Güle güle kullan kardeş kazasız belasız,bizde bi 125r alabilseydik iyiydi
Allah kaza bela vermesin gülerek kullan.
hayrılı olsun kardesım
www.erkakurye.com
Çok teşekkür hepinize, insallah daha iyileri sizlerin olur mutlu mesut kazasız binersiniz.
İzmir Mt sayfasına danıssaydınız yardımcı olabilirdik.
Motoru aldıgınız yer izmir / karşıyaka benim oturdugum ilçe.
Belkide gördügüm ve tanıdıgım birinindi
Otobüs meselesi çok kolay hallediliyor motorunuzun aynalarını söküyorsunuz sinyallerinide.
Daha sonra içindeki benzini hortumla tamamen boşalmıcak bir biçimde pet şişeye dolduruyoruz.
Daha evel 2 kişi otobüsle gönderdim.
Yarım saatimi almadı işlem hazırlıgı.
Kış ayında izmir istanbul arası gitmek hele hele gece
Yazın izmir aydın otobanı izmir içi 35 dereceyken ona ragmen gece oldugundan dolayı otoban soguk olur.
Otoban etrafı açık ve geniş oldugu için hem daha rüzgarlı hemde daha soguk olur. Hele hele gece..
Neyseki kazasız belasız gitmissiniz fakat o yolu keyifli halede getirebilirsiniz
Varmak için degil yolda olmak için sürdügünüzde daha çok keyif alıcaksınız
Hayırlı Olsun, Kazasız Belasız Sürüşler
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-mont-armode-4-mevsim-mont-reflex-modeli-kirmizisiyah-hemen-kargo-152235087/detay bu mont nasıl arkadaşlar düşüncelerinizi alabılır mıyım? sizin daha iyi bildiğiniz montlar varsa paylaşır mısınız_?
hayırlı olsun güle güle kullanın
inanın aklıma gelmedi izmir grubuna sormak, ama düşünmeniz bile güzel, çok teşekkürler bunun için, işlemlerim akşam 5 e bittiği için apar topar çıktım, ilk metro istasyonunda biraz bekleyip halledelim dedik ama olmadı, yollar ciddi soğuktu, tam bir işkenceydi, ama ilk uzun yol tecrübem olunca düşünemedim ama iyi bir tecrübe oldu bu... insallah 600rr için sizden yardım talebim olur çok ilerde
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------
kardeş deri öneriyor herkes soğuklar için, bu montu bilmiyorum ama izmirden gelirken ki buna benzer bir monttu benimki, fayda etti ama deri olsa daha sağlam gelirdim heralde.
anladım dostum sağolasın. honda cbr125r almayı düşünüyorum ilk motorum olacak motor hakkında bu site sayesınde birçok düşüncesini okudum. seninde honda cbr125 bi önceki motorundu. hani motor hakkında düşüncelerin neler ? bilgilendirirsen sevinirim.
Tekeriniz düz bassın. Kazasız belasız keyifle kullanın. İstanbul yolunda üşüdüğünüzü yazmışsınız. İçlikli alt üst kıyafet + termal içlik + bellik + buf + eldiven + elcik rüzgar koruma. Bunlardan eksik olan var mıydı? Tahminimce 10 derecenin altında bir sıcaklıkta bunların hepsi de olsa sıkıntı çıkardı. Hasta olmadıysanız ucuz atlatmışsınız.
Hayirli olsun dostum. Alicağim alicağim diye mesajlarini göruyordum... Çok sevindim açikcasi.
600rr geçiceğin zaman haberim olsun. İstanbul çevresi olursa gider beraber bakariz, temiz bir şeyler ayarlariz
eksik olma kardeşim, 600 lüğe biraz daha zaman var
kardeşim kesinlik tavsiye ederim, sorunsuz mükemmel dengeli, kullanımı çok basit bir motordur, ama imkanın varsa biraz zorla 250 lik almanı tavsiye ederim çünkü mükemmel bir fark var aralarında güç bakımından, 125 lik biraz yetersiz kalıyordu bana, ama sen başlangıç için diyorsan 1-2 sene rahat kullanırsın...
kardeşim altımda içlik vardı ama üstümde yoktu, ayrıca elcik rüzgar korumasıda yoktu, bide bellik yoktu, onlar olsa daha iyi olurdu ama hasta oldum kardeşim, boğazlarım tahriş oldu, bide nezle oldum, ama tecrübeye değermiş... saol kardeşim. eksik olma.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)