Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Ktm Duke 390 aldım

REKLAM ALANI
    zizulander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu aralar mecburen otomobil
    güle güle kulan. kazasız belasız sürüşler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Triumph Street Triple
    Alıntı zizulander adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güle güle kulan. kazasız belasız sürüşler.
    Tesşekkürler. Bu arada dünj ilk depo benzinim bitti ilk aldığımda fullemiştim şimdi yine ağzına kadar doldurduk 195km de 47 tl ve 9 lt kadar benzin aldık. yakıt sarfiyatı 4,5 ve 5 lt arası çıkıyor kabaca bilk depoya göre fena değil sanırım. Bu arada gece gezmelerinede devam ediyorum, 240 km ye geldi motor. yarın da bir çeşit güvenli yol sürüş eğitimi alacağım gün boyu, yarın yorucu bir gün olacak benim için.
    sedarsad bunu beğendi.

skystar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Alıntı architect adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tesşekkürler. Bu arada dünj ilk depo benzinim bitti ilk aldığımda fullemiştim şimdi yine ağzına kadar doldurduk 195km de 47 tl ve 9 lt kadar benzin aldık. yakıt sarfiyatı 4,5 ve 5 lt arası çıkıyor kabaca bilk depoya göre fena değil sanırım. Bu arada gece gezmelerinede devam ediyorum, 240 km ye geldi motor. yarın da bir çeşit güvenli yol sürüş eğitimi alacağım gün boyu, yarın yorucu bir gün olacak benim için.
    hocam hayırlı uğurlu olsun.

Sanırım bugün akşam üstü 5 civarı ışıklarda gördüğüm 390 duke sizindi hani cb ile yanaştım hayırlı olsun dedimde gürültüden duymadınız
    siyah vizörlü kask-siyah kırmızılı mont-dizlik aynı şekil siyahlı kırmızılı eldivenlerim vardı...

Yalnız motorun sesini hiç beğenmedim hocam traktör gibi ama gidişi falan çok fena çok ufak tefek ama zıpır delikanlı gibi motorunuz.
    Tekeriniz düz bassın...

Motosikleti
    Triumph Street Triple
    Alıntı skystar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam hayırlı uğurlu olsun.

Sanırım bugün akşam üstü 5 civarı ışıklarda gördüğüm 390 duke sizindi hani cb ile yanaştım hayırlı olsun dedimde gürültüden duymadınız
    siyah vizörlü kask-siyah kırmızılı mont-dizlik aynı şekil siyahlı kırmızılı eldivenlerim vardı...

Yalnız motorun sesini hiç beğenmedim hocam traktör gibi ama gidişi falan çok fena çok ufak tefek ama zıpır delikanlı gibi motorunuz.
    Tekeriniz düz bassın...
    Dostum eyvallah, ikinci söylediğinde anladım teşekkür ettim ama sesimi yettiremedim herhalde . Ses konusunda haklısın egsoz yok gibi yada patlak gibi resmen pata pata diye, akropovic düşünmek gerekicek. Ama tek silindir olunca normal de diyorlar birde 1000km bakımı bekliyorum normal viskozitede yağ konulunca belki azalır, çok umudum yok ama..

Onun dışında cuma günü full gün eğitim aldım. Öğlene kadar kapalı alanda biraz tekrar maiyetinde öğleden sonra ise zeytinler mevkiine kadar uzanan yol eğitimi. Başarılı geçtidiye düşünüyorum baya işime yaradı en azından dışardan bilen bir gözün beni değerlendirmesi açısından iyi oldu. Bugün ki ufak turumla beraber iki günde 230km yapmış oldum ve ikinci depomda bitti yine 48tl'lik 9 küsür lt benzin aldım. Bu depoda 35 km fazla yapmış oldum. Rodaja devam ediyorum her vitesi her devirde kullanarak 7500 deviri geçmeden ve tam gaz açmadan. Önümüzdeki haftalarda rodaj bitipte 1000km bakımı yaptırdıktan sonra daha fazla şey paylaşabilirim herhalde. Şimdilik bu kadar hepinize selamlar iyi forumlar.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Kn filtre tak sese o şekilde bak
    içine de Shell ax7 yarı sentetik koyun farkı hissedin

Motosikleti
    HONDA CBR 250
    hayırlı olsun tekerın duz bassın

forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    bu arada yanlışım olabilir ama 6000 devir'i geçmemen gerekiyor olmasın rodajda?

Motosikleti
    Triumph Street Triple
    Alıntı forzaBJK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada yanlışım olabilir ama 6000 devir'i geçmemen gerekiyor olmasın rodajda?
    Valla manuelde yazan 7500 dü ona uyuyorum

Motosikleti
    Triumph Street Triple
    Yoğunluktu, fuardı, havalardı derken ilk 1000 km anca dolmak üzere. 1000 km serrvisiyle beraber servis izlenimlerimi, yeni fotoğrafları, Yeni Ekipmanlarımı ve duke'e taktırmayı düşündüğüm bazı aksesuarlarıda paylaşacağım, Havalar çok güzel en az bir kuşadası yapıpı gelmememek için zor tutuyorum hergün kendimi.
    sedarsad bunu beğendi.

Motosikleti
    Triumph Street Triple
    Evet arkadaşlar, havalar çok güzeldi gezdim durdum bu aralar. Ben duke'e alıştım o da rodajının bitmesiyle biraz rahatladı. 1000 km bakımı geçen cumartesi yaptırdıktan sonnra bugün itibarıyla 1350 kmye ulaştım arada kuşadası urla şehir içi şehir dışı gezdim durdum. Son mesajımda bahsettiğim gibi 1000km bakımında orjinal motor koruma demiri ve takozu ile elcik koruma taktırdım. Ayrıca kendime de bir kask ve yazında giyebileceğim bir çift çizme aldım. motor ekipmanlarını birazda motorumu kirli olmasından dolayı utanarak motorumu çekmediğim için bir daha ki mesajıma bırakarak kendime aldığım arai rebel kaskımın ve tcx airtech botlarımın resmini paylaşıyorum. hepinize keyifli sürüşler.

forzaBJK, cece89, wolrath ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    KTM Duke 390
    selam architect , ekipmanlarını ve motorunu iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle .. benimki de 600 km de şu an . rodajdan sonra değişiklik hissediyormusun motorda? 7000 devir ve altı perfermansı duke 200 den biraz daha hallice olduğu yönde benim gözlemim . üstüneyse denemek amaçlı dahi çıkmadım . o yüzden bu konuda gözlemlerini almak isterim .. motorun çekişi ölmeden kararlı bir ivmelenmeye kaç bin devre kadar devam ediyor ?

Motosikleti
    Triumph Street Triple
    Alıntı romeo. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam architect , ekipmanlarını ve motorunu iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle .. benimki de 600 km de şu an . rodajdan sonra değişiklik hissediyormusun motorda? 7000 devir ve altı perfermansı duke 200 den biraz daha hallice olduğu yönde benim gözlemim . üstüneyse denemek amaçlı dahi çıkmadım . o yüzden bu konuda gözlemlerini almak isterim .. motorun çekişi ölmeden kararlı bir ivmelenmeye kaç bin devre kadar devam ediyor ?
    Teşekkürler. Öncelikle sanada kazasız belasız sürüşler dilerim. Rodajdan sonra en çok fark eden iki şey titreşimin azalması ve vites geçişlerinin yumuşaması diyebilirim ki bunlarda muhtemelen yağ değişimiyle alakalıdır. Hızlanma konusunda ise gerek tam gaz açabildiğin gerekse 7000 deviri geçebildiğin için kesintisiz ve çok daha rahat hızlanma var. 7500 devirde max torku elde ettiğini düşünürsen ivmelenme maksimumda devir kesiciye kadar gidiyor 10 bin devir civarında da devir kesici var 9500e düşürüyor devri. max hız olarakta ben 170 leri rahatlıkla gördüm tek seferlikte olsa şu an ama gidilecek hız 140lar civarı bence çıplak olması rüzgar etkisini çok arttırıyor. Şimdilik bahsedebileceklerim bu kadar buradan bilgi paylaşımlarına devam edebiliriz keyifli sürüşler.

forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    foto isteriz! öyle söyle kacıyor, böyle ivmeleniyor filanla olmaz

ugurcan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX-R 600
    Merhaba, öncelikle motorun hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. TCX botların va kaskın da hayırlı olsun. TCX botları deneme fırsatı buldun mu? rahatlığı, terletmemesi falan önerir misin? Bende de şehir içi kullanıma uygun (terletmeyen, yormayan, yürümeyi zorlaştırmayan) yine TCX'in x-roadster adındaki kısa botları var ve çok memnunum, ancak uzun yola çıkarken kullanabileceğim uzun bota da ihtiyaç duyuyorum. Kazasız sürüşler dilerim...

Motosikleti
    Triumph Street Triple
    Teşekkürler. Şöyle söyleyim aldığımdan beri kullanıyorum şehir içi şehir dışı ve oldukça rahat geldi giyip çıkarmak dışında. çok sıcaklara denk gelmedik ama çok havadar olduğuda kesin. En önemli özelliğininde su geçirmez olduğunu söylüyorlar onu da test etmedim daha gerçi. Kazasız sürüşler hepimize
    ugurcan88 bunu beğendi.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Hayırlı olsun ekipmanlar.

Ben de botaları soracaktım. Yaz kış korumadan taviz vermemek adına uzun bot giyiyorum. En azından bu şekilde devam etmeye çalışıyorum. Bu botların sıcak havalardaki performansı nasıl diye çok merak ediyorum. Uzun boğazı sebebiyle bilekten yukarısını illa ki biraz yakacak yada ısıtacaktır ama ayak kısmının sıcak havalarda nasıl olduğu çok önemli.

Botların bitaraflarında "Goretex" yazıyorsa, evet su geçirmezdir. En azından 1~2 yıl garantisi bile var...

Motosikleti
    KTM Duke 390
    yanıt için teşekkürler , 950 km deyiz bizim gençle bu gün itibariyle .. hafta içi 1000 bakımı için götürücem ben de . keyifli sürüşler

wetehan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z900
    Merhabalar;

Racing sonrası naked tarzı bir motora geçiş için uzun zamandır düşünüyordum. Şehir içinde scooter niyetine kullanacağım ufak bir naked ararken ve tam Duke 390 'na niyetlenmiş iken birden aklıma yamaha mt07 girdi. Fiyat olarak ktm ile aynı olması da beni biraz kararsız kıldı.
    Duke 390 alan arkadaşların son tecrübelerini alabilirsem eğer kararımda biraz daha netlik kazanacağım.

Motosikleti
    Triumph Street Triple
    İşler güçler bir aydır bakamadım bende motoruma canım çok sıkkın. En son 2500km´ye yaklaşmıştım. Şehir içi için biçilmiş kaftan aslında, 140kg normal bir scooter kadar ağırlığı var, kullanması inanılmaz zevkli aslında çok seri arkasını kaydırarak kalkabiliyorsun. abs de çok işe yarıyor ancak, fiyat önemli ben sıfırını kampanya ile almıştım aynı kampanya varsa kaçırma derim, ama mt-07 de acayip bir seçenek ben şubat ayında alıp kullanmak istediğim için mt yi beklemek istemedim iyikide beklememişim alsaydım 0 km de kalırdı iş yoğunluğunduğundan. Ancak bence iyi alternatif, kullanıpta karşılaştıran arkadaşlar duke ün amartisörlerinin ve frenlerinin daha iyi olduğunu malzeme kalitesinin iyi olduğunu söylesede bence 70 bg civarında 170 kglık mt de en iyi alternatif şehir içi için. Onun dışında titreşim yok gibi bişi sele biraz sert sadece lastikler güzel güzel viraj alıyor kuşadasına gidip gidip duruyordum sıkıldıkça, keyifli ve kolay kullanımlı. Tercih sizin son tahlilde hangisini canınız isterse alın bence.

wetehan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z900
    Şuan 2013 model 0km fiyatı 18.990TL. MT07 ABS siz ise 18.700TL.
    KTM marka olarak daha prestijli geliyor bana, belki de bu sadece bir meraktır. SS den sonra beni ancak DUKE 1290 keserdi ancak ülkemizin vergi dilimleri ortada Şehir için de scooter yerine duke 390 ideal gibi gözüküyor. Ayrıca KTM tecrübem olur ve daha üst modeller için bana referans olur.

Sormak istediğim artçı ile 120-130km hızlarda motorun rüzgar durumu nedir? 2 kişi binince dışardan sanki insanlar havada gidiyormuş gibi duruyor, motor biraz ufak

Veeee, şuan tekrar motor alma şansınız olsa idi duke 390 mı yoksa MT07 mi alırdınız?

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)