Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motor almak için aile ikna etmek

REKLAM ALANI
    EKONOMİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MOTORU SATTIM GİTTİ
    rahmetli de cbr125 e binerdi
    kirmizi ışıkta durmayan bir aracin carpmasi sonucu HAKK 'ın rahmetine kavuştu

gerci şehiriçi 120 yapip da mercedes içinde ölen de oluyor

"saglam kaleler icinde olsaniz da olum size yetişir"

gelelim konuya

at avrat
    silah demis atalar simdiki at da bu dersin

veya elektrikli bisiklet al yavas yavas sur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    İçime öküz oturdu resmen genede tavsiye için sağol ama zaten bisikletin arkasına çark taktırdım ve hiç güzel değil neyse an itibari ile annem ikna oldu çamaşır makinesini tavsiye eden arkadaşa teşekkürler sigarayı bırakacağıma söz verdim ve cbr 125 ile ilgili yavaş olduğuna dair ne kadar yorum varsa okuttum :D hayırlısıyla martta hayaller tamam herkese teşekkürler..sırada abim ve babam :D

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    benim babamın amcası motor kazasında ölmüş.tabi o zamanlar kask yok ağaca vurmuş bıyıklarını ağaçtan toplamışlar.o zamandan beri motor kullanan yok sülalede.ben 1 sene evvel motor alacam dediğimde babam o motoru yakarım demişti.ben vazgeçmedim her hafta konusunu açardım,ikna etmeye çalışırdım.sonra habersiz ehliyete yazıldım aldım ehliyetimi.babam geldi ciddi ciddi konuşalım dedi.vazgeç bu motor sevdasından bu arada honda vtec arabamız var onu aatalım bmw 3.20 alalım senin olsun falan dedi.baba dedim Türkiyede yolda yürürken adamın kafasına tuğla düşüp ölüyor,otobüs beklerken denyonun biri durağa girip insanlar can veriyor bırakta şu kısacık dünyada hayatımı yaşayayım,korumalarımı her daim takacam gerisi takdiri ilahi dedim.biraz yumuşadı.

gerisi burda

http://www.motosiklet.net/forum/tebr...enim-atim.html

ama motor sürmek tehlikeli mi çok tehlikeli,belkide onu bu kadar zevkli yapan tehlikeli olmasıdır..

Motosikleti
    Apache *11
    Güzel deneyim olmuş kafayı sıyırcam bende yakında zaten motor ile ilgili herşeyi ezberledim resmen :D hayırlısı ne diyelim

Siyah&Beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250
    Konuyu acan arkadasim umarim aileni ikna etmissindir. Ben 42 yasinda ve 24 senedir araba kullanan biri olarak halen esimi tam olarak ikna edemedim. Motorumu dun aldim bana halen otobana cikma kopru yoluna girme diye baski kuruyor Halbuki sehir ici cok daha fazla risk ve tehlike iceriyor.

Motosikleti
    Apache *11
    Abimde tamamdır söylemeye utanmıyor swğilim ama biraz Ağladım trip yaptım felan tamam dedi :D bide telefondan giriyorum araştırma fırsatım olmadı ama motora hız sınırı koyulabiliyor mu??

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)