Hangi Motoru Alsam Demeden Bir Gel Bak Bişi Söylicem
Reklamlar
-
Bak güzel kardeşim, motosiklet öyle birilerinden fikirler alıp başkasının aklıyla haraket edip yalnızca para verilerek alınacak bir mal,demir yığnı , ulaşım aracı değildir heleki ilk motosiklet bence hepsinden daha önemlidir, ilk alacağın motoru seversen, ona karşı duygusallık hissedersen, düştüğünde kendinden önce motorunu düşünürsen bu işin devamı olacaktır, yoksa o motora kamyonla para versende herkes çok beğensede eğer senin için de birşeyleri kıpırdatmıyorsa boşver sen alma o motoru, senin beğendiğin senin gözüne hoş gelen onu görünce heycanlandığın bir motor bulana kadar internette resimlere bak, senin için olanı gördüğünde anlayacaksın hangisi olduğunu ( tabiki herkesin hayallerinin motoru vardır ama birde bütçesine uygun alabileceği gerçek bir motor vardır.) İşte onu bulduktan sonra buraya gel bak bakalım o motor hakkında neler yazılmış neler konuşulmuş, hepsini okudun hala tatmin olmadıysan aç başlığını sor sorunu ama dedim gibi zaten o resim sana ben senin için yapıldım diyorsa, çok büyük problemler harince ondandan vazgeçmek istemeyeceksin.
Özet: Motor ilk görüşte beğendiğin vurulduğun insana benzer, hakkında kim nederse desin kendin yaşayarak tecrübe etmen gereken bir alettir.
Bunlar kendi şahsi görüşlerimdir, hangi motoru alsam diye yazmanızı 2 saatline bile erteliye bilirsem ne mutlu bana.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
Reklamlar
-
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
Cevabı zaten belli ybr ya da cbf al
-
düştüğünde kendinden önce motoru düşünmek =D budur
-
125 lik mi 250 lik mi
-
-
Pekbipicadam adlı üyeden alıntı
Bak güzel kardeşim, motosiklet öyle birilerinden fikirler alıp başkasının aklıyla haraket edip yalnızca para verilerek alınacak bir mal,demir yığnı , ulaşım aracı değildir heleki ilk motosiklet bence hepsinden daha önemlidir, ilk alacağın motoru seversen, ona karşı duygusallık hissedersen, düştüğünde kendinden önce motorunu düşünürsen bu işin devamı olacaktır, yoksa o motora kamyonla para versende herkes çok beğensede eğer senin için de birşeyleri kıpırdatmıyorsa boşver sen alma o motoru, senin beğendiğin senin gözüne hoş gelen onu görünce heycanlandığın bir motor bulana kadar internette resimlere bak, senin için olanı gördüğünde anlayacaksın hangisi olduğunu ( tabiki herkesin hayallerinin motoru vardır ama birde bütçesine uygun alabileceği gerçek bir motor vardır.) İşte onu bulduktan sonra buraya gel bak bakalım o motor hakkında neler yazılmış neler konuşulmuş, hepsini okudun hala tatmin olmadıysan aç başlığını sor sorunu ama dedim gibi zaten o resim sana ben senin için yapıldım diyorsa, çok büyük problemler harince ondandan vazgeçmek istemeyeceksin.
Özet: Motor ilk görüşte beğendiğin vurulduğun insana benzer, hakkında kim nederse desin kendin yaşayarak tecrübe etmen gereken bir alettir.
Bunlar kendi şahsi görüşlerimdir, hangi motoru alsam diye yazmanızı 2 saatline bile erteliye bilirsem ne mutlu bana.
söylediklerine %100 katılmakla beraber şunu da söylemeden edemeyeceğim
malesef her konu başlığı açana da aynı sammiyet ve itina ile cvp yazmıyorlar
bu konuda epey bir ayrımcılık var gibi geliyor bana
bunu sitedeki popülerlik oranı belirliyor sanırsam ama yanlış bence.insanların biliçli olmadığı konularda herkesi yardım etmeye davet ediyorum.eğer bildiğiniz birşey varsa ufak da olsa paylaşın -yazın- çizin korkmayın birşey kaybetmezsiniz...
bu konuda müzdaribim içimi dökeyim dedim
-
Bu konuyu yukarda tutalım, destek beyler.
-
7 yıl sonra bi motosiklet almak istiyorum ama çok kararsızım.Onu sattıktan sonrada ne alabilirim lütfen yardım edin.
