Motosiklet Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı 2014
Reklamlar
-
Reklamlar
-
yol ücretlerine fuar davetiyeleride dahil sanırım???
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
fuar davetiyesi fiyatı ne kadar bilgi var mi
-
Geçen sene Motoron dergisi ücretsiz davetiye vermişti. Bu sene de bir bakmak lazım.
-
hocam ben yakınım, avrupa yakasındayım, motosikletle gelirim yinede sizinle orda görüşmek isterim..
-
Konyadan da otobüs kaldırsalar
-
agrasiwe adlı üyeden alıntı
hocam ben yakınım, avrupa yakasındayım, motosikletle gelirim
yinede sizinle orda görüşmek isterim..
bende görüşmek isterim sizle ve diğer forumdakilerle
-
Herkes yakasına kırmızı gül taksın birbirimizi tanıyalım
-
haha evet abi çok iyi fikir
-
o zaman fuardan bir gün önce, herkes haberleşsin, orda bir yerde görüşelim, misal saat 11' de honda standında olalım.. :D
-
aman öyle dersen taşlarlar bizi neden honda diye
-
peki bu fuarda normal mağazadan daha ucuza bulur muyuz kaskı montu eldiveni falan ?
-
Ozan Bey adlı üyeden alıntı
Geçen sene Motoron dergisi ücretsiz davetiye vermişti. Bu sene de bir bakmak lazım.
aynen dergiler veriyordu ücretsiz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
Onur Ozdemir adlı üyeden alıntı
peki bu fuarda normal mağazadan daha ucuza bulur muyuz kaskı montu eldiveni falan ?
bazen ucuz oluyor ellerinde kalan seri sonu falan gibi... ama çok çeşit olduğundan keşin hoşuna gidenini buluyorsun..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
agrasiwe adlı üyeden alıntı
o zaman fuardan bir gün önce, herkes haberleşsin, orda bir yerde görüşelim, misal saat 11' de honda standında olalım.. :D
honda olmaz .. yağ kokuyordur oralar .... mt standında olması daha mantıklı değilmi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------
turkish39 adlı üyeden alıntı
Herkes yakasına kırmızı gül taksın birbirimizi tanıyalım
ben koyu gözlük taksam olurmu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------
lickup adlı üyeden alıntı
Konyadan da otobüs kaldırsalar
arz ve talep meselesi sen 27 kişi ayarla araba göndereyim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
yaz hele benı de + 1 ben ve göbeğim
-
ERROR88 adlı üyeden alıntı
yaz hele benı de + 1 ben ve göbeğim
1-ramazan can
2- sedat adgu
3-sedat özsan+1
4-cenk şenver+1
5-irfan ince
6- mehmet
7- adnan çakır
8-alican adgu
9- ahmet karadeniz...
10- erol +1
11- ... ?
erolum sende listedesin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------
erol yeşil elbiseli adam olarak video nu bekliyoruz.... yolculuk ve fuar videosu...
-
Bütün motorlari kurcalıcam 1000rr beğenmeyip bajaj la foto cekicem kizlar güzelse çinli motorları incelerim
-
-
bileti nereden alabiliriz arkadaşlar
-
uçan pırasa adlı üyeden alıntı
bileti nereden alabiliriz arkadaşlar
dergiler moto bayileri falan..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)