Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Ktm Duke 390 aldım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    Hayirli olsun kazasiz belasiz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı merr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hem vaktim yok çok fazla motora binemiyorum diyosun hemde kur farkı falan filan deyip alıyorsun hiç karın olmayan motosikleti.Vaktin yoksa haftada bir binebildiğin scooter seni mutlu etmeye yeterde artardı.Ama senin derdin motosiklet sürmek değil.Daha hızlı,daha kısa zamanda doyurucu zevk yaşatacak alet kullanmak.E hal böyle olunca,zevki iki teker üstünde arayınca yaşamla ölüm arasında ince bir çizgi kalıyor.SEni yaşam çizgisine yakın tutacak şeyde tecrübe.İstediğin eğitimi al.İstersen rossiden al eğitimini,pratik yapmadan hiçbişeysin.Pratik ve tecrübe denen şeyde 2 günlük eğitimle olmaz.

Kusura bakma söylemezsem olmaz,bence sen kendini kandırıyorsun.Burdakilerede eğitim falan diipte güldürme..Hepsi aynı yolun yolcusu...
    Kafaya koymuşsun motosiklet alıcam demişsin almışsın.Satıcının kur farkını yansıtmaması bahanen, vaktim yok, eğitimle arayı kapatırım da kendini kandırman olmuş..
    Derdim laf sokmak, hata aramak değil..
    Yanlış yapmışsın, inşallah başına iş almazsın...
    Güle güle kullan...
    Bana göre de sen baya güzel hikaye ve varsayım yaratıyorsun.Bu motor direk giriş ehliyeti alan bir adamın kullanabileceği bir motor ve yurtdışında ehliyette honda eğitimi kadar bir süreçle veriliyor.Arkadaş almış,dikkat ederse başına geleceği yoksa kazanın hiçte birşey olmaz abartmayın şu işi.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Süper bir motosiklet almışsınız, hayırlı olsun. Geriye dönüp baktığınızda yıllar sonra, ne güzel motordu, ne eğlenceliydi diye hatırlayacaksınız.

Baya sallamışlar, kesinlikle gözünüz korkmasın. Alet okadar da agresif değil. Hele tekere gelme konusuna çok güldüm. Barkın bile test sürüşünde "ben motoru bir türlü tekere getiremedim, başka sürücüler yaptı ama" demişti. Neyin istemsiz tekerinden bahsediliyor anlamıyorum

Üstelik yapılan inceleme videolarında 390nın duke200 gibi kısa vites aralıkları olmadığı, daha uzun vites aralıkları olduğu, bu yüzden daha sakin ve sarsıcı olmayan kullanım sunduğu söyleniyor. Ayrıca bu duke serisinin motorları özellikle üst devirde çok canlı, heyecanlı. 4-5 bin devirin altında gayet sakin. En ufak bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
    culers bunu beğendi.

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Alıntı Green Arrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana göre de sen baya güzel hikaye ve varsayım yaratıyorsun.Bu motor direk giriş ehliyeti alan bir adamın kullanabileceği bir motor ve yurtdışında ehliyette honda eğitimi kadar bir süreçle veriliyor.Arkadaş almış,dikkat ederse başına geleceği yoksa kazanın hiçte birşey olmaz abartmayın şu işi.
    Motor işine bu motosikletle başlayan yanlış giriş yapmış olur.Hele hele bu arkadaş gibi vaktim yok az kullanıyorum,param vardı fırsat bu fırsat aldım diyorsan zır yanlış...
    Bana görede sen bişeyden anlamıyorsun çünkü hikaye dediğin şeyler gerçekler.Adam bi delilik yapıp gidip aldım diye başlıyor zaten yazıya.Altın elbiseli adam diye biri var,390 duke videosunun son saniyelerine dikkat kesil bakalım kimi tarif etmiş???

RAMİREZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM duke 125-- BMW F650 CS
    DUKE KULLANAN BİRİSİ OLARAK söylüyorum; Barkın tekere getiremedi, vites aralıkları geniş, alt devirlerde sakin gibi sözlere aldanıpda GAZA gelirsen ki gelmen çok normal çünkü çok seri motordur; sıkıntı yaşarsın. Seçimin çok iyi ama çok rahat davranma, 250 liklere benzemez...

Tekrar hayırlı olsun..

Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    Cbr250 60a ne kadar sürede çıkıyorsa buda 60tan 100e aynı ivmeyle çıkıyor büyütülecek birşey yok. Hayırlı olsun.

