Selamlar Motoruma Egsoz düşünüyorum ancak Performans egsozlarındaki + 5 hp olayı nedir , doğrumudur ve çogu sitede 100- 150 lirası satılan egsozlarda bu olay olabiliyormu YBR için egsoz tavsiyesi varmı ?
Selamlar Motoruma Egsoz düşünüyorum ancak Performans egsozlarındaki + 5 hp olayı nedir , doğrumudur ve çogu sitede 100- 150 lirası satılan egsozlarda bu olay olabiliyormu YBR için egsoz tavsiyesi varmı ?
11.5 beygirlik motordan 5 beygir daha cikaran hemde 100 liraya egzoz varsa adamlar asmis demektir.. Yoksa baya baya dalga geciyorlar .. İnanilir birseymi bu?
hepsi palavra sahibinden de genelde hepsinde başlıkta öyle yazıyor shark,delta vs.
sana tavsiyem egzoz felan taktırma, YBR orjinal egzozuyla çok daha güzel. 600 lük veya 1000 lik spor makinelerde 7-8 hp'ye kadar bir artış söz konusu, tabii full system egzoz'lar için geçerli bu durum, slip-on egzoz da güç artışı daha az oluyor...
tamamen papel, hikaye, yalan, dolan ne dersen de, adını sen koy
Teşekkürler... Egsoz takdırma düşünceside motor çok rahatsız edici derecede ses çıkarmıyor [ÇIKARMIYOR] Kaskı takınca heleki Elekdirikli bisiklete biniyor gibiyim Amacım cırtlak veya gürültülü bir ses deyilde daha tok düzgün bi ses olsun Ybr sine egsoz takan arkadaşlar varsa yorumlarını alabilirmiyim memnunlarmı ?
Motorumda akrpovic var. 1 aydır standartla geziyordum 2 gün önce tekrar akrebi taktım. Motor dahada gaza tepkili gibi geldi . Ama sanırım psikolojik olarak öyle hissediyorum banada hikaye gibime gelıyor anca full system de belkı cigerden geliyorsa Cigeri açık hahahah
yok mu bi apachi arkadaşa yardım edecek
"Ben yalan söyleyen bir esnafım,
bana ne sorarsan sor paran için seni kandıracağım,
zaten sattıklarım hakkında bende hiçbirşey bilmiyorum
bilsemde yalan dolanla ekmek yediklerimi kazıklamak yapımda var... ... "
Gibi gibi anlamlar çıkarabilirsin, başka hiiiç bişey değil!
Otobüste şahin hayali kuran apaçi kardeşlerimizin konuşması:
+Hacı bi şahin s alıcam mat siyah boyuyacam
-mat siyah çok güzel olur harbiden bide karlık rüzgarlık offf
+motorunu değiştirmicem ama modifiye edicem sadece
-Açık hava filtresi filan takıyolarmış 5 bg filan artıyomuş gücü
+Ne 5 bg açık hava filtresi en az 15 bg arttırır bide açık eksoz 10 bg o arttırsa bide dereceleri eksantrik en az 50 bg arttırır.
Ben:
bide çip tuning denen alet var - araca taktın mı 700 900 beygir attırıyor!
kuru kuruya slip on - yani hava filtesinde, enjeksiyon ayarları ve susturucu/katalisatörde değişiklik yoksa - sadece ağırlık bakımından beygiri arttırabilir.
Benzini yer icer hatta.bende 2bro var,acayip yiyor benzini..yedikçe yiyor ictikce iciyor...doymuyor :(
Performans egsoz motora değil, motoru sürene +5beygir katıyor.
Pompacıyla kanki olduk valla Hem akrep . Akrepten beter sağ elim saolsun hiç sakin gitmiyo . Ama o ses çok tatlı yav standart egzozla'da gezdim yok abi . 250cc 600RR 1000RR ne . Fazer . Z . Ne kullansam takarım o egzozu . Hatta Allah ömür verirse. 2-3 sene sonra 636 ya direk full system ciğerden bağlatacam two brother's
akra tek başına neden fazla yaksın ki.. benzin hava karışımında herhangi bir değişiklik yapılmadıysa?
sanırım daha çok onların motorun üstünde olması ile aldığın gaz ve akabinde gazı açmandan kaynaklanan bişeydir
Gazı ne zaman kapattık ki hoca :D
Bu konuda bizzat aydınlandım Güvenlik görevlisiyim işe giderken ybrsi olan bi genç kapışma mayetinde yanıma yanastı Böyle obiçim egsozuda var.
Başlarda basmadım gözümü korkuttu o ses ama sonra gördümki egsoz motora deyil sürücüsüne eklemiş 5 hp Arkadaşlara katılıyorum.Merakımı
gidermiş oldum böylece adam malını satmak isdiyorsa 20 hp de arttırır (tabi yersen)
Bu konuda altn elbiseli adamın videosu vardı sadece eksozla olacak iş değil 5bg senin motor da artmaz diye düşünüyorum saygılar eski moyorum güzel bi motosiklet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)