Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

bajaj pulsar?

REKLAM ALANI
    Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Arkadaşlar çıkış tarihi ve kesin fiyat belli oldumu acaba?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS

4justice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alinir kardesim bu motor alinir hemde cok guzel piyasa yapar..fiyatina gire gayet kaliteli cok guzel teknik verileri var...bizzat inceledim fuarda,6000 liraya cbf 7,8 binliraya dandik cinciklere para vermektense bu hintli 7 bini herturlu hakeder. Sikintisi kronigi olacagini sanmiyorum. Youtube yazin bajaj pulsar tonlarca video var. Hintlilerden cinliler gibi alt kalite mal cikmaz. Firma koklu saglam..bu marka muhabbeti yapan adamlarda gitsinler essekten bozma cbf ybr ye devam etsinler...buraya gelipte cinde uretilen commiterlerin lafini yapmasinlar.
    arslan26 bunu beğendi.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    alınır diyen arkadaşlar gitsın alsın. Lafımız yok. Herkes kendine göre değerlendirir.

Hayirdir adem kardes,honda yada yamahada hissenmi var? ???

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Evet hissem vardı. Bi sorun mu var? Herkes kendine göre değerlendirir dedim.işine gelen alır dedim ne var bunda? Senin bajajda hissenmi var?

plegus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Kawasaki Ninja 650 R
    Arkadaşlar motor aksamını bilemeyeceğim ama fuarda oturdum kurcaladım ettim. Yakından görüğünüz de siz de anlayacaksınız ki biraz hayal kırıklığı yaratıyor. Hero Karizma ZMR de aynı şekilde. Malzeme gerçekten vasat düzeyde.

Çinli motor deneyimim olmadı onunla karşılaştıramayacağım ama japon ya da avrupalı üreticilerle de aynı kefeye koymak ne yazık ki doğru olmaz.

Eğer diğer modelleri gibi hindistandaki fiyatına yakın mantıklı bir seviyeden satılsaymış fikrim değişirdi ama 7300 TL ye bence sizi üzecektir.Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, 11000 küsüre itelenmeye çalışan x5den her türlü daha iyi olacağına sizi temin edebilirim. x5 tam bir rezalet.
    arslan26 bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Motor, mayıs ayı başında bayilerde olacakmış. Bunu hem fuarda söylediler hem de geçen hafta bayiye sorduğumda söylemişlerdi. Motorun kalitesi fiyatına göre gayet normal ve rahatsız edici bir durum yok. Karizma'nın kalitesi malzeme açısından biraz daha geride gibiydi. Ancak tabi dışarıdan nasıl gözüktüğü veya verdiği kalite hissi teknik olarak bir şey ifade etmiyor. Görüntü olarak tatmin etmeyen bir detay yılarca sorun vermeden çalışabilir. Bu motor, eğer ki çok önemli bir problemi olmazsa, TVS Apache'nin 5200 TL'ye satıldığı yerde bu paraya peynir ekmek gibi satacaktır, göreceksiniz. Millet sokakta motorun performansını gördükten sonra bu sitede bir çok kişinin ilk tercihi olamaya aday bir motor bu...

Adem kardeş,Bu ülkede yıllarca kalitesiz beşpara etmez hurdaları motosiklet diye itelediler millete.Ülkeyi çin çöplüğüne çevirenlerin öncüsüde bellidir Kuralkan.Şunu belirteyim kuralkan bedava motor verse onlardan birşey almam.Benim değerlendirdiğim marka olarak bajajdır.Yıllarca insanımız alt segmentte hurda çöplerin yerine japon kalitesine yakın farklı değişik bişeyler gelsin diye cok bekledi durdu,bu önyargılarla dahada cok bekleriz.Benim demem odurki bir japon kalitesinde kesinlikle değildir bu motor,kalitesine ve teknik özelliklerine görede istenilen fiyat 7 bin edebilir..Çinlilerin çöplerine o paraları istiyorlar ,Millette yokluktan alıyor onları.Amaçları japon markalara gücü yetmeyen kullanıcalara hitab etmektir zaten.
    Japonların fiyatlarıda ortada malum.Yani değişim farklılık istiyoruz,getirdiklerinde,önyargıyla bakıp,bu ne beş para etmez diyerek üstüne tükürüyoruz.Japonlara sesleniyor yapın şu işi diye,onlar yaptıklarında oha size bu fiyatta nedir diye kufur ediyoruz.Ben bu işi anlamış değilim,bir ortasını bulamıyoruz,üretici,satıcı ve kullanıcı olarak.

Honda ve yamahayı seven kullanan biri olarak marka takıntılığındanda nefret eden biriyim...Sektörde farklılık rekabet,fiyatta uygunluk,uygun fiyata kalite ve bu piyasanın hareketlenmesini istiyorsak(çinliler hariç tiksiniyorum hepsinden) tayvan,kore,hintlilere fırsat verilmeli zannımca.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------

Fiyatmi arttirmis tiyniyetsiz kuralkan...kol saatini alirlar. Mz in çin mali klonu seyhan ceyhan tiger turevlerinden koseyi tam donememisler demekki.

drej73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 2011 (Raş)
    bence bu konuyu açan arkadaş RKS titanik 200 alsın olmadı TVS apache alsın

hamzarat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F700GS
    merak edenler için diğer konuda paylaştım.pulsarın görünüşü ve boyutları ile alakalı görseller var.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3283046

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    Motoru alanlar Hayırlı olsun yakıt tuketimi nedir.

daghas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 MCX
    [QUOTE=arslan26;3256260]Arkadaşlar uzun yıldır motosiklet kullanıyorum mondial lifan vs, ortalamada yıllık 12000 km civarı yol yapıyorum, aylardır yok rks titanic mi alsam yok lifan emisol mü diye düşündüm durdum sonunda en mantıklısı cbf 150 diye karar kıldım çünkü uzun yolada çıkmak istiyorum uzun yolda en güvenilir 150cc motorlar arasında cbf 150 olsa gerek zaten kendini kanıtlamış, şimdi aklımı karıştıran şu; 4500tl nakitim mevcut bajaj 200ns ilgimi çekiyor 7000tl vererek bajaj 200 ü almak mantıklımı yani 2500 tl borçlanıcam değermi? mesela kalite açısından bajaj nasıldır bir honda yamaha kalitesine eşdeğermi, bajaj pulsar 200ns yerine honda pulsar 200ns olsaydı yine fiyat 7000 tl olurmuydu? Amacım artık kaliteli güvenli minimum sorun yaşayacağım bir naked kullanmak, pulsar 200ns yi düşünmem hem teknik özellikleri hoşuma gitti hemde şekli birde cbf ye göre uzun yolda biraz daha rahat ve güvenli çıkarım diye düşünüyorum[/QUOTE

Herkes fikrinde zikrinde özğürdür saygı duyarım , ama ben pulsar 200 ü tek geçerim. Birincisi çin degil hindistan malı , ikincisi bajaj fabrikası diğer baba markalara zamanında fason üretim yapmış hatta hala yapmakta olan bir firma bunlardan biriside KTM nin motorları. Bunlar baba firmalara motor üretirken neyin nasıl olacagını tam manasıyla öğrenmiş deneyim tecrübe kazanmış firmalar. TVS de mesela hindistan malıdır kullanıpta kötüleyen bir kişi bulamazsın. Ayrıca pulsar 200 3 bujili vede enjeksiyonlu yepyeni taptaze bir motorla sunuluyor ki bu ilk albenilerinden.Ayrıca ön ve arka firenide disk firen.18,5 nm likte bir gücü var.
    Herkesin yere göğe sıgdıramayıp en azından japon dedikleri cbf 150 ise karbüratörlü vede arka firen kampana yav. 5670 tl astronomik satış fiyatı var üstelik . 2014 yılının 5 nci ayındayız hala milattan kalma kasayı honda amblemi altında çatır çatır giydiriyorlar millete .
    Bir motorbisiklete binip bir iki sene içerisinde değiştiririm demiyorsan aradaki fiyat farkını gözünü kırpmadan verip
    1) Enjeksiyonlu yepyeni motora sahip olan
    2) Dijital ekranlı gösterge paneline sahip olan
    3) Arka freni disk firen olan
    4) Arka lastik ebatı cbf ninkinden kat be kat büyük olan daha iyi yol tutuş sağlayan

PULSAR 200 Ü HEMEN AL DERİM , kolay gelsin saygılarımla.

Fautzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Argent 150
    Bajaj Pulsar 200 NS kullanan arkadaşlarım. Malzeme kalitesi nasıl? Sinyalleri sanki titreşimden gevşeyip düşecekmiş gibi geliyor. 150 cc lik scooter kullanan birini tatmin eder mi ? Fikir ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Fautzin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bajaj Pulsar 200 NS kullanan arkadaşlarım. Malzeme kalitesi nasıl? Sinyalleri sanki titreşimden gevşeyip düşecekmiş gibi geliyor. 150 cc lik scooter kullanan birini tatmin eder mi ? Fikir ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
    Malzeme kaliyeti güzel, sinyaller titreşimden gevşemez. Çünkü kırılmaya müsait değil, neden dersen sinyaller sabit değil, oynuyor olmadı tanesi 17 ile 25 tl arası. 150 sonrası seni tatmin eder. İvmelemesi güzel hatta tatmin edicidir.
    Fautzin bunu beğendi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)