Arkadaşlar paylaşıdı mı bilmiyorum ama youtubede motorumu arattım biraz göz gezdireyim dedim şu videoyu gördüm. Lütfen biri bana bu adamı açıklasın bu nasıl bir motor sürüştür? Adam oyuncak gibi oynuyor motorla inanamadı gözlerim.
Arkadaşlar paylaşıdı mı bilmiyorum ama youtubede motorumu arattım biraz göz gezdireyim dedim şu videoyu gördüm. Lütfen biri bana bu adamı açıklasın bu nasıl bir motor sürüştür? Adam oyuncak gibi oynuyor motorla inanamadı gözlerim.
Bunun gibi ruhsal problem yasayan hastalikli insanlarin elinden almak lazim motor veya araba her neyse. Cunku er ya da gec kendine ya da baskalarina zarar verecegi kesin.
Videonun hızlandırılmış olduğunu anlayamayacak kadar dünyadan habersiz olamayız heralde?
Adam giderken hızlı fren yapınca normal hıza düşüyor. Nasıl yedin anlamadım.
En amatör gözün algılayacağı şekilde yapmışlar bide.
Asıl olayı atlamışsın. Adamın sürüşüne dikkat et. Aralardan teker yaparak geçmeler. Girilmez dediğim yere laaps diye girmeler. Bunu izledikten sonra motora binince kendimden korktum bir an manyaklaştım
Bir tuhaflık var ama...
videonun hızlandırlmış olduğunu düşünmüyorum,
adamın iyi motor kullandığı kesin, ama o kadar dikkatli izlediğim halde anormal bir ahreket görmedim, sadece dengesiz ve direksiyonu çok salladığı için size çok kıvrak gelmiş olabilir, ayrıcca hangi ülke bilmiyorum ama sesi berbat, şarkı berbat...
Bu gibi delilikler için eric99 bir numaradır.
http://www.youtube.com/user/ericiron/videos
Video normal adam gereksiz sağa sola yatırıp duruyor motoru teker biraz sakat yerde ama kamerada belli olmaz o kendisi sıkıntı görmemistir yinede gereksiz ve yersiz gibi geldi tekeri sevmeme rağmen sağa sola yatmasa daha hızlı gidebilir amacı anlayamadım
www.erkakurye.com
agrasiwe galiba biz hızlı kullanıyoruz
www.erkakurye.com
ölmek için herşeyi yapmış ama..
takdir-i ilahi işte..
Video kesinlikle hızlandırılmış. Hareketler o kadar keskin olamaz ses olayıysa insana cinnet geçirtir.
Söylediği şarkı çok güsel. :D
Video normal...
Hızlandırılmamış...
Adam gereksiz yere hızlı şekilda yatıp duruyor...
Videoyu tamamladığına şükretsin....
Tamamen şansa gidiyor....
işte bunlar yüzünden adımız çıkıyor bu motosiklet kullanmak değil cinayet
Beyler, sinema filmine özel efekt yapıyorum, allahasen polis ışıklarının o kadar hızlı yanıp söndüğü bir ülke gördünüz mü?
Gerçekten hızlandırılmamış olduğunu idda etmeniz çok komik
17 ve 30 küsür saniyeleri arasındaki ses neden oturmuyor ayrıca? arkadaş ses kurgusu yapmadığından olabilir mi?
Arkadaşlar lütfen inanmayın şöyle şeylere
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)