Bu motoron dergisini nerden edinebiliriz?
Bu motoron dergisini nerden edinebiliriz?
1-ramazan can
2- sedat adgu
3-sedat özsan+3
4-cenk şenver+1
5-irfan ince
6- mehmet
7- adnan çakır
8-alican adgu
9- ahmet karadeniz +1...
10- erol +1
11- ... ?
güncel liste oldu...
Motor bike dergiside veriyor persembe cuma gecerli 2 kisilik bilet. Fiyati 7 tl. Ben migrostan aldim dergiyi
Bileti kapıdan alabiliyor muyuz ? Alabiliyorsak ne kadar veriyoruz ?
Fotografini yukleyemedim burya ama uzerinde su sekilde yaziyor
Bu davetiye sadece 27-28 subat persembe ve cuma gunu gecerlidir. *bu davetiye ile 1 mart cumartesi veya 2 mart pazar gunu fura % 50 indirimli girebilirsiniz. *davetiye 2 kisiliktir
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
Sanirim sadece 1 gundur emin degilim. Uzerinde yazan yukarda belirttigim gibi
Bilet fiyatı tam olarak ne kadar ?
Sizce indirimler haftaici mi yogun olur yoksa haftasonu mu? Ehliyeti almama 1.5 ay var; motoru ise ancak yaza alabilirim o da belki ama simdiden uygun fiyata ekipmanlari toplamak istiyorum. Ne tavsiye edersiniz bu konuda, hangi gun gitmeli?
ben pazar günü ellerinde kalan ürünlerde çok güzel indirimlere şahip oldum... adamın elinde aynı seriden 3 mont kalmış çoook uygun verdi bizzat arkadaşım aldı.. ama bazı durumlarda ise dışarıdan almak daha avantajlı oluyor... bence fuarın en güzel yanı bütün marka modellerin hepsini deneyip kendine hoş gelen ve beden yapına tam uyan ekipmanı bulabilmen... mesela revit alırken acaba rıcca dahamı güzeldi demiyorsun.. önve birine sonra diyerine bakıyorsun ve istediğini alıyorsun....
Bir aksilik olmazsa bende perşembe cumartesi ve pazar orda olacağım.
güncel kalsın belki işine yarayan olur..
1-ramazan can
2- sedat adgu
3-sedat özsan+3
4-cenk şenver+1
5-irfan ince
6- mehmet
7- adnan çakır
8-alican adgu
9- ahmet karadeniz +1...
10- erol +1
11-bayram çelik+1
12_...?
1-ramazan can
2- sedat adgu
3-sedat özsan+3
4-irfan ince
5- mehmet
6- adnan çakır
7-alican adgu
8- ahmet karadeniz +1...
9- erol +1
10-bayram çelik+1
11_...?
güncel liste..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
motoron dan haftaiçi davetiyesi çıkıyor. motosiklet bayilerinden temin edilebilir.
Bende bugün motoron dergisini aldım migrostan. 2 kişilik davetiye mevcut içerisinde. Hafta içi bu davetiyeyle ücretsiz girilebilirken hafta sonu %50 indirimli giriş sağlar diye belirtiyor biletin üzerinde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)