çocuğun ailesi şikayetci olmamış.
http://gundem.milliyet.com.tr/turkiy...94/default.htm
çocuğun ailesi şikayetci olmamış.
http://gundem.milliyet.com.tr/turkiy...94/default.htm
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
devlet bunların elinden çocukları alsın hollandaya göndersin. en azından eşcinsel bir ebeveyn ile insanlığı medeniyeti öğrenir, babası gibi hayvan olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
çocuk annenin babanın malı mı? toplum da mı şikayeçi değil. çocuk kendi haklarını koruyamayacak yaşta ve biz onu medeniyet görmemiş anne babasının eline teslim ediyoruz. ondan sonra trafikte yol verme kavgası 3 ölü. gayet normal bence.
9 yasında kızan 2-3 lira ekmek parası pesinde. Tabi takım elbiseli göbekli kodaman diye tabir ettiğimiz insanların umrunda degil. Sonra serseri olunca dıslanmakta cabası, yada keko.
yok ağa yok benim sinirlerim artık kaldırmıyo bu memlekette olan olayları
ANNENİN YORUMU : İSMAİL ABİ BİRAZ ABARTMIŞ . ( An itibariyle 5 dakka önce star tv haberlerde gördüm ) . Kadının tipi görmeniz gerek bulamıyorum haberi böyle gülerek söylüyor . Hayatımda gördüğüm en cahil en saf insanogluydu. Sinirden televızyonu kapattım . İSMAİL ABİ BİRAZ ABARTMIŞ . ismail abinin de ...........................
Insana ve çocuğa değer vermek dinimizde inançımızın en üst maddelerinde yer alır. Bir insanı kurtaran tüm insanlığı kurtarır. Bu videodaki yaratığın motora binmiş sirk ayısı olduğu aşikar.
Böyle insanları yavaş yavaş keyif alarak döverek oldurceksin.. madem küfür yasak böyle yazalım
1000 lik makinanın eksozunu azına sokup redline yapacan bu adama.
Şimdi gelde küfür etme Dün izlemiştim. Bugün ise Anası ile Babsı şikayetçi olmamış çok sinirlendimde işte kurallar Bu arada küfürün cezası 10 puandı galiba 3 gün boşa gider şimdi
yaptığımız en büyük hata, ülkemizdeki bir dengesizin yaptığı olayı genele vurmak oluyor.. adam saçma bir hareket yapmış, cezasını hapis olarak çekmeli ki, ülkede insanlara çocuklara böyle basit gibi görünen şeylerin bile hapis cezası olduğu izlenimi uyandırsn.
bu çocukta ilerde aynısını bu adama yaparsa şaşırmam...
O çocuğun ailesine tüküreyim ben. Çocuğunu savunmuyorlar. Ne kadar iğrenç insanlar bunlar lanet olsun.
10 15 dk önce berber denen vatandaş çıktı konuştu utanç duyuyorum ama çocuğun ailesi getirdi çocuk çok ukala bunu adam edin çocuk sabahtan akşama kadar internette karnesi hep 1-1-1-1-1 gelmiş falan diyor.
Be mübarekler iki tokat atıp karşınıza alıp çocukla konuşmak çokmu zor ne halt etmeye boynuna ip dolayıp motosikletle çekiyorsunuz...
ben zaten bu forumdan soğuduğum için sıkıntı yok banlanmak için hazır fırsat küfürleri saydırım ozaman bu şahısa sizin yerinize
bu amına koydumunun evladı varya anası sikişmiş olan bu piç kurusu hangi akla hizmet ufacık çocuğa bu işkenceyi yapıyor? lan tarlada deve ye öküze bile bu işkence yapılmaz tarlayı sürerken .;
bizim insan dediğimiz bu piç çocuğa bu şekilde işkence yapmış .bu ve bunun gibilerinin hepsinin AMK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)