sabah izlediğimde kanım dondu çocuk daha 11 yaşında. Gereksiz herif de şaka yaptığm diyor. babası eti senin kemiği benim derdinde . biz nerede yanlış yapıyoruz.
sabah izlediğimde kanım dondu çocuk daha 11 yaşında. Gereksiz herif de şaka yaptığm diyor. babası eti senin kemiği benim derdinde . biz nerede yanlış yapıyoruz.
adam gereksiz değil... İyi sabun olur
Nasıl bir memlekette yaşıyoruz anlamadım ki
Olamaz...kan dondurucu gerçekten.. bu adam cezasız mı kalacak şimdi?
Bu adama yapılacak en güzel şey 2 kolunuda 2 tane 600cc motora bağlıcaksın ters istikamete doğru aç gazı gitsin. He birde ben bunu izlersem deymeyin keyfime...
iki 1000cc birini boynuna birini ayağına ters yönde çekeceksin bunu
Küfür yazmak şuç....
E şimdi ne yazalım buraya....
O berbere bir şarkı hediye ediyorum! "Oy berberi berberii.." Bilenler eşlik etsinler.
11 yasında bende çalışıyordum.. bana bu şekilde birşey yapıldığını düşündüm de, acaba şimdi nasıl biri olurdum.. karakterim ne olurdu..
küfürsüz olmaz bu konu...
Allah ,anasını babasını ıslah etsin bu yaştaki çocugun hiç bir sorumluluğu cezai ehliyeti yoktur.Baba ana adam olaydı o adam bunu yapamazdı yazık.
sosyal devlet nerede bu çocuğa kim sahip çıkacak .
bende okul zamanlarinda tatillerde ciraklik yaptim ama burada onemli olan anne babanin kabahati cocugu yanina verceginiz kisiyi mutlaka iyi tanimasi lazim herkez bu adam gibi olmaz.
BU ADAMA gelince ayni seyi buna yapacaksin boynuna ipi deyil zincir bagliyacan en az 250 lik motora balayip kosturacan hemde son gaz
mahallede bir delikanlı çıkmamış mı burada olacak esnaf, onun ağzının içine salıncak yapar, sallana sallana .........
Bunun gibileri yakmak istiyorum. Barkın abi diyor ya atom atmak lazım bence, beceremedik biz insanlığı. Yazıklar olsun..
Bu olay nerede yaşanmış tam olarak bilenler yazabilir mi?
Bende akşam haberde izlediydim nasıl bişeydir o ya, Allah'dan çocuğa bişey olmamış ya hadi Allah göstermesin hızlı gitseydi nefes alamayıp ölseydi onun vebalini nasıl ödeyecekti öte dünyada. Allah bunun gibilere akıl fikir versin ya.
ALLAHSIZ ŞEYTAN
hidrolik hortumuyla girecen bu herife çok fazla hollywood filmi izlemiş herhlde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)