Motosiklet hevesim 2 yıl önce başladı. Motosiklet fuarına gitmek hiç nasip olmadı. inşallah bu sene gidip bi motosiklet alacağım ama biletler nereden alıyor fiyatları nedir bilgilendirirseniz sevinirim
Motosiklet hevesim 2 yıl önce başladı. Motosiklet fuarına gitmek hiç nasip olmadı. inşallah bu sene gidip bi motosiklet alacağım ama biletler nereden alıyor fiyatları nedir bilgilendirirseniz sevinirim
10 yada 20 tl ile fuar girişinden alabilirsin ,motosiklet dergileri'de fuar bileti verebiliyorlar bir ihtimalde fuar kapısı önünde bilet dilenebilirsin
motosıklet urunlerı satan bı magazadan alabılırsın
Fuara katılacak markaların sitesine mail atarak bedavaya alınabiliyormuş galiba doğrumudur bu?
davetiye bulursun, çevrende motosiklet, giyim-kuşam satıcılarına sor. olmadı kapıda fazla davetiyesi olan çıkar.
Bir bilet alacak paranızda yoksa gitmeyin bir zahmet fuara abi ,
Filmlerdeki gibi lokantanın camından dil çıkarıp yalanacak gitmesin dedim.Ha banamı kaldı tabikide bana kalmadı sadece duygularımı yazdım.Bu arada bende fakirim kimseyi hor görmüyorum yanlış anlasılma olmasın.Senede 1 fuar için 20 tl yi veremicek adam bence boş adamdır muhattap bile almam .
Beleş girmek varken neden para veresiniz ki.Sadece fuar değil,bu tarz organizasyonlarda dikkatimi çeken beleş bilet hep zengin insanlara verilir ve bu insanların çoğuda ilgili konuyla alakası olmayan insanlardır.Ben de bunu bir türlü çözemedim.
Bir hobiyle uğraşıyorsun ve bu hobi için elin cebine gitmiyor bana bu daha ilginç geliyor.Bir ilginç gelende zaten fuart alanını şirketlere kiralayıp anasının mamuşu gibi para kazanıyosun + neden insanlardan bilet parası alıyorsunki arkadaş saçmalık burda zaten. Bırak gelen gezsin gitsin ama olmaz birileri 3 günde 300 milyar kazanması lazım.
sallıyorum efemera koleksiyonu yapıyorum, illa para mı harcamam gerekiyor? harcamam gerekiyorsa nereye ne kadar bilmek isterim açıkçası.
ben cevabını vereyim, hobi amaçlı bir şeye zaman harcanır; para harcayıp harcamamak sana kalmış. öte yandan ticari fuarlar hobi amaçlı düzenlenmez adı üstünde ticaridir. o yüzden birine boş beleş adam demek için önce biraz düşünün. insanlar bu kadar ucuz değil.
ha bu arada lütfen muhatap al bizi.
Bu tarz yerlerde benden para alıp fuarı satın alabilecek adamdan para alınmaması beni çok dellendiriyor.O yüzden bilete pek para veresim gelmiyor.Ya herkese beleş ya da herkese parayla.Burda bile torpil arkadaş...
Giriş ücretli diye gidilmese, kime ne satacaklar. Sanki bizim hayrımıza mı yapıyorlar. Yıllar önce yumurta fiyatından dolayı İngiltere'de kadınlar organize olmadan almamışlardı 50-60 yaşlarda olanlar hatırlar. Toplumsal bilinç, zaten demokrasi bilinçli toplumların hak ettiği düzen. Bizde her sene bedava giriş bileti arıyoruz.
ya arkadaş ne acayipsiniz adam bir soru sormuş bişey hakkında bilgi edinmek istemiş konu yine nerelere gelmiş :S Ayrıca para mevzularında kimse kimseyi yargılayacak durumda değildir adam bedava gitmenin yolunu bulduysa bunda ne var yani?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
motosiklet dergileri hersene olduğu gibi bu senede verecektir kardeşim takip et. Vermezlersede TİGERSHARK ında dediği gibi kapıda çok bilet bolluğu oluyor son çare vercen parasını alıcan
Mont ve Kask fiyatlarinda ucuzluk olurmu daha önce Fuara hiç gitmedim kampanya yapiyorlarmi? Fuarlara giden arkadaşlardan bilgilerini rica ediyorum. Agv kask almayi dusunuyorum Shark testine baktim 1500-2000 liralik kask modelleriyle ayni kaliteye sahip denebilir 4 yildiz akan modelleri var benim bahsettiğim k-3 top gothic 46 black 550tl civari 199 euro herr yerde.
Ben hudson deriden aldım biletimi haberiniz olsun hudson deri dağıtıyor
Koluna Taktığın Kask Kafanı Korumaz...
İlker ALTUNTAŞ
Bence de çok saçma, tanıtım yapıyorsun, reklam yapıyorsun + bu işten para alıyorsun. yurt dışında böylemi merak ediyorum. ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)