Bursadan bileti temin edebilceğimiz bi yer var mı?
Bursadan bileti temin edebilceğimiz bi yer var mı?
Bahsi geçen dergiyi motosikletim.com.tr den sipariş verirseniz (kargo ücretsiz, mng getiriyor) içinden 1 adet de haftasonu davetiyesi çıkıyor tek kişilik.
haklısın modlardan rica etmeliyim...
şimdi gelelim detay lara... poyraz seyahat olarak motorcuya araba yolculuğu eziyet olacağı için fiyatı uygun tuttuk
araç pendik kavakpınardan yola çıkacak.. önce tuzla daki arkadaşları alacak.. e5 güzergahı ile ile kozyatağı na kadar gelecektir... kozyatağından 2. köprü yoluna girip fsm yi geçip ikitelli sapağından fuar alanına ulaşacaktır...
biz her sene pazar günü fuarı ilk açanlardan oluyoruz... tuzla mevki 08:00 gibi olunacaktır... katılımcı durumuna göre uygun bir yerde kahvaltı yapılıyor.. her sene şifa mahallesinde basit bir pastaneye giriliyor... geri dönüş ise 13-14 civarı olunuyor.. fuar çok kalabalıklaştıkdan sonra bir anlamı kalmıyor...
kişi başı 15 lira alınacaktır..... tuzladan yada pendik den gelen biri için yeterince uygun bir rakamdır...
sayın modlardan rıcam ön sayfaya kopyalaya bilirlerse mutlu oluruz...
her arz ve talep olduğu taktirde bir kaç araç kaldırılacaktır ...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
http://www.motoron.com.tr/sonsayi.aspx motoron yine bilet veriyor. Bilet 20 tl(yanılmıyorsam) iken motoron 9 tl. Bu ay çok satar
baya zamlanmış dergiler.. uzun zaman oldu almayalı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ben perşembe günü yerine cuma sabahı erkenden gitmeye karar verdim; daha aklıma yattı nedense.
Hocam 2dk motosikletim.com.tr'ye girip bakin lutfen. Daha 3-5 mesaj once detayli olarak yazmistim kargo ucretini dergiyi falan onu da okursaniz.
Motorbike dergisi 7.5 tl ve her yerde bulunuyor. Icinde persembe-cuma gunu icin ucretsiz 2 kisilik davetiye var. Haftasonu da %50 indirim sagliyor sanirim.
perşembe cumartesi pazar ordayım...
Bu fuara ilk defa katilacagim. Tum herseyi birarada bulabilmek guzel olacak. Peki fuarlarda giyim veya aksesuarlarda indirimli satis oluyor mu?
fuar girişinden bilet alabiliyomuyuz? alabiliyosak fiyatı nedir? bilgilendirirseniz sevinirim
Fuar girişinden bilet alınabiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam 20 tl olması gerek. Motoron Dergisi motosikletim.com.tr adlı siteden satın aldığınız zaman linkte verdim, bir adet haftaiçi bir adet haftasonu bilet veriyor. Haftaiçi olan bilet iki kişiliktir yazıyor.
Kısmetse PAZAR günü bende oradayım,,,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)