Yakiti konusunda cekisi konusunda artisi eksisi her yonunden yorumlarinizi bekliorum
Yakiti konusunda cekisi konusunda artisi eksisi her yonunden yorumlarinizi bekliorum
Yakiti oyle gosteriyor kullanma kilavuzunda ama insaallah oyledir kasa agir oldugu icin biraz endise yaratti bana ilk basta
Birde motoru orta sehbaya alınca motor çok askıda kalıyor orta ayaklık biraz daha kısa olsaymış iyi olurdu
ben de aldım bu makineden dün ilk defa binip eve getirdim.rodaj dönemi olduğu için çekişi konusunda bişey diyemem ama sürüşü çok zevkli ve gösterişli bir motor.vites geçişleri iyi.mondialde olduğu gibi boşa almak için uğraşıp durmuyorsun.henüz yüklenmedim ama hantal bir motor olmasından korkuyorum.sabırsızlanıyorum.bas gaza korkma diyen var.aman haa sakın 50'yi geçme diyen var.kararsız kaldım.bu motorla 100 yapmak bana yeter,fazlasını istemem.zaten şehiriçi kullanacağım.kaynak yerleri çok acemice yapılmış.böyle göze hoş görünen bir motora hiç yakışmamış.koltuğu rahat bir oturuş sağlıyor.tabi ben dik oturmayı sevdiğim için bana öyle gelmiş olabilir.
Bizim mr vulture'nin kuzenleri Kullanan arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim.
Merhaba. Motorun titreşimi nasıl? Balansör var mı? Ben de almayı düşünüyorum da
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)