Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Navigasyon

REKLAM ALANI
    ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    yandex artı akıllı tel kesın cozum sadece bı tutacak alıcan

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-modacar-telefon,tablet,gps-cok-amacli-tutucu-131331-134973286/detay/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı ERROR88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yandex artı akıllı tel kesın cozum sadece bı tutacak alıcan

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-modacar-telefon,tablet,gps-cok-amacli-tutucu-131331-134973286/detay/
    Hocam Akıllı Telefon Yok.Aslına Bakarsan Varda.Kendine Hayrı Yok Skıntılı.

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Navigasyon cihazının yerini hiçbirşey tutamaz,androit telefonlardaki navigasyon programlarının çoğu internet tabanlıdır,o yandex net paketi olmadan nasıl çalışıyor,Dağda bayırda telefonun çekmediği yerlerde navigasyonu nasıl kullanıcaksınız,
    Motor gibi sürüşü en dikkat gerektiren bir taşıtı kullanırken o ufak ekrana nasıl yoğunlaşabiliyorsunuz
    Sürekli veri akışı sağlayan bir telefonun ömrü sizce ne kadar olur

Navigasyonda öylemi Tek bir uydu yakalaması yeterli,sadece cihazı satın alırken ücret ödersiniz,haritaların en güncel halini kullanırsınız,dağda bayırda heryerde çeker ,internet bağlantısı istemez,Yanlış yola girseniz dahi 2 sn ye içinde size alternatifini sunar,

Öyleki arkadaş navigasyon cihazı tavsiyesi istemiş işin garibi elde ne var bilinmeden sadece telefon tutacağı yeterli denilmiş
    MetinK. bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Telefonlarda da gps var, interneti sadece ilk açılışta yer belirlemek için ve kapalı mekanda kullanıyor diye biliyorum.

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Tabiiki var ama ben sadece gps bağlantısını kullanan,stabil bir navigasyon yazılımı bilmiyorum

Her adres girişinde kullanıyor,haritayı kaydetmek için,Daha önce gittiğiniz bir yere tekrar gidecekseniz herhalde girmez
    Ama gittiğiniz yerden başka bir yere gitmek istediğinizde tekrar nete ihtiyaç duyacaktır

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Herhalde.Ama sürekli kullanmadıktan sonra bu fazla bir masraf değil. Navigasyon cihazları sadece 2 yıl ücretsiz güncelleme veriyor, daha sonra para istiyor. Aletler de pahalı. Ben gene de telefon taraftarıyım.

hasanfuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr .13
    İnternet ihtiyaci olmayan Ayni nav . Programi akilli telefonlar icinde var . Guncel trafik ve yol bilgileri , cevirim ici adres arama , birden fazla farkli yaZilim ve harite destegi , Gps Uydusu bulamadigi zaman gsm sebekesiden konum belirleme . Ek cihaz tasima derdi yok . Yeni akilli cihazlarin ekranlari navigasyonlaran pek kucuk degil ,hele ki motosiklet icin olan navigasyonlardan hic degil
    MetinK. bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)