Güzel adamsın beko. hayırlı olsun şimdiden kime isabet ederse.. çekilişi http://www.random.org/lists/ 'dan yapabilirsin video çekerek, insanlara laf anlatmana gerek kalmaz..
Güzel adamsın beko. hayırlı olsun şimdiden kime isabet ederse.. çekilişi http://www.random.org/lists/ 'dan yapabilirsin video çekerek, insanlara laf anlatmana gerek kalmaz..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
berkut hocam çok takdir ediyorum seni. daha motosikleti alamadım, ama alınca inşallah bir buluşmada tanışırız.
Mustafa Kepenek/Ankara
23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim kendi kaskım var ama artçımın yok ihtiyacım çok fazla
Çok teşekkürler.
Teşekkürler. İnşallah.
Ne demek yeterki işine yarasın.
Tamamdır abi teşekkürler.
Geçen buluştuk Bursa mt olarak. Eğer isterseniz artçı olarak alabilirim sizi, sorun değil
yeterki yeniden bir gezi olsun Bende okul -dershane durumunu ayarlayıp katılabileyim.
Mustafa karsan - İstanbul . yaş 17 Artçı kaskım yok . genelde biri oluyo mutlaka yanımda
ne kadar kasksız gezen sürücü varmış MT'de.. ilginç
Kim ne derse desin yerinde ve örnek bir davranış bizede tebrik etmek düşer
Denizhan Akay - İstanbul - Yaş 18 - Kaskım yok ama , Motorum da yok Eldivenlerim var ( bende evde kendim eldivenleri takıp Motor yarışı oynuyorum napıyım Aşkk işte )))) ve inşAllah bir gün benimde motorum olur Allah herkese nasip etsin
Uğuray İşler Ankara/küçükesat Arçım için ideal bir kask
niye dağıtıyosun diyenlere sakın aldırma
http://www.memurlar.net/haber/199019/
devletin kırk yılda bir yaptığını sen daha sık yapıyorsun teşekkürler.
Merhaba Beko, bende daha yeni aldım motosikletimi. Cumartesi günü KTM Duke 125'ime kavuştum. 2. el falan ama temiz motosiklet çok şükür. Biraz aile desteği birazda banka kredisiyle motosikleti ve ekipmanları tamamladım ancak artçı için kaskımı alamadım. Malum noter ilemleri, sigorta, ehliyet harç bedeli, ceket, eldiven ve kask derken 2.ye fırsat olamadı ne yazıkki. Kurayla bana çıkar mı bilmiyorum ama umarım hayırlı olur kazanan arkadaş için de.
Benim için değil ama babamın yeni bir kaska ihtiyacı vardı. en son yanına gittiğimde bana kask modellerini soruyodu. 99'dan beri aynı kaskı kullanıyo , kaskın elle tutulacak yeri kalmadı ve en sonunda hatıra diye kenara attık kaskı Umarım en çok ihtiyacı olana gider kask. Bu arada gerçekten güzel bir davranış , teşekkürler.
Sinan EREL / Kırklareli
Mert ŞAHİN / İSTANBUL ÜMRANİYE
Öğrenci olduğumu belirtmek istiyorum
Mehmet Kurcan Bursa/Nilüfer/Tahtalı köyü kaskım motorumun cantasında dururken kılıdı kırılıp calınmıştı ihsaniye civarlarında 28 aralıkta saat 15:00 civarlarında zar zor kaskı alabılmek ıcın bi motordan bile vazgeçmiştim kask yüzünden 5000 km fazla motoru almıştım içimde acımadı ama calındıktan sonra gerçekten cok uzuldum acıkcası bu kaska suanda ıhtıyacım var borç harç kask alamıyorum dolayısıyla uzun yola cıkamıyorum evden işe işten eve ama bu bile tedirgin ediyor beni. neyse fazla uzatmıyım bana cıksada cıkmasada teşekkür ederim kardeşim allah senden razı olsun çıkanada güle güle kullanmak nasip olsun inşallah iyi forumlar..
İhtiyacı olana kask hediye etmek güzel düşünce. Tebrikler
Berat / İstanbul
Benide yaz hocam. Zor anlar yaşatıyor arada bu dandik camsız kask bana.
Dostum tebrik ederim, harika bir davranış
hürgün iki kişi işe gidip geliyoruz ve bir kaskımız var
benimde artçı kaskım yooook banada banada
Atakan ankara şansımızı deneyelim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)