yandex artı akıllı tel kesın cozum sadece bı tutacak alıcan
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-modacar-telefon,tablet,gps-cok-amacli-tutucu-131331-134973286/detay/
yandex artı akıllı tel kesın cozum sadece bı tutacak alıcan
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-modacar-telefon,tablet,gps-cok-amacli-tutucu-131331-134973286/detay/
Navigasyon cihazının yerini hiçbirşey tutamaz,androit telefonlardaki navigasyon programlarının çoğu internet tabanlıdır,o yandex net paketi olmadan nasıl çalışıyor,Dağda bayırda telefonun çekmediği yerlerde navigasyonu nasıl kullanıcaksınız,
Motor gibi sürüşü en dikkat gerektiren bir taşıtı kullanırken o ufak ekrana nasıl yoğunlaşabiliyorsunuz
Sürekli veri akışı sağlayan bir telefonun ömrü sizce ne kadar olur
Navigasyonda öylemi Tek bir uydu yakalaması yeterli,sadece cihazı satın alırken ücret ödersiniz,haritaların en güncel halini kullanırsınız,dağda bayırda heryerde çeker ,internet bağlantısı istemez,Yanlış yola girseniz dahi 2 sn ye içinde size alternatifini sunar,
Öyleki arkadaş navigasyon cihazı tavsiyesi istemiş işin garibi elde ne var bilinmeden sadece telefon tutacağı yeterli denilmiş
Telefonlarda da gps var, interneti sadece ilk açılışta yer belirlemek için ve kapalı mekanda kullanıyor diye biliyorum.
Tabiiki var ama ben sadece gps bağlantısını kullanan,stabil bir navigasyon yazılımı bilmiyorum
Her adres girişinde kullanıyor,haritayı kaydetmek için,Daha önce gittiğiniz bir yere tekrar gidecekseniz herhalde girmez
Ama gittiğiniz yerden başka bir yere gitmek istediğinizde tekrar nete ihtiyaç duyacaktır
Herhalde.Ama sürekli kullanmadıktan sonra bu fazla bir masraf değil. Navigasyon cihazları sadece 2 yıl ücretsiz güncelleme veriyor, daha sonra para istiyor. Aletler de pahalı. Ben gene de telefon taraftarıyım.
İnternet ihtiyaci olmayan Ayni nav . Programi akilli telefonlar icinde var . Guncel trafik ve yol bilgileri , cevirim ici adres arama , birden fazla farkli yaZilim ve harite destegi , Gps Uydusu bulamadigi zaman gsm sebekesiden konum belirleme . Ek cihaz tasima derdi yok . Yeni akilli cihazlarin ekranlari navigasyonlaran pek kucuk degil ,hele ki motosiklet icin olan navigasyonlardan hic degil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)