Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sonunda HONDA CBR 250R' ıma kavuştum, hatta ilk uzun yolumu da yaptım :) İzmir - İst

REKLAM ALANI
    Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    Hayırlı olsun dostum . Gönlüce olsun herşey
    agrasiwe bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Linwelin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016
    Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız..
    agrasiwe bunu beğendi.
    Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..

sSameT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kazasız Belasız Nice kilometreler, Allah olmayana da nasip eder İnşallah.
    agrasiwe bunu beğendi.

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Bi hamama git.Hasta olmadan kurtulamayacaksın gibi...
    Güle güle kullan.Allah kazadan beladan korusun...
    agrasiwe bunu beğendi.

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    Alıntı merr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi hamama git.Hasta olmadan kurtulamayacaksın gibi...
    Güle güle kullan.Allah kazadan beladan korusun...
    valla hasta oldum bile hocam, o kadar soğuğu yedikten sonra artık ne zaman iyileşirim Allah kerim çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, sizinde gönlünüze göre olur insallah..

Alıntı barrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kazasız sürüşler...hayırlı olsun alabilmişsin sonunda
    bir tavsiyem var koruma takozu taktır 169 tl idi honda cbr 250 ve 125 için var link atabilirim.
    bir önceki 125 garajda düşüp çizilmişti sanırsam bizim burda 250 de var koruma takozu 3 kere düşürdü motoru 1 çizik yok motorda

koruma takozu hiç aklıma gelmemişti ama taktırıcam valla, link at ama şu ara parayı motora harcadık bi kaç ay sonra inş. taktıtırım, düşünce oldukça etkisi oluyor sanırım çok teşekkürler ilgin için

Alıntı dolphin_star adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kaça aldın? artık resmini çeker paylaşırsın avatarada koyarsın süper olur
    saol kardeşim seninde gönlündeki olur insallah, valla 8800 e anlaştık arkadaşla ama istanbula getirme ile 8900 e geldi gibi :D resimleride atarım hafta sonu cep telefonun kamerası yokta.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun,kazasız belasız kullan hocam.. Peki ordan getirirken üzerinde hangi ekipmanlar vardı?
    agrasiwe bunu beğendi.

shrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Renault Premium 440dxi Truck
    hayırlı olsun...

Motosikleti
    Yamaha mt09
    Alıntı Osırıs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun,kazasız belasız kullan hocam.. Peki ordan getirirken üzerinde hangi ekipmanlar vardı?
    prosev mont
    http://www.feyizoglu.com/Touring-Motosiklet-Montu-Buyuk-Beden-5XL-_47592.html#0

3m den zamanında düşük bir fiyata aldığım pantolon
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-3m-reflektorlu-su-gecirmez-ithal-alman-pantolon-makara-outdoor-92114974/detay

scoyco kışlık eldiven
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-aksesuarlar-scoyco-kislik-eldiven-ucretsiz-kargo-151916967/detay

Atkı.

gdr ff803 kask
    http://www.motosikletekipmanlari.com/GDR-FF-803-CENE-ACILIRGUNES-GOZLUKLU-DRAGON-SIYAH,PR-2630.html

altımda termal içlik, üstüne özellikle kalın kumaşlı bir kot ve iyi paraya aldığım bir botum vardı hocam... yeterlimi dersen koruma pantolonu daha kalın olmalıydı, dizlik olmalıydı, ve boyun korumalığıda olmalıydı kesinlikle, yola çıkmadan önce alırım dedim ama izmirin havasına aldandım, çıktım, aptallık ettim...
    Osırıs bunu beğendi.

Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    prosev mont
    http://www.feyizoglu.com/Touring-Motosiklet-Montu-Buyuk-Beden-5XL-_47592.html#0

3m den zamanında düşük bir fiyata aldığım pantolon
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-3m-reflektorlu-su-gecirmez-ithal-alman-pantolon-makara-outdoor-92114974/detay

scoyco kışlık eldiven
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-aksesuarlar-scoyco-kislik-eldiven-ucretsiz-kargo-151916967/detay

Atkı.

gdr ff803 kask
    http://www.motosikletekipmanlari.com/GDR-FF-803-CENE-ACILIRGUNES-GOZLUKLU-DRAGON-SIYAH,PR-2630.html

altımda termal içlik, üstüne özellikle kalın kumaşlı bir kot ve iyi paraya aldığım bir botum vardı hocam... yeterlimi dersen koruma pantolonu daha kalın olmalıydı, dizlik olmalıydı, ve boyun korumalığıda olmalıydı kesinlikle, yola çıkmadan önce alırım dedim ama izmirin havasına aldandım, çıktım, aptallık ettim...
    Bu gibi yolculuklarda full deri elbise şart,ben daha önce gece işten eve gelirken bu marka tekstil montla tir tir titrerken şuan aldığım deri ceketle altında gömlek olmasına rağmen üşümüyorum bile... Lakin eldivenim sıkıntılı parmak uçlarımı feci şekilde ağrıtıyor soğuktan,sizin eldiven nasıl peki? özellikle parmak uçları ne alemdeydi yolda?
    agrasiwe bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha mt09
    Bu gibi yolculuklarda full deri elbise şart,ben daha önce gece işten eve gelirken bu marka tekstil montla tir tir titrerken şuan aldığım deri ceketle altında gömlek olmasına rağmen üşümüyorum bile... Lakin eldivenim sıkıntılı parmak uçlarımı feci şekilde ağrıtıyor soğuktan,sizin eldiven nasıl peki? özellikle parmak uçları ne alemdeydi yolda?
    valla bu yolculukta, elim çok üşümedi, ama hiç üşümedi demiyorum sadece kullanamayacak kadar üşümedi.. bide senin deri ceket nedir hocam..
    Osırıs bunu beğendi.

fatek95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun hocam Büyük ihtimal baktığınız motora ben de talip olmuştum. İlan fiyatı 9500dü yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl bir pazarlık yaptıysanız artık adam 8800e düşmüş :D bu kadar düşeceğini bilseydim belki de motor benim altımda olacaktı şuan motor size nasipmiş Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
    agrasiwe bunu beğendi.

hasanrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 150 T1 7k, SYM GTS250i Evo16k, Yamaha R25
    CBR250 ye kasko yaptıracak mısınız? Bence 2006 civarı CBR125 alacağım. Çalarlar diye çok korkuyorum. Durum nedir bu konuda? Motor nasıl korunur? Bilgi veren olursa sevinirim.
    http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!

Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla bu yolculukta, elim çok üşümedi, ama hiç üşümedi demiyorum sadece kullanamayacak kadar üşümedi.. bide senin deri ceket nedir hocam..
    Bende 4riders armor var,parasını fazlasıyla hak ediyor sayesinde kara kışı hasta olmadan çıkarırım lakin eldivenim tırt... 4 5 km sonra hava soğuksa vay halime kıvranıyorum resmen...

Motosikleti
    Yamaha mt09
    Alıntı hasanrs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBR250 ye kasko yaptıracak mısınız? Bence 2006 civarı CBR125 alacağım. Çalarlar diye çok korkuyorum. Durum nedir bu konuda? Motor nasıl korunur? Bilgi veren olursa sevinirim.
    valla kardeşim hiç düşünmedim ama uyguna bulursam yaptırırm, eğer kapalı parkınız varsa oraya koysanız bile mutlaka alarmlı dist kilidi takın... mutlaka ama,

dipnot: disk kilidini takarken mutlaka anahtar kısmını içeri gelicek şekilde takınki, hiç olmazsa onun için uğraşmazlar belki işleri zorlaşır. elleri yetişmeyince.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------

Alıntı fatek95 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun hocam Büyük ihtimal baktığınız motora ben de talip olmuştum. İlan fiyatı 9500dü yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl bir pazarlık yaptıysanız artık adam 8800e düşmüş :D bu kadar düşeceğini bilseydim belki de motor benim altımda olacaktı şuan motor size nasipmiş Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
    inan kısmet işi bu, neden derseniz ben bu motosiklet için geçen hafta perşembe salı günü anlaştım, aslında 9000 e anlaştım ama bütçemi aşamadığım için biraz daha ısrar ettim, saolsun kabul etti arkadaş, zaten 9000 i buldu.. neyse ben kaporada gönderdim kendisine, geçen cuma yanında olacaktım, ama işlerimden dolayı gidemedim, önümüzdeki hafta içi geleceğim deyip bir miktar daha kapora gönderdim.. konuştuk tamam dedi, ama arkadaş iş yeri sahibi olduğu için sıkışmış cumartesi aradı başkasına satmak durumundayım dedi, sorun değil dedim, pazartesi kaporayı göndermek için aradı, sattınmı deyince adam öğlen gelip alıcakmış dedi, neyse ben iban göndermedim ona, akşam aradım adam mesaj atmış ertesi güne sallamış onu, oda yarın gelirsen al dedi, bende işimi halledip dün yanına vardım aldım saolsun gerçekten temiz insan, temiz motosiklet. senin içinde hayırlısı olur insallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------

Bende 4riders armor var,parasını fazlasıyla hak ediyor sayesinde kara kışı hasta olmadan çıkarırım lakin eldivenim tırt... 4 5 km sonra hava soğuksa vay halime kıvranıyorum resmen...
    kardeşim bende ilerde alabilirim bundan, benim mont soğuğu geçirmiyor ama tekstil olduğu içinde uzun yolda rüzgar çarptıkça mecburen iyice soğuyor.. vücuda da veriyor mecbur..

hasanrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 150 T1 7k, SYM GTS250i Evo16k, Yamaha R25
    Ben apartmanın bahçesine koyacağım. Çok düşünceliyim! :(
    http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!

EMREGTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX650F - HYOSUNG GT250R - HONDA CBR600F
    dostum hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin . İzmir den alacağını burdan yazsaydın sana en azından izmirde yardım etmeye çalışırdık yolluk yapıp yollardık seni
    agrasiwe bunu beğendi.

[/COLOR]
    kardeşim bende ilerde alabilirim bundan, benim mont soğuğu geçirmiyor ama tekstil olduğu içinde uzun yolda rüzgar çarptıkça mecburen iyice soğuyor.. vücuda da veriyor mecbur..[/QUOTE]

Şuan sadece xxl bedeni var stokta,2 ay içinde geleceğini söylüyorlar ama olmasa da neo modeli de aynı malzemeden,sadece koruma pedleri yok,sırt omuz ve dirsek korumaları var yaza ondan da almayı düşünüyorum.soğuğu bıçak gibi kesiyor kalın dana derisi,dün yağmurda sürdüm arkadaşla kapıştık damla almamış içeri.. o derece

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız uzun geziler dilerim Birde fotoğraf isteruk
    agrasiwe bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha mt09
    Alıntı EMREGTR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin . İzmir den alacağını burdan yazsaydın sana en azından izmirde yardım etmeye çalışırdık yolluk yapıp yollardık seni
    kardeşim çok teşekkür ederim. Aslında cbr sayfasında yardım istedim ama aktif bir yardım göremedim, bir iki arkadaş saolsun ilgilendi ama müsait olamadılar yinede saol

arslan26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC700XA
    Hayirli olsun darisida almak isteyipte alamayanlara olsun, bence dogru bir tercih olmus zaten 250cc arasinda bu tarzda alinabilecek motorlardan bir tanesi
    agrasiwe bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)