Motosiklet Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı 2014
Reklamlar
-
Arkadaşlar başka başlığada yazdım.Motoron'a dikkat edin bilet ön tarafta karaktersiz insanlar çalmışlar genelde çoğu satılan yerde.Motorbike dergisinde orta içlerde çalması baya hayvanlık seviyesi gerektirir.Ama jelatin yırtıksa almayın sakın.Şaşırdım valla 7-8 lira içinde ne haller oluyormuş...
Reklamlar
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar başka başlığada yazdım.Motoron'a dikkat edin bilet ön tarafta karaktersiz insanlar çalmışlar genelde çoğu satılan yerde.Motorbike dergisinde orta içlerde çalması baya hayvanlık seviyesi gerektirir.Ama jelatin yırtıksa almayın sakın.Şaşırdım valla 7-8 lira içinde ne haller oluyormuş...
En iyisi boşverip direkt internetten alsınlar. + olarak 1 kişilik haftasonu bileti var. Kargo beleş, standart dergi fiyatı. Yormasın kimse kendini boşa
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
bu kadar acizler yani... ne diyeyim valla hayvanlara...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Aynen bide motoronu direk motosikletim com un yerinden aldim dergiden cikmadi bilet.. Yaninda haftasonu bileti verdiler zaten o yeter de iki arkadasima verecektim onlar yalan oldu..
-
motosikletim com'dan 8,75 Tl'ye dergi siparişi verdim. Kargo ücretsiz 1 kişilik hafta sonu ve 2 kişilik hafta içi için davetiye geldi. Ayrıca hafta içi için geçerli olan davetiye ile haftasonu %50 indirimli girebiliyorsunuz.
-
dockerengin adlı üyeden alıntı
motosikletim com'dan 8,75 Tl'ye dergi siparişi verdim. Kargo ücretsiz 1 kişilik hafta sonu ve 2 kişilik hafta içi için davetiye geldi. Ayrıca hafta içi için geçerli olan davetiye ile haftasonu %50 indirimli girebiliyorsunuz.
.....................................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Kısmetse hafta sonuna ordayız bizde..
-
zafer5959 adlı üyeden alıntı
Kısmetse hafta sonuna ordayız bizde..
bekleriz..............
-
Arkadaşlar,
Motosiklet alma sürem Mart sonu - Nisan başı gibi olucak..
Fuar sonrasına denk gelicek, Fuara gelip alma şansım da yok.
sizce fuar sonrası fiyatlar artar mı? azalır mı? acep.....
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
İnşallah bu katılacağım ilk fuar olacak. HEnüz motorum yok, içimdeki motor korkusunu atana kadar kredi ile araba almış oldum malesef :(( Ama artık öyle bir hale geldim ki, sahibinden.com da MZ-251 ilanlarına göz gezdirir oldum :D
Belki bir şey satın alamayacağım ama Cuma-Cumartesi ve Pazar fuarda olacağım inşallah. Kolay değil taa 650 km yoldan geliyorum :D
-
Salih_T adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,
Motosiklet alma sürem Mart sonu - Nisan başı gibi olucak..
Fuar sonrasına denk gelicek, Fuara gelip alma şansım da yok.
sizce fuar sonrası fiyatlar artar mı? azalır mı? acep.....
Şöyle bi kıyaslama yaparsak,döviz yükselir fiyatlar yükselir,döviz düşer fiyatlar düşmez.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
-
1-ramazan can
2- sedat adgu
3-sedat özsan+3
4-irfan ince
5- mehmet
6- adnan çakır
7-alican adgu
8- ahmet karadeniz +1...
9- erol +1
10-bayram çelik+1
11- vedat adgu
12-mert adgu
13-sezgin kavcı
14 - ? güncel liste...
-
Arkadaşlar Kawasaki yine yok mu
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------
Arkadaşlar ulaşımla ilgili bir sorum var.
Bu fuar merkezi denilen yer bildiğimiz DTM'nin orası değil mi??
DTM durağından sonra çok mu yürüme mesafesi var??
-
1-ramazan can
2- sedat adgu
3-sedat özsan+6
4-irfan ince
5- mehmet
6- adnan çakır
7-alican adgu
8- ahmet karadeniz +1...
9- erol +1
10-bayram çelik+1
11- vedat adgu
12-mert adgu
13-sezgin kavcı
14 - ? güncel liste...
-
Arkadaşlar fuara bizimle katılmak isteyen kişi yada kişiler inecekleri yerleri binecekleri yerleri bana önceden bildirmeliler. Aksi taktirde nereden binecekleri ve inecekleri bilinmediginden yolda kalacaklardir. Ücret ler yola cikildiginda toplanacaktır. Bilgi almak isteyen özel den yazabilir veya 0543 256 23 54 numaradan ulaşabilirsiniz. Eger Eğer 10 -15 kişi aile yada yakın dost arkadaşınız ile godecekseniz istediğiniz bölgeye araç temin edilir.
-
selamun aleykum. Fuara ilk defa bu yıl katılcam. Aklıma takılan bir soru var. Fuar da bilet bitmesi gibi bir problem olabilir mi ?
Tarihi yaşadığımız gibi yazdık, fakat geleceği cumhuriyete inananlara, onu koruyanlara ve yaşatacaklara emanet etmek lazımdır ! M.KEMAL ATATÜRK
-
Böyle bir durum olamaz, adamlar kapıda bilet satıp para kazanıyor. Geldikten sonra her türlü girersiniz, kapıda fazladan davetiyesini paylaşan Abi'lerimiz oluyor bazen denk gelirse bedava da girebilirsiniz.
-
lord2132 adlı üyeden alıntı
Böyle bir durum olamaz, adamlar kapıda bilet satıp para kazanıyor. Geldikten sonra her türlü girersiniz, kapıda fazladan davetiyesini paylaşan Abi'lerimiz oluyor bazen denk gelirse bedava da girebilirsiniz.
aynen katılıyorum...
-
25 Şubat 2014, 15:35
ilk araç dolmuştur.. 2 araç için en az 10 kişi olunursa kalkacaktır bilgilerinize....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)