Motor almak için aile ikna etmek
Reklamlar
-
rahmetli de cbr125 e binerdi
kirmizi ışıkta durmayan bir aracin carpmasi sonucu HAKK 'ın rahmetine kavuştu
gerci şehiriçi 120 yapip da mercedes içinde ölen de oluyor
"saglam kaleler icinde olsaniz da olum size yetişir"
gelelim konuya
at avrat
silah demis atalar simdiki at da bu dersin
veya elektrikli bisiklet al yavas yavas sur
Reklamlar
-
-
benim babamın amcası motor kazasında ölmüş.tabi o zamanlar kask yok ağaca vurmuş bıyıklarını ağaçtan toplamışlar.o zamandan beri motor kullanan yok sülalede.ben 1 sene evvel motor alacam dediğimde babam o motoru yakarım demişti.ben vazgeçmedim her hafta konusunu açardım,ikna etmeye çalışırdım.sonra habersiz ehliyete yazıldım aldım ehliyetimi.babam geldi ciddi ciddi konuşalım dedi.vazgeç bu motor sevdasından bu arada honda vtec arabamız var onu aatalım bmw 3.20 alalım senin olsun falan dedi.baba dedim Türkiyede yolda yürürken adamın kafasına tuğla düşüp ölüyor,otobüs beklerken denyonun biri durağa girip insanlar can veriyor bırakta şu kısacık dünyada hayatımı yaşayayım,korumalarımı her daim takacam gerisi takdiri ilahi dedim.biraz yumuşadı.
gerisi burda
http://www.motosiklet.net/forum/tebr...enim-atim.html
ama motor sürmek tehlikeli mi çok tehlikeli,belkide onu bu kadar zevkli yapan tehlikeli olmasıdır..
-
Güzel deneyim olmuş kafayı sıyırcam bende yakında zaten motor ile ilgili herşeyi ezberledim resmen :D hayırlısı ne diyelim
-
Konuyu acan arkadasim umarim aileni ikna etmissindir. Ben 42 yasinda ve 24 senedir araba kullanan biri olarak halen esimi tam olarak ikna edemedim. Motorumu dun aldim bana halen otobana cikma kopru yoluna girme diye baski kuruyor Halbuki sehir ici cok daha fazla risk ve tehlike iceriyor.
-
Abimde tamamdır söylemeye utanmıyor swğilim ama biraz Ağladım trip yaptım felan tamam dedi :D bide telefondan giriyorum araştırma fırsatım olmadı ama motora hız sınırı koyulabiliyor mu??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)