Motordan önce ekipmanları tamamlamanız çok iyi bir davranış. Tebrik ederim. Bu arada çok yakışmış.
Motordan önce ekipmanları tamamlamanız çok iyi bir davranış. Tebrik ederim. Bu arada çok yakışmış.
hayırlısı olsun,tebrikler,bilinçli kullanıcı
Hayırlı olsun oncelikle yanlız isi ciddiye aldını soyluyosun nitro kask alıyosun suan piyasadaki en kalitesiz kask birazdaha arastırıp daha iyi ortaderece bi kask alsaydın.
Mont ve pantolon seçimlerimiz aynı. ANCAK o ikiliyi bir arada giymen pek mümkün değil. Aero tamamen yazlık bir mont. Toscana 4 mevsim desede nisanda da bile sırılsıklam eder. Kalite olarak ikiside iyidir ancak o pantolona kaliteli bir diz koruma ve kalça koruma almak lazım. Ben dizlere knox kalçalara sastech aldım, memnunum.
Hocam merhabalar. Açıkçası scorpion kasklardan alacaktım, fakat yurtdışında çok uygun fiyata satılıp burada yüksek fiyatlı olduğu görünce vazgeçtim. Nitro kaskların ise fiyatı yurt dışından daha uygundu. kask hakkında pekbilgim yoktu, ama dediğim kurye arkadaşım beğendi kaskı.
Bir de şu var tabi, durumum biraz daha iyileşince arai rx7 marka kask alıp bunu artçı kaskı yapacağım.
Uyumlu olmuş ancak tabi motor ne renk o daha önemli...
Gayet güzl ,güvenlik ve estetik bir arada
hayırlı olsun güzel seçimler.tabi kask daha iyi olabilirdi,onuda sonra değiştirirsin.sen millete kulak asma çok güzel durmuş.amaç korunmak podyuma çıkmak değil...
bu pantolon'dan bende aldım 4 mevsim diyor ama kesinlikle yazın giyilmez diye düşünüyorum...
dostum senin piyasadan haberin yok galiba?gir motomax sayfasına şimdi bi karşılaştır fiyatları...
NITRO VERTICE KAPALI KASK 100,79 TL
BERING ZAIUS YAZLIK DERİ ELDİVEN 123,08 TL
FORMA SİYAH ADVENTURE BOT 259,20 TL
Bering Aero Yazlık Ceket 174,94 TL
4RIDERS TOSCANA 4 MEVSİM PANTOLON 116,60 TL ( 774.61)
Şimdiki fiyatları
Kask 199
Eldiven 219
Bot 459
Ceket 309
Pantalon 206.90 ( 1392 )
Şimdiki fiyatlara göre 617 tl karın var gene çoğu üründe indirim var
Hayırlı olsun, çok iyi yapmışsın
Mont hiç gitmemiş kombinasyona.
hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)