Havaların iyi gitmesi en çok bizlere yaradı.2014'e motor üzerinde girdik.Öyle de gidiyor.2014'ün ilk çekimlerinden bazılarını paylaşmak istedim.
Havaların iyi gitmesi en çok bizlere yaradı.2014'e motor üzerinde girdik.Öyle de gidiyor.2014'ün ilk çekimlerinden bazılarını paylaşmak istedim.
Video geçişler hoşuma gitti elinize sağlık..
Mükemmel olmuş
Gopro nun hangi modeli ?
güzel video olmuş
hangi programı kullanıyorsunuz?
Youtube a yüklemesi ne kadar sürdü acaba ?
Sorması ayıp hocam araştırarakda bula biliriz aslında ama . Ne kadar fiyata aldınız kamerayı ?
video süper olmuş gerçekten eline sağlık
bu arada düzenleme yapmak için kullandığın program nedir acaba?
..uçuyoruzz DEDE
Teşekkürler
Edit için GoPro Studio kullanıldı.
Fiyat olarak sportcity'den bakabilirsiniz.Kampanyalı olarak aldım.Güncel fiyatları nedir bilmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:52 ----------
Bu arada çekimlerde NC700S ile yardımcı olan Reşit arkadaşımada teşekkür ederim :D
Cihazın çekim kalitesi güzel,fakat bence kamera biraz aşağıda konumlanmış
Ekranın genelini ya ön cam yada yakıt tankı kaplamış,Ön cam olmasa daha iyi olabilirmiş gibi
Tabii benim düşüncem
emeğinize sağlık güzel olmuş. bende hero3 silver edition aldım ama daha tecrübe etme fırsatım olmadı.
şunları paylaşmayın arkadaş ya :( motorumun olmadığı şu günlerde çok acı çekiyorum, motorsuz geçen her günüm ızdırap resmen :(( fak the bus
ben de gopro studio kullanıyorum ama bu şekilde geçiş efekti yok ya da ben mi bulamadım ne
bir de müzik nasıl ekledin onu merak ettim.benim programda müzik ekleyemiyorum bir türlü
reşit arkadaşa da şaşırdım doğrusu... geçen yaptığım müzikli videoya demediği laf kalmamıştı bu videoda nasıl zevkle yardımcı olduysa hayret
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)