Arkadaşlar Motor Montu İhtiyacı Olan.Almayı Düşünen Mutlaka Konuya Gözatsın.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
dainese racing pelle hörgüçlü siyah l beden ne kadara getirebilirsin ama orjinal olacak.
-
extrem_015 adlı üyeden alıntı
dainese racing pelle hörgüçlü siyah l beden ne kadara getirebilirsin ama orjinal olacak.
Hocam markaların hepsi orjinal alman malı olacak.resimlerden de anlarsınız zaten
istediğiniz modeli amcama söylerim ama kesin olur diyemem çünkü sıfır almıyor az ve temiz kullanılmış alıcak.Şuana kadar gelen mesajlar dainese yönünde başka marka isteyen yok sanırım
-
ilk önce montların resimlerini atsanızda görsek.bende xl giyiyorum deri mi textil mi yoksa istediğimiz bir mont mu olacak
-
Osırıs adlı üyeden alıntı
ilk önce montların resimlerini atsanızda görsek.bende xl giyiyorum deri mi textil mi yoksa istediğimiz bir mont mu olacak
Hocam daha hangi marka hangi model gelicek belli değil.Ama gelen montların en ucuzu almanyada 200 euroya satılanlardan olucak.Sizinde bedeninizi kaydettim.2 3 haftaya gelir tahminim.Gelince bedeninize uygun olanların resimlerini gönderirim.
-
Almanyada fiyatlar diğer ülkelere göre çok daha pahalı. Fc-Moto'da indirimde 228.91 $ aldığım ceket Revzilla'da 149.90 $
-
Hangi markalar var Alman acaba? Bende görmek isterdim bir kaç model. Mont almayı düşünüyorum.
-
SUKRU-35 adlı üyeden alıntı
Hocam daha hangi marka hangi model gelicek belli değil.Ama gelen montların en ucuzu almanyada 200 euroya satılanlardan olucak.Sizinde bedeninizi kaydettim.2 3 haftaya gelir tahminim.Gelince bedeninize uygun olanların resimlerini gönderirim.
tamam,ben zaten aldım ama beğenirsek yine alırız sıkıntı yok : )
-
-
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
En açık mesaj sizinki oldu gerçekten teşekkürler
)
-
İki parça deri tulum getirebilir misin ?
... Boy-1.80cm ... Kilo-65 ...
Ama fiyatı max. 350tl olucak ..
Ve tulum hörgüçlü olucak..
-
27 Haziran 2016, 10:09
Elinizde mont var mı hala? S beden
-
27 Haziran 2016, 10:47
Aliexpressten alıp almanya diye yutturmadığınız ne malum?
-
27 Haziran 2016, 10:51
furgen_6 adlı üyeden alıntı
Elinizde mont var mı hala? S beden
Arkadaşın amcası tr'ye kesin dönüş yaptı. İstiklal'de flüt çalıyor. Sen biraz geç kaldın ahbap..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)