Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız
Aynı kampanyadan ben de aldım Duke 390. Gümrükte bekliyor hala, hevesle bekliyorum gelmesini. Siz de iyi günlerde kullanın.
Kazasız belasız inşallah, bende 2 hafta önce duke 125 ile başladım. ilerideki hedefim 390 inşallah.
Teşkkürler, hepimiz kazasız belasız kullanalım. plakamıda çıkarttım ancak gidip alamadım motorumu serviste bekliyor kuzu kuzu.
İş yoğunluğundan ne yazabildim nede motoru kullanabildim. Sadece seervisten eve getirdim biraz dolaşarakta tabi, debraja alışmam biraz zor olsada ilk 15 km sonucunda onuda hallettim. Gs1 eğitiminden aklımda kalan ipuçları ve tüyolarlada oldukça işime yaradı. HEyecanla foto çekemedim ancak eve gelince otoparkta bir kaç resim aldım.
hayırlı olsun keyifli motor olmalı
Hadi havalar güzelken biraz kullanda yorumlarını yaz. Hayırlı olsun tekrar.
hayırlı olsun... kazasız sürüşler...
Hayırlı olsun. Bir gün dukeciler buluşma ayarlayalım
Öncelikle hayırlı olsun güle güle güle kullan.Ben de inşallah önümüzdeki ay bi tane duke alıcam ama 200lük ve 390lık arasında kaldım suanda.Çünkü 390'ın gaz tepkisini merak ediyorum.Yani çok mu sert? 200lükle arasında ne gibi bir fark vardır? Duyduguma göre başlangıçta çok yumuşak ama devir arttıgında baya sertleşiyormuş faln.Senin de ilk vitesli motor tecrüben diye soruyorum.Gazı ilk açarken bir sorun yaşıyormusun? tepkisi nasıl?
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah..tekrardan hayırlı olsun
hayırlı olsun...o paraya neler neler alınırdı şeklinde bilindik bir geyik yaparsam ayıp olmaz herhalde...
Duke gercktn güzel motor bnde motormu alirken çok dusundm 125 ligini ama fiyat olarak yüksek geldiği için tercihini Yamaha YBR 125 ten yana yaptim.Allah kaza bela vermesin güle güle kullan.
Hehehe dediğim gibi başta yaptık bi çılgınlık diye. Ama 70-80bg bir motor almayı düşünmedim hiç ikinci elide hep soru işaretiyle karşılıyorum. E ilanlara bakınca ikinci eliyle arasında 900tl farkı görünce aldım. Birde ufak detaylar insanı iştahlandırıyor. Resimdeki gibi kontrollerin beyaz ışığını görünce keyfim yerine geliyor.
Daha 100km dolduramadım ama ara ara kullanıyorum ataklığıla ilgili pek sorun yaşamıyorum sadece ilk gaz tepkisi sert hala daha ama alışıcaz. Hafif olması çok hoşuma gidiyor ama 140 kg dengeside çok iyi hafifliğine nazaran kullandıkça bilgi paylaşmaya devam edeceğim.
200luk gqz tepkisini düşündükçe 390ı mutlaka denemeliyim diyorum
simdiden hayirli olsun! alarm taktirmyi ihmal etme!
Legos4 duke'ine yakisir ;)
Pek zamanım yok ama boş zaman buldukça sayfada gezinti yapabilen biriyim ben de yeni yaklaşık bundan 1 ay önce KTM 390 aldım, bundan önce CBF 250 kullandım, bu arada daha çok şehir içi kullandım, ama ikisi kıyaslanamaz, yolda gidişi her yönüyle mükemmel bir araç benim gibi daha çok şehirde kullanacak arkadaşlara kesinlikle öneririm, hem atik ve güvenli bir araç. Diğer arkadaşlar için de kazasız belasız günler diler, motosiklet hakkında yorum ve fotoğraflarınızı görmek isteriz.
Hocam ben Bursa'da oturuyorum daha uzun yola çıkma fırsatım olmadı ama şehir içinde hakkını vererek 3 ve 4 vitesle kullanabiliyorum daha diğerlerine çıkma ihtiyacı duymadım, tork çok iyi, şehir için gerçekten mükemmel bir araç, belki uzun yolda daha büyük ve kiloda ağır olanlar iyi olabilir.
Alacaklara öneririm.
Dün akşam baya bir km yaptım, tamamı şehir içinde yaklaşık 70-80 km civarı. Yoğun şehir trafiğinede girdim otoyolada çıktım, git gide daha da alışıyoruz birbirimize şehir trafiğinde scoterdan bile daha rahat diyebilirim, duran trafikte aralara çok daha rahat giriyorum, denge çok iyi titreşim ve ses şehir içinde rahatsız etmesede hiç yok da diyemeyiz, bu uzun yolda problem olabilir, zaten uzun yok yapmak için yapılmış bir motor değil bende bunun için almadım. ama bu 70 km sürekli motorun üstünde olmasamda herhangi bir yorgunluk yapmadı. Birde egsoz sesi öyle aman aman değil sonuçta tek silindir pata pata çalışıyor belki bir akropovic olabilir bilmiyorum, bakıcaz. hepinize iyi akşamlar tekeriniz düz bassın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)