Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Karşıyaka'daki 2 motorcuyu fena kızdırmışlar

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    En sonunda olacağı buydu. Adaletten beklentileri karşılanmayan insanlar her alanda olduğu gibi trafikte de "kendin pişir kendin ye" yöntemini uygulamaya başladılar. Kendilerinin canını tehlikeye sokan insanların canını ben de tehlikeye sokarım mantığı var herhalde ancak diğer silah taşımayan motorcuların durumu tehlikeye girecek. Keşke bıçak sokmak yerine göz yaşartıcı sprey sıkıp pataklasalardı ve pantalonlarını ve donlarını (cüzdan ve paraları geri vererek) 500 m ileri bıraksalardı daha iyi olurdu. Ya adamlar ölseydi ne olacaktı? Bir de maganda olduk!

http://www.milliyet.com.tr/2006/04/25/son/sontur15.asp

Trafikte maganda dehşeti: 2 yaralı

Lokman DAĞ/İZMİR, (DHA)

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde şehirlerarası bir seyahat firmasına ait otobüsün şoförü Ercan Kavas (44) ve servis personeli Yılmaz Bıyık (25) yol verme yüzünden tartıştıkları motosikletli 2 kişi tarafından bıçaklandı. Zanlılar kaçarken, yaralılar hastaneye kalıdırılarak tedaviye alındı.
    Olay, bugün saat 01.30 sıralarında Karşıyaka Anadolu Caddesi Serinkuyu Kavşağı'nda meydana geldi. Çanakkale yönüne giden özel bir seyahat firmasına ait 17 EC 565 plakalı otobüsün şoförü Ercan Kavas, plakası belirlenemeyen motosikletteki iki kişiyle yol verme yüzünden tartıştı. İddiaya göre motosiklettekiler hareket halindeyken otobüse tekme de attı. Serinkuyu Kavşağı'nda kırmızı ışıkta durduklarında şoför kapıyı açınca otobüse giren motosikletli iki kişi bıçak çekip saldırdı. Otobüste görevli servis personeli Yılmaz Bıyık'ı 2, Kavas'ı da 4 yerinden bıçaklayıp göğüs ve karın bölgesinden yaralayan saldırganlar daha sonra kaçtı. Kanlar içinde kalan Bıyık ve Yılmaz, diğer sürücülerin yardımıyla yakındaki Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Kavas ve Bıyık'ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.
    Yolcuların verdiği eşkaller doğrultusunda bölgede araştırma yapan ekipler kaçan motosikleli saldırganları yakalayamadı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.
    Şoför ve servis personeli bıçaklanan otobüsün yolcuları, kısa süre sonra olay yerine gelen aynı firmaya ait başka bir otobüsle yola devam etti.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İşte bunlar bizim imajımızı yerle bir ediyor adamlarla tek ortak noktamız bence motosiklet kullanmak işte aynı ortam yaşadığımız yer hergün geçiğimiz yol yaygın antipati illaki motosiklet vurgulanacak...

adosonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S 200i
    bi bunlar bide kapkaççılar allah belalarını versin hepsinin motosiklet özgürlüktür ama bunların özgür olmaya hakları yok..
    Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Umarım bir daha yaşanmaz böyle bir olay

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tabi herkesin tepkisi ölçülü olmuyor.Olanda motosikletin imajına oluyor.Bunu onarmak yine bizim gibilere düşecek.

ceko35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X-EVO & Ducati Monster
    bıçaklama ya da cana kast hiç olmamış.. bunlar serseri tamam.. ama cogu zaman arabalar veya 4 tekerleklileri kullananlar bizim canımıza göz göre göre kast ediyolar.. zaman zaman bu 4 teker kullanan hayvanlara ders vermek gerekli ama bu şekilde cana kast ederek degil tabikide...

kim olursa olsun motosiklet kullanan yada 4 tekerlek kullanan .. hayvan olanlara gereken ders verilmeli...
    KSK FOREVER ... 35½

Sargonnas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nası yaaa size söylüyeyim o bıçaklayanlar bizler gibi insanlar değildir.Ya hırsızdır yada sabıkalı insanlardır.Ben söylerim böyle insanlara ağır ceza verilmeliki bir daha tekrarı olmasın bu nasıl bişey ya yol vermedin diye adam vurmak motosikletle alakası yok bu işin...

boncorno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS 2003
    Evet.... Devamlı olarak kulağıma gelenler arasında "motorcular kapkaç yapmış, motorcular adam dövmüş, motorcular kızlara sarkmış, motorcular tek teker yapıp ters yönde gitmiş, motorcular arabaları sıkıştırıp eğer kadın sürücü ise sarkıntılık yapıp taciz etmiş, motorcular adam kesmiş.... falan filan... yani liste uzayıp gidiyor...
    Evet aslında ortak noktamız motor kullanmak. Araba kullanmak yada bisiklet kullanma konusunda da bir çok insanla ortak yanlarımız var ancak suç her zaman suçtur...
    İnsan çok büyük fedakarlıklar yaparak türkiye gibi vergi sorunları ve borçları olan bir ülkede edindiğimiz motorlarla doğru düzgün bir hayat yaşamaya çalışırken ortak sevgiye sahip olduğumuz böyle suçlar işleyen yaratıklarla bir tutulmak ve motorcu diye anılmak gerçekten üzücü...
    Şiddetle kınıyorum ve kısa zamanda büyümeden bitmesini diliyorum...

ferni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cok kotu bir durum, hepimiz adına cok üzüldüm!
    "serseri motorcu" kimliği zaten herkesin sırtına yapışmış bir durumda, bu da tuzla biberi olur artık!
    herkes sinirlendiği anda bi beşe kadar saysa boyle seyler yasamayacagız! kim bir canı gercekten almayı isteyebilirki?
    hepimize gecmiş olsun, bu da bir kara lekedir...

boncorno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS 2003
    Elbet yaşanan sorunun oluşumunda karşı tarafın da suçu olduğuna olaya tanık olmasamda eminim. Nedenlerine gelince bir süre isteksiz bir vaziyette otobüs kullandım ve nedenlerini tahmin edebiliyorum. İlk olarak aklıma gelenlerden biri eğer araçla yeni yola kılıyorsa gerçekten de garip bir sıkıntı, bunalma ve keyifsizlik oluyor insanın üstünde. Çünkü yolu düşünüyorsunuz ve "yine başlayacak bıktım artık" diye alıyorsunuz arabayı. Sonrasında yani trafikten biraz sıyrıldıktan sonra arabayı salıyorsunuz kendine ve çok rahat bir şekilde alıyor kendini gidiyor.... Tabii ki bir de şehir içinde böyle araçlar kullanmak gerçekten de çok dertlidir. Ayna mesafe ve görüşleri uzun yol kullanımı için tasarlandığından şehir içinde ölü noktaları çok vardır. Mutlaka olayda bahsi geçen motor kullannan şahıslarda bu sorunu yaşamış olmalı ki otobüs taciz etti gibi görülmüş olmalı diye düşünüyorum.... Her neyse bunlar devamlı olarak olacak şeylerdir çünkü bizler yani motor kullananlar ne yazık ki memlekette görünmez adamlarız.... ne yapalım????
    Buradan bütün motorlu arkadaşlara tavsiyem ne olursunuz mutlaka dikkat edin.... Otobüs yada kamyon yada TIR... Yani bunu gibi uzun araçları sollamadan önce mutlaka araca yaklaşırken önünüzdeki sürücünün aynasında en az 2 yada 3 kere belirip kaybolun... Mutlaka farınız da açık olacaktır tabii ki. Bu sayede dalmış, bezgin, sıkıntılı bir şekilde kendini oyalayacak yada içeride sohbet eden ama bir gözü aynada bir gözü yolda olan sürücüye aniden "ula o neydi?" dedirtecek bir hareket olur ve rahat bir şekilde yanından geçersiniz. Böylece ilgisini size verir ve geçmenizi bekler. Tabii ki siz geçerkende size bakacam diye şeridi hafif taşırır bunuda hazırlıklı olun... her neyse böyle şeyler işte....

fakat adama kes biç yani bunları asla ama asla kabul edemem....

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    arkadaşlar her motosiklet binicisi motorcu değildir. bize hiç bişe olmadı, biz maganda değiliz, belki burda da vardır ama ben değilim. her otomobil şöförü, minibüs şöförü ve taksicinin aynı olmadığı gibi her motosiklet sürücüsü de aynı değildir. Motora binerek ne motorcu olunur ne de maganda böyle şeyler olacak hatta daha kötüleri de olacak yapacak bir şey yok.

akalteke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger
    olayı bilmeden yorum yapmak pekte adaletli olmasa gerek. bir örnek veriim kendimden yaklasık bir ay evvel temde bir otobüs beni oyle bir taciz ettiki o eger elimde silah olsa o herifi vururdum.
    Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    hiç bi taciz veya kışkırtmaya karşılık insan bıçaklanmaz yada vurulmaz. nedeni ne olursa olsun bu eylem magandalıktan başka bir şey değildir. her ne kadar çözüm yolu uzun olsa da hukuki yollara başvurmak en doğru yol. adam vurarak, bıçaklayarak adam olunmaz!

Forumdan Uzaklaştırıldı nevZAT150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 ZAT Mondial
    nasıl servisin iisi var kötüsü var ise, şöförlerinde iyisi kötüsü vardır.

yani motorcularında iyi huylu olanları veya motorlarını suç aleti olrak görenlerde vardır..

bence bu haber bir yere kadar 4 tekerlileri korkutabilir ve artık motorluları araçtan saymaya başlaya bilirler... fakat ters tepip motorlularıda sıkıştırmaya başlayabilirler.. allah sonumuzu hayır eylesin ortalık çok karıştı vallaaha...

ferni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    inapoli

izmirliavukat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ohhh olsun demek lazım ama insan da içindeki sesi susturamıyor. Motorsikletleri diğer araç şoförlerinin hiçe saydıklarını (belki bende zamanında) motor alınca fark ettim. Adam beni düşürse altına alsa hapse girecek aileme ödeyeceği tazminatı arabasını satarak da ödeyemeyecek. Hayatı kararacak bırak onu bir can almış olacak ama hiç bunun farkında değil. Toplumdaki genel ahlak bozukluğu sebebiyle de büyük ihtimalle gören olmazsa durmayacak bile. Ama işte tüm bunlara rağmen ohhhh olsun diyemiyor insan. CEza bu olmamalı ama şöyle özetlenebilir "etme bulma dünyası"

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    yazık ya böyle şeyleri okuyunca çok üzülüyorum... insanları bıçaklayanlarla tek ortak noktamız var oda motosiklet kullanyor olmamızdır. bizim tutkuyla bağlandığımız araçları onlar suç aleti olarak kullanıyor ve adımız serseri motorcuya çıkıyor ...... yazık hemde çok yazık
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

motorcular asabidir izlenimi cıkıyor.acaba isimize yarayabilirmi.

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı sarapci adlı üyeden alıntı
    motorcular asabidir izlenimi cıkıyor.acaba isimize yarayabilirmi.

nasıl yarayacakki nasıl bir yararı olabilir
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Adam vardır arabada kullanır motorda kullanır. Hayvan vardır arabaya da biner motora da biner.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler