iki kişi hiç kullanmadım açıkçası ama 120-130 lara çok rahat çıkıyor motor rüzgar olsada olmasada 170-180 hızı görebiliyor. biraz rüzgar var ama seni sağa sola atmıyor sesten rahatsız olmamak için kulaklık takıyorum. takmadığım zamanda arai içeri ses alıyor ama hani rüzgar beni bir yerlere götürmüyor yada sarsmıyor. şu ana kadar tek rahatsız olduğum konu selesinin rahatsızlığı. tekrar alırmıyım sorusu zor aslında benim şartlarım biraz farklı aslında benim ilk vitesli motorum dolayısıyla daha büyüğünü almak istermiydim sanmıyorum. Ancak yine eğitmenimin ve arkadaşların dediği gayet başarılı olduğum ve cc yükseltebileceğim ancak hani bana şehir dışında da zevk veriyor şehir içinde de rahat rahat geziyorum aralara derelere çekinmeden giriyorum. Yani hani yetiyor mu yetiyor her türlü bence ileride de yeter gibi, 120 lere rahat çıkan bir motor var daha hızlı gidecek ne kadar yol var izmirde 0-100 5,5 sn civarlarında çıkabiliyorum. daha ne ararım dersen rüzgar koruması onun içinde 1190 adventure a müracaat edicez artık. bilmem anlatabildim mi.