Tam olarak öyle değil aslında ama xtreme max sayfasında detayları bulabilirsin
Tam olarak öyle değil aslında ama xtreme max sayfasında detayları bulabilirsin
Max sayfasına çok nadiren bakıyorum. Zaten günde utanmasanız 50 msj paylaşacaksınız Okadar derya deniz içinden bulabileceğimi sanmıyorum. Yazarsan okurum ama Max sayfalarında kaybolamam valla
Koruma ekipmanları arasındaki fark olayı nedir? çözemedim.
@syanur Milleti tenkit edeceğine şu videoyu