Motosikleti
    Triumph Street Triple
    Alıntı merr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hem vaktim yok çok fazla motora binemiyorum diyosun hemde kur farkı falan filan deyip alıyorsun hiç karın olmayan motosikleti.Vaktin yoksa haftada bir binebildiğin scooter seni mutlu etmeye yeterde artardı.Ama senin derdin motosiklet sürmek değil.Daha hızlı,daha kısa zamanda doyurucu zevk yaşatacak alet kullanmak.E hal böyle olunca,zevki iki teker üstünde arayınca yaşamla ölüm arasında ince bir çizgi kalıyor.SEni yaşam çizgisine yakın tutacak şeyde tecrübe.İstediğin eğitimi al.İstersen rossiden al eğitimini,pratik yapmadan hiçbişeysin.Pratik ve tecrübe denen şeyde 2 günlük eğitimle olmaz.

Kusura bakma söylemezsem olmaz,bence sen kendini kandırıyorsun.Burdakilerede eğitim falan diipte güldürme..Hepsi aynı yolun yolcusu...
    Kafaya koymuşsun motosiklet alıcam demişsin almışsın.Satıcının kur farkını yansıtmaması bahanen, vaktim yok, eğitimle arayı kapatırım da kendini kandırman olmuş..
    Derdim laf sokmak, hata aramak değil..
    Yanlış yapmışsın, inşallah başına iş almazsın...
    Güle güle kullan...
    Uyarıların için teşekkürler umarım semi haksız çıkartırım. Seninde en azından bu konuda haksız olmayı isteyeceğini umuyorum. Yine de teşekkür ederim.

Voodoo Child - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    hayırlı uğurlu olsun. allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. ben mt-07'yi bekliyorum.. 390 iyi hoş motor ama max sürat 175 fln . arada yaramazlık yapmak istediğinde otoyolda yapamazsın. ha zaten bu tecrübesizliğinle yapma da zaten. şehir içinde ise çok hafif, çok atak, çok seri. herhangi bir 600lüğü aramazsın. ama dur sen bu tecrübesizliğinle zaten onu da aramaman gerekir. güzel kardeşim yol yakınken sen duke 200e in bak. kalıp olarak şekil şemal olarak aynı. karizmanda bir eksilme olmaz merak etme. bu kadar atak, tek silindirli ve torklu bir makina için acele etme kardeşim.

Motosikleti
    Triumph Street Triple
    Bu akşamüstü motorumu görmeye gittim işte ilk fotoğraflar
    Ahmet Abi, cesur509, sedarsad ve 11 diğerleri bunu beğendiler..

porsuk_y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM RC250
    maşallah çok şık duruyo allah kazasız belasız mutlu günlerde kullanmak nasip etsin...

EG50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kısmet
    Hayırlı olsun arkadaşım Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

merkanar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Oouuvvv yakıyorrr, hayırlı olsun

Kazasız belasız.Bende duke 125 araştırmıştım bir ara başlangıç için ama naked tarzım değil o yüzden pek ilgilenmedim.
    başkangıçta motosiklete alışana kadar çok gaz açmayın derim.aslında alışveriş yapılacak zaman değil ama tutku böyle birşey olsa gerek.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rodajı en kısa sürede bitirirsin heralde bununla gazlamak lazım

MotojeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke
    0-100 5.5 saniye ve az yakyo hey yavrum motor budur :D

dolphin_star - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    ilk görüşte aşk a inanıyorum artık

hasanfuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr .13
    Hayirli olsun gule gule kullanin

Palakadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X10 350 Executive
    Dostum hayırlı olsun . Kazasız belasız güzel sürüşler dilerim .
    Aklımdaki motoru almışsın tecrubelerini yakınen takip edeceğim . ( Er6n aldım ama aklımda bu kaldı )
    Belki bir gün birlikte gezmek nasip olur .

Motosikleti
    Triumph Street Triple
    İyi dilekleriniz için teşekkürler darısı sizlerinde başına inşallah istediğiniz motorları alırsınız

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Alıntı architect adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uyarıların için teşekkürler umarım semi haksız çıkartırım. Seninde en azından bu konuda haksız olmayı isteyeceğini umuyorum. Yine de teşekkür ederim.
    İnşallah.Yanılmayı en az senin kadar istiyorum.Beni yanıltmak için elinden geleni yap.
    Kazasız,belasız ağız tadıyla uzun uzun kullan inşallah...

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)