Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Hangi Motoru Alsam Demeden Bir Gel Bak Bişi Söylicem

REKLAM ALANI
    Ufuk ARSLAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    haklısın lakin cidden dedigin gibi birinin yazdıklarından ne düşündügünü anlayabiliyorsun. arkadaş araştırmıştır. kafasına takılan herşeyi yazmıştır. detay dökmüştür. en son sizin yorumunuz nedir der bende eyvallah der bildigim gördügüm kadarıyla kendimce yorumumu aktarırım. ama kafadan daha hoş geldin demeden cbr mı ninjamı derse yapacak bişey yok diye düşünüyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    birincisi kesinlikle konu sticky olmalı,
    ikincisi ilk motor adı altında yeni bir kategori olabilir, bence kesinlikle de olmalı.
    üçüncüsü

türkiyede motosiklet ile ilgili bir şey arayacaksanız yapmanız gerekenleri sıralıyorum.

google amca açılır ve arama kutucuğuna (cbr 250 örneğimiz)

site:motosiklet.net/forum cbr 250
    yazılır ve dünya kadar sorunuza dünya kadar cevap bulunur.

Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    7 yıl sonra bi motosiklet almak istiyorum ama çok kararsızım.Onu sattıktan sonrada ne alabilirim lütfen yardım edin.
    ahahhahahaha artık çok yazmıyorum ama bu başlığı hatırlıyorum :D 12 yaşımdayım 8 yıl sonra ehliyet alacağım

Bu arada entry i okuyunca 1-2 ay önceki kazam geldi aklıma. 3-5 takladan sonra motora koştum millet cana geleceğine mala gelsin dedi. Lan tamam da sanki bi daha alabilicez insanın içi acıyor
    Markopaşa bunu beğendi.

Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Alıntı yusufgursoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahahhahahaha artık çok yazmıyorum ama bu başlığı hatırlıyorum :D 12 yaşımdayım 8 yıl sonra ehliyet alacağım

Bu arada entry i okuyunca 1-2 ay önceki kazam geldi aklıma. 3-5 takladan sonra motora koştum millet cana geleceğine mala gelsin dedi. Lan tamam da sanki bi daha alabilicez insanın içi acıyor
    Aynen ufak tefek yaralanmalarda ben kendi kendime iyileşiyorum ama motorum yatınca düzelmiyor : ) canada malada gelmesin mümkünse :D

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Beyler, yeni başlıyacaklar veya tavsiye isteyebilecek arkadaşlar için bir konu hazırlasak... İçerik olarakta merak edilebilecek herşeyi yazsak. Bütçelere göre alınabilecek modellerin ikinci el veya sıfırları-rodaj-Bakım-zincir temizliği-Ruhsat-vergi-sigorta-bütçeye göre kask,mont,eldiven bla bla bir klavuz hazırlasak ?

Ne dersiniz ? Ben şahsen şu tavsiye mesajlarından-sigorta mesajlarından-ruhsat mesajlarından sıkıldım... Sürekli aynı şeyler dönüp duruyor.

İçerik olarak tüm bilgilerin bulunabileceği bir konu hazırlamayı düşünüyorum ? Destek verecek varmıdır...

Motosikleti
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler, yeni başlıyacaklar veya tavsiye isteyebilecek arkadaşlar için bir konu hazırlasak... İçerik olarakta merak edilebilecek herşeyi yazsak. Bütçelere göre alınabilecek modellerin ikinci el veya sıfırları-rodaj-Bakım-zincir temizliği-Ruhsat-vergi-sigorta-bütçeye göre kask,mont,eldiven bla bla bir klavuz hazırlasak ?

Ne dersiniz ? Ben şahsen şu tavsiye mesajlarından-sigorta mesajlarından-ruhsat mesajlarından sıkıldım... Sürekli aynı şeyler dönüp duruyor.

İçerik olarak tüm bilgilerin bulunabileceği bir konu hazırlamayı düşünüyorum ? Destek verecek varmıdır...
    ben elimden gelen desteği veririm ama biz uğraşıcaz edicez gene aynı soruyu sorucaklar biz uğraştımızla kalıcaz emekler boşa çıkmış olacak.
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı Pekbipicadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben elimden gelen desteği veririm ama biz uğraşıcaz edicez gene aynı soruyu sorucaklar biz uğraştımızla kalıcaz emekler boşa çıkmış olacak.
    Israrla aynı konuları açan şahıslara tepkimizi koyduğumuzda, bak kardeş biz uğraştık... Böyle bir konu var ! Birazcık okuman yeterli olucaktır dediğimizde inanıyorumki şu her gün açılan tavsiye mesajları azalıcak...
    Karışıklık biraz olsun giderilmiş olucak

Son zamanlarda gördüğüm kadarıyla diğer üyelerde bu duruma karşı tepki koymaya başladılar. Araştır-daha önce 30 konu açıldı- vs vs gibi cevaplar veriyorlar

Ben aynı adamın üst üste aynı konuyu açtığını çok gördüm... Bu konu karışıklık hususunda yöneticilerden bir şeyler beklemek yerine biz bir şeyler yapalım . . .

Linwelin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016

O konuyu büyük harflerle yazıp tepeye yapıştırmadıktan, "ÖNEMLİ" diye belirtmedikten, KONU AÇMADAN ÖNCE OKUYUN demektikten sonra (adminler, moderatörler tarafından) "sana ne lan istediğim yere istediğim konuyu açarım" diye atar yapmaya devam edecek bu 15-20 yaş arasında ilk motorunu alacak gençlerimiz..
    Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı Linwelin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O konuyu büyük harflerle yazıp tepeye yapıştırmadıktan, "ÖNEMLİ" diye belirtmedikten, KONU AÇMADAN ÖNCE OKUYUN demektikten sonra (adminler, moderatörler tarafından) "sana ne lan istediğim yere istediğim konuyu açarım" diye atar yapmaya devam edecek bu 15-20 yaş arasında ilk motorunu alacak gençlerimiz..
    Farketmez eren. Görmüşsündür sende, 18 yaşlarında atar yapan gençlere çok telefon numaramı verdiğimi Gerçi erdem abinin uyarısıyla şikayet butonunu kullanıyorum artık. Muhattap olmuyorum

Biz bir şeyler yapalımda... Milletin ne halt yediği çokta önemli değil

Motosikleti
    Farketmez eren. Görmüşsündür sende, 18 yaşlarında atar yapan gençlere çok telefon numaramı verdiğimi Gerçi erdem abinin uyarısıyla şikayet butonunu kullanıyorum artık. Muhattap olmuyorum

Söylediğin konuların(rodaj-Bakım-zincir temizliği-Ruhsat-vergi-sigorta) çoğunda hazır yazılar var hepsini okuduğumdan biliyorum toplamam en fazla 1 saatimi alır, kask mont eldiven bütçeye göre ikinci el motor kısmına karışmam çünkü adamın zevkine bırakmaktan yana olduğum bir konu : )

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat

Elimden geleni yapabilirim. Hİç olmadı hazırladığınız konuya hergün yorum yaparak en üstte kalmasını sağlarım. Cidden bende sıkıldım artık bu tür konulardan.

Linwelin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016

Milletin atarlanması değil önemli olan, konu yardırmaya devam edecekler. Bizim uğraşlar bi işe yaramayacak. Zaten iki konu okumaya üşenmeyen adam pekbipicadam'ın dediği gibi forumda zaten var olan konuları okur.

He öte yandan bu sefer şu başlığı okudun mu dediğimizde, "yaa onu okudum da aklıma şunlar takıldı eabie yeaa" diyecek.. Sonra bi de bunların taraftarı olan hali hazırda üyeler var. "Adam ne araştırcak lan cevap verecekseniz yazın vermeyecekseniz konuşmayın" diye takılan. Onlara da bi çözüm lazım.

Yönetim el atmadıkça bi cacık olmaz, onlar da ziyaretçi/üye sayısından memnun demekki "moto sohbet" forum formatının böyle saçma olması hiç dokunmuyor onlara.. motosiklet modelleri altında 40 günde bi mesaj falan atılıyor artık, videolar buraya konuyor(ayrı bölümü olmasına rağmen), fotolar da aynı şekilde.. satışları falan da moto sohbete alalım..

forum başlığı kasmaya devam millet.. sanki burası donanımhabermiş rütbe varmış gibi mesaj/başlık kasmaca, yehuu..
    Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Yaz gelmeye yakın millet motor alma derdine düştü bahsettiğiniz her şey tekrarlanıyor

Güncellemek istedim üstte kalsın belki görürler

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)