-
Aslında bu tür konuların cevapları defalarca bu forumda verildi.Güzel kardeşim arama kısmından yeni başlayacağım dedin mi sürüyle konu cıkar zaten.Ordan verilen cevapları oku karar ver güzel kardeşim.Bizi de sınama canım kardeşim.Aydemir Akbaş gibi oldu ama bunları yapmazsan seviniriz
-
speed_dream adlı üyeden alıntı
söylediklerine %100 katılmakla beraber şunu da söylemeden edemeyeceğim
malesef her konu başlığı açana da aynı sammiyet ve itina ile cvp yazmıyorlar
bu konuda epey bir ayrımcılık var gibi geliyor bana
bunu sitedeki popülerlik oranı belirliyor sanırsam
ama yanlış bence.insanların biliçli olmadığı konularda herkesi yardım etmeye davet ediyorum.eğer bildiğiniz birşey varsa ufak da olsa paylaşın -yazın- çizin korkmayın birşey kaybetmezsiniz...
bu konuda müzdaribim içimi dökeyim dedim
Ben daha önce sorulmuş bir sorunun bile defalarca sorulup cevaplanmasından yanayım, ama sorulan sorunun kişisel tercihlere göre cevaplanacak bir soru olmasından şikayetçiyim, yoksa sahip olduğu veya olacağı bir motor , ekipman v.s şeyler hakkında hiç aramadan sorsa bile biliyorsam seve seve cevap veririm , solundan kalkmış bir kaç kişi dışında da herkesde cevap veriyor genelde
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
fz6_fazer adlı üyeden alıntı
kawasaki zzr 1400 daha ekonomik oluyormuş duyduma göre
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------
turkish39 adlı üyeden alıntı
7 yıl sonra bi motosiklet almak istiyorum ama çok kararsızım.Onu sattıktan sonrada ne alabilirim lütfen yardım edin.
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------
[/COLOR]
http://img338.imageshack.us/img338/4...ad118tfzq2.jpg[/QUOTE]
İşte budur...Abi bide bunu satınca ne almalıyım ona da bi öneri de bulunursan
-
-
Bu konuyu sabitlemeli
ZZr 1400 ne kadar yakar
Resimde supermis
Bu muhabbet uzaaaaaaaaaaar gider
-
kesinlikle bunu bi sabitleyelim ya hatta bu konunun yeni üye olanlara mesaj olarak linki atılsın
-
Bu konuyu sabitlemeli
ZZr 1400 ne kadar yakar
Resimde supermis
Bu muhabbet uzaaaaaaaaaaar gider
http://www.yakittuketimi.net/kawasaki-zzr-1400/
Bence burda az söylemiş benim 600 cc bile 6 yakıyorsa bu alet şehir içi 9-11 arası yakar bence
-
Pekbipicadam adlı üyeden alıntı
isin gırgır kismindayim (yinede tesekkur) bosver yakiti,son zamanlarda sikca acilan konulardan biri, sezon acilmaya yakin bu konularin dahada artacaktir,Sitede kufur yasak,sizin gibi pozitif insanlara ihtiyacimiz var
Yeni baslayacak arkadaslar, formu arastirmak yerine direk konuyu aciyorlar
Bu mesajida cok begendim
kemboo adlı üyeden alıntı
kesinlikle bunu bi sabitleyelim ya hatta bu konunun yeni üye olanlara mesaj olarak linki atılsın
-
isin gırgır kismindayim (yinede tesekkur) bosver yakiti,son zamanlarda sikca acilan konulardan biri, sezon acilmaya yakin bu konularin dahada artacaktir,Sitede kufur yasak,sizin gibi pozitif insanlara ihtiyacimiz var
Yeni baslayacak arkadaslar, formu arastirmak yerine direk konuyu aciyorlar
Bu mesajida cok begendim
Ya aslında yeni motor alacaklar diye ayrı bir bölüm falan açsalar konularıda orda toplasalar daha faydalı olabilir , burası genel sohbet olarak geçsede en faydalı bilgiler burda dönüyor, her gelen ne alsam diye başlık açıyor bizde kızıp cevap veriyoruz konu yukarı taşınıyor bu arada gerçekten faydalı olabilecek başlıklar gözden kaçıyor.
-
bence bu tarz konuları acanlara karşı biz organize olalım hep birlikte söyle cevap verelim
17 yaşından büyükler için
17 yaşından küçükler için
-
[QUOTE=Ufuk ARSLAN;3258548]bence bu tarz konuları acanlara karşı biz organize olalım hep birlikte söyle cevap verelim
Aslında bir çoğuna bu cevap tam olur ama bazen gerçekten son noktaya kadar gelmiş veya ufakta olsa bir yönlendirmeye ihtiyacı olan insanlar oluyor veya heves etmiş üye olmuş bende varım demek istiyor , herşeye rağmen rencide etmeden kalbini kırmadan birşeyler yapmak lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)