REGAL RAPTOR 250 Daytona ??
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır araştırıyorum çok kararsızım. Yaklaşık 11 bin lira bütçem vardı ama arabaya masraf yapınca 7bin lira kaldı. Delirmek üzereyim artk. Ne alıcam dye en son bugn gittim Regaş Raptor 250 Daytona bindim motor gayet hoşuma gitti görünüşü oturuşu fln çok rahat sıfır 2012 model. Bi destek verin ya aldırın gaza getirin yada alma diin teklif önerin pazartesi bitirmek istiyorum artık bu işi. Japon malı var o fiata diyen arkadaş çıakrsa da buluversin bana artık
Reklamlar
-
japon yok ama kore var ? 7bin liraya çok güzel temiz bir hyosung gv 250 düşünmeden al derim
-
bende öyle düşüüyordum hatta direk onu alcaktım burdaki motorcular alma onu dediler kafam çok karışık ve biran önce de almak istiyorum artık motoru
-
hyosung alma regal raptor al mı dediler :D istersen anket aç hangisi kazanacak gör bakalım bi. regal raptorun hyosung tan tek + sı fiyatı... cruiser dediğin V motor olur,çift silindir olur...genelde gördüğüm regallerin çoğunda paslanma küflenmeler görüyorum ama hyosungların nikelajlarında hiç pas küf olmuyor.buradan bile hangisi daha sağlam belli oluyor
-
Özelliklerini araştır sana en uygununu en az sorun çıkartacak olanı al kardeş,üzerine her bindiğinde acaba yolda bırakır mı diye tereddütün olmasın ve bindiğinde kendini iyi hissetmelisin,evet işte bu benim motorum diyebilmelisin,full koruma giyinmeyide unutma emi
-
yok regal al demediler ama işte onunda sıfır oluşundan dolayı ben düşündüm onu. Teşekkür ederim yorumlar için madem hyosung bakıyorum kendime o zaman
-
moukijin adlı üyeden alıntı
yok regal al demediler ama işte onunda sıfır oluşundan dolayı ben düşündüm onu. Teşekkür ederim yorumlar için madem hyosung bakıyorum kendime o zaman
en mantıklısını yaparsın regali sıfır alsan ileride satarken çok zarar edeceksin.zaten piyasası düşük.aynı paraya daha güçlü,daha sağlam,kendini daha ıspatlamış,piyasası her zaman olan bir model dururken sıfır almak ne kadar mantıklı olabilir ;)
-
O bütçelerde alınabilecek tek motor gv250 derim... Temizini bulursanız tadından yenmez ama tesisatıyla oynanmış, hurda makinaya denk gelirseniz dertli kederli olursunuz... Almadan önce muhakkak servise gösterip exper yaptırın.
-
Regal raptor deyince aklıma direk ucuz nikelaj ve kalitesiz bir motor geliyor. Ama hyosung gv250 ona nazaran çok daha kaliteli sağlam gösterişli bir motor bana göre. Kullanan bi arkadaşım var regal den hiç memnun değil.
-
sayemde büyük bir hatadan döndün moukijin
-
hehehe valla teşekkür ederim bugün bile alıyordum az daha regal raptoru :D
-
Regal alinabilir aslinda. Verimsiz titresimli motorunu goz ardi edersen, sekil guzel. Simdi alip, ekim kasim gibi 2000 lira asagisina satarsin. Kisin elinde tutma, paslanma kromajin kararmasi vb cok gordum.
-
kesinlikle gv250 al başını ağrıtma boşyere ;)
-
Valla yarın gidicem bakıcam işte hyosunglara da bu işe de yeni girdiğim için eminde olamıyorum 2. ellerden korkuyorum. Sıfır fiyatlara da çıkaiblir miyim bilmioyrum izmride 10bin diyor adamlar muğlada istanbulda 9500 e veriolar ne yapcam bilemedim. Tüm motorcular zaten hepsi kendileri iyi diğerleri kötü herkes bana getir kontrole falan başkasına güvenme ayaklarındalar. Şu iki aydır kabus gibi geçio alayım artık bi tane kurtulayım bu işkenceden yaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)