Yurtdışından Bütün Ürünlerim Geldi
Reklamlar
-
emre xt125 adlı üyeden alıntı
kardeşim ilgilendiğin için öncelikle çok teşekkür ederim ancak şöyle ki evet sahibinden.net te var yıldırım motosikletin ilani aradım hatta yıldırım motosikletten bazı şeyler aldım ancak istediğim far kalmamis elimizde yok dediler. Enduro marketi aradım orada yok dedi. Spormoto yu aradım onlardada yokmus ada motorun sitesinde vardı aradım yok dedi. Çok sinir bir durum madem elinizde yok ilan niye duruyor.. Bende baktım olmuyor tek çare yurt dışı kaldı kardeşim olayin özü bu. Yoksa bende isterim buradan alayım 3 5 fazla olsun sorun değil
ozaman siz bakın ister burdan ister pm olarak msj atın sıze yardımcı olmaya calısayım 24 saat netım açık
Reklamlar
-
Goren de zanetetcek super marka FOX o ne lan ..fox mus
-
HELLAS adlı üyeden alıntı
Goren de zanetetcek super marka FOX o ne lan ..fox mus
Bunu nerden cıkardın şimdi ?
-
Ben yeni duydum daines alpine felan filan desen neysede be ilk defa duyuyorum hevesini kirmayim ya cin ya taiwan ?
-
www.foxhead.com diye bi siteleri var bulmak zor degil.. Adam ya cin ya taiwan dedi ya..
Adamlarin isi cross.. Turkiyede 'reyzing' disinda pek bisi bilinmez malum..
-
redlion999 adlı üyeden alıntı
www.foxhead.com diye bi siteleri var bulmak zor degil.. Adam ya cin ya taiwan dedi ya..
Adamlarin isi cross.. Turkiyede 'reyzing' disinda pek bisi bilinmez malum..
Tama m kandalf nur sacli amca sorun da bu super bir sey degil bence bunu pahali da olsa tr den alinabilir yada ona esit bir marka
-
Tama m kandalf nur sacli amca sorun da bu super bir sey degil bence bunu pahali da olsa tr den alinabilir yada ona esit bir marka
Hocam sen zeus a kandalf dedin ya.. Turkiyede satilan tamamen cross malzemesi ureten bir marka soylermisin hocam.. Adamlar crossun dainese markasi..
-
Bende yurt dışından takım ayna getirtmiştim kısa zamanda geliyor hiçbir sorun olmuyor
-
http://www.foxhead.com/us sitesi bu inan ne malı olduğuna bakmadım. Sadece cross ekipmanları üretiyor ayrıca ülkemizde satışını yapan hiçbir yer yok. Zaten benim bildiğim en iyileri scott,thor ve fox. Ben tercihimi bu markadan yana kullandım
edit: redlion vallahi dediklerini yazıcaktım supersport kullanan arkadaşlar taşlamasın diye ses etmedim
-
Motorlarin esitligine inanirim ben.. Oyle deyince rr lari sevmiyoruz gibi bir sonuc cikiyor da oyle degil.. Motorumu goren 'abi kac basiyor bu' dedikce cinlerim tepeme cikiyor.. Sonra da bunun yerine cebere alsaydin demiyolar mi ahanda gecir kafayi..
Neyse konudan sapmayalim.. Malzemeler hayirli olsun.. Biz cross severler icin incelemede bulunursaniz ozellikle body armor icin alacaklar listeme ekleyebilirim..
-
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin...
-
sen bakma millete knox, fox, axo, oneal... bizim millet bilmez bu markaları. allahtan dainese i biliyorlarda paraları olunca boşa harcamıyorlar
-
redlion999 adlı üyeden alıntı
Hocam sen zeus a kandalf dedin ya.. Turkiyede satilan tamamen cross malzemesi ureten bir marka soylermisin hocam.. Adamlar crossun dainese markasi..
Kandalf amca seni yasli beyaz sakkali amca sahibinde mesala dolu almazsan adami doverler valla
-
hayırlı olsun kardeşim bende de var aynı ekipmanlar endurocu veya supeermotocumusun
-
Kandalf amca seni yasli beyaz sakkali amca sahibinde mesala dolu almazsan adami doverler valla
O sahibinde olanlar aliexpresden alınmış birebir replikalar. Adam alıyor 3 liraya satıyor 10 liraya.
-
suatt22 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kardeşim bende de var aynı ekipmanlar endurocu veya supeermotocumusun
Kısmetse ufak bi supermotoyla giriş yapıcaz
-
18 Haziran 2014, 00:18
Arkadaşlar konuyu hortlatacagim fakat fcmotode den kac günde geliyor kargo yaklaşık? ?
-
18 Haziran 2014, 00:51
Asağı yukarı 30 günde geliyor
-
18 Haziran 2014, 01:00
yiqit adlı üyeden alıntı
Asağı yukarı 30 günde geliyor
Bende sipariş vereli 15 gün oldu 7sinde almanya da gözüküyor en son desene haziran sonunu bulur. Motoru almadık daha kask yüzünden teşekkür ederim cevap için.
-
18 Haziran 2014, 01:18
Nomad_41 adlı üyeden alıntı
aga robokop gıbısın şerefsızımm
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:26 ----------
http://i.hizliresim.com/e2ZGD2.jpg
aga buda benden gelsın :D . ekıpmanları aldıgım ılk gundu . Demek ki sadece ben deılmısım full gıyınıp foto cektıren :D çarpıştırak mı hacı kaskları hahaha
öncelikle hayırlı olsun.
bende motoru almadan kaskı almıştım.
televizyonu kaskla izlediğimi bilirim :D:D:D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)