En iyi goruntu kalitesini hangi aparat ile aliyorsunuz? Kaska monte edip denediniz mi? Tam neresine takinca en iyi goruntuyu aliriz?
Birde cektigim videoyu youtubea yuklemek cok uzun suruyor
En iyi goruntu kalitesini hangi aparat ile aliyorsunuz? Kaska monte edip denediniz mi? Tam neresine takinca en iyi goruntuyu aliriz?
Birde cektigim videoyu youtubea yuklemek cok uzun suruyor
Güzel video olmuş gerçekten , sıkılmadan izleniyor. Motorlarda güzel.
Güzel yorumlar için herkeze teşekkürler Farklı projeler yolda
[QUOTE=speed_dream;3254962]ben de gopro studio kullanıyorum ama bu şekilde geçiş efekti yok ya da ben mi bulamadım ne
bir de müzik nasıl ekledin onu merak ettim.benim programda müzik ekleyemiyorum bir türlü
Edit sırasında farklı birkaç program daha kullandım.4 dk'lık video için 2-3 gün harcadım.2.Edit sayfasında MP3 formatında müzik ekleyebiliyorum.İstersen yeni versiyonunu indir.
Bana göre en iyi çekim açısı depo üstünden.Vakum aparatı ile depo üstüne koyunca hem açısı güzel oluyor hem de rüzgar gelmediği için motor sesini de güzel alıyor.Chest mount çekimlerini de hazırlıyorum.Bir kaç güne onlar da yüklenmiş olur.Kanaldan takip edebilirsin.
Genelde iş yerimden yüklüyorum.Yüksek hızda internet olduğundan 30 dk'da upload edebiliyorum.Bu vidyoyu evden yükledim yaklaşık 250mb ve 2 saat kadar sürdü
youtube kanalının ismi ne hocam?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)