Hayirli olsun kazasiz belasiz
Hayirli olsun kazasiz belasiz
Bana göre de sen baya güzel hikaye ve varsayım yaratıyorsun.Bu motor direk giriş ehliyeti alan bir adamın kullanabileceği bir motor ve yurtdışında ehliyette honda eğitimi kadar bir süreçle veriliyor.Arkadaş almış,dikkat ederse başına geleceği yoksa kazanın hiçte birşey olmaz abartmayın şu işi.
Süper bir motosiklet almışsınız, hayırlı olsun. Geriye dönüp baktığınızda yıllar sonra, ne güzel motordu, ne eğlenceliydi diye hatırlayacaksınız.
Baya sallamışlar, kesinlikle gözünüz korkmasın. Alet okadar da agresif değil. Hele tekere gelme konusuna çok güldüm. Barkın bile test sürüşünde "ben motoru bir türlü tekere getiremedim, başka sürücüler yaptı ama" demişti. Neyin istemsiz tekerinden bahsediliyor anlamıyorum
Üstelik yapılan inceleme videolarında 390nın duke200 gibi kısa vites aralıkları olmadığı, daha uzun vites aralıkları olduğu, bu yüzden daha sakin ve sarsıcı olmayan kullanım sunduğu söyleniyor. Ayrıca bu duke serisinin motorları özellikle üst devirde çok canlı, heyecanlı. 4-5 bin devirin altında gayet sakin. En ufak bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Motor işine bu motosikletle başlayan yanlış giriş yapmış olur.Hele hele bu arkadaş gibi vaktim yok az kullanıyorum,param vardı fırsat bu fırsat aldım diyorsan zır yanlış...
Bana görede sen bişeyden anlamıyorsun çünkü hikaye dediğin şeyler gerçekler.Adam bi delilik yapıp gidip aldım diye başlıyor zaten yazıya.Altın elbiseli adam diye biri var,390 duke videosunun son saniyelerine dikkat kesil bakalım kimi tarif etmiş???
DUKE KULLANAN BİRİSİ OLARAK söylüyorum; Barkın tekere getiremedi, vites aralıkları geniş, alt devirlerde sakin gibi sözlere aldanıpda GAZA gelirsen ki gelmen çok normal çünkü çok seri motordur; sıkıntı yaşarsın. Seçimin çok iyi ama çok rahat davranma, 250 liklere benzemez...
Tekrar hayırlı olsun..
Cbr250 60a ne kadar sürede çıkıyorsa buda 60tan 100e aynı ivmeyle çıkıyor büyütülecek birşey yok. Hayırlı olsun.
hayırlı uğurlu olsun. allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. ben mt-07'yi bekliyorum.. 390 iyi hoş motor ama max sürat 175 fln . arada yaramazlık yapmak istediğinde otoyolda yapamazsın. ha zaten bu tecrübesizliğinle yapma da zaten. şehir içinde ise çok hafif, çok atak, çok seri. herhangi bir 600lüğü aramazsın. ama dur sen bu tecrübesizliğinle zaten onu da aramaman gerekir. güzel kardeşim yol yakınken sen duke 200e in bak. kalıp olarak şekil şemal olarak aynı. karizmanda bir eksilme olmaz merak etme. bu kadar atak, tek silindirli ve torklu bir makina için acele etme kardeşim.
Bu akşamüstü motorumu görmeye gittim işte ilk fotoğraflar
maşallah çok şık duruyo allah kazasız belasız mutlu günlerde kullanmak nasip etsin...
Hayırlı olsun arkadaşım Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Kazasız belasız.Bende duke 125 araştırmıştım bir ara başlangıç için ama naked tarzım değil o yüzden pek ilgilenmedim.
başkangıçta motosiklete alışana kadar çok gaz açmayın derim.aslında alışveriş yapılacak zaman değil ama tutku böyle birşey olsa gerek.
0-100 5.5 saniye ve az yakyo hey yavrum motor budur :D
ilk görüşte aşk a inanıyorum artık
Dostum hayırlı olsun . Kazasız belasız güzel sürüşler dilerim .
Aklımdaki motoru almışsın tecrubelerini yakınen takip edeceğim . ( Er6n aldım ama aklımda bu kaldı )
Belki bir gün birlikte gezmek nasip olur .
İyi dilekleriniz için teşekkürler darısı sizlerinde başına inşallah istediğiniz motorları alırsınız
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)