Asla Almam Dediğiniz Araçlar Hangisi ?
Reklamlar
-
ArdiaroS adlı üyeden alıntı
Honda, dacia, renault, tofaş bu arabalardan almam. Hondayla kıytırık bi kazanın içinde bulundum araba parçalanmaya yer arıyormuş ahahaha kırmızıda kalkıp duramayınca öndekine vurdu dağıldı araba. motosikletleri de böyleyse yandık valla umarım değildir
Eskiden Sağlamlık önemliydi şimdi kazadan etrafa ve içindekilere zarar vermeme önemli. O çarptığınız araç değil yaya olsaydı gözüyle bakıyor üreticiler. Eskiden öylemi , Vur İmpalayla duvara duvar yok olurdu korkudan.... Şimdi insan ve iç güvenlik önemli. Kompozit malzeme , vurdunnu dağılacak acıtmıcak vs vs...
Reklamlar
-
amaninmb adlı üyeden alıntı
Eskiden Sağlamlık önemliydi şimdi kazadan etrafa ve içindekilere zarar vermeme önemli. O çarptığınız araç değil yaya olsaydı gözüyle bakıyor üreticiler. Eskiden öylemi , Vur İmpalayla duvara duvar yok olurdu korkudan.... Şimdi insan ve iç güvenlik önemli. Kompozit malzeme , vurdunnu dağılacak acıtmıcak vs vs...
Yaya değil arabadaki zarar görsün gibi bişey bu mantığa bak çok saçma bence. İstediğin kadar öyle malzeme kullan yayaya vurunca bir şey değişeceğini sanmam her türlü yaya uçar :(
-
ArdiaroS adlı üyeden alıntı
Yaya değil arabadaki zarar görsün gibi bişey bu mantığa bak çok saçma bence. İstediğin kadar öyle malzeme kullan yayaya vurunca bir şey değişeceğini sanmam her türlü yaya uçar :(
O yüzden eski araba
80-90 lar iyiydi... KOntrol sende ölsende Buraya kadarmış... şimdi gveniyon basıyon çatak..... öldün...
Eskiden viraja girerken anam anam... yusuf yusuf oldunnu bırakırdın şimdi esp devreye girecekte yok başka 3 harfli gelecekte.... Sonra bşi olmaz bas.
Eskiler... eskiler.
-
Bu Konuyu Açan Arkadaş Kör Oldu:D
-
hepsinide alırım denerim kullanırım beğenmezsem satarım bukadar basit. şahin doğan çokmu güvenli yada performanslı ama peynir ekmek gibi satılıyor. hatta bizdede var
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
-
-
Jokzilla adlı üyeden alıntı
Ybr desem taşlarlar beni
Almam cunku 125 cc 9 bg motora 4.500 vermek soygun bana gore..
Burdan Eren agama Selamlar
4.500a alir 4.500a satarim
Kardesim istedigini al yeterki keyfin gelsin
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
Bence arkadaş bir yerden bulup c/p yapmış.
-
büyük lokma ye büyük söz söyleme gün gelir o saydıklarının hepsine binecek olursun
-
Alırım dediğin aracı söyleseydin de bizi yormasaydın
-
extrem_015 adlı üyeden alıntı
büyük lokma ye büyük söz söyleme gün gelir o saydıklarının hepsine binecek olursun
Doğru söze ne denir. Fakat kendi çapımda elde ettiğim tecrübelere göre uzak duramaya çalışacağım markalar şunlar; Honda, Bir kaçı hariç Çinliler, Otomobil olarak Pegueot.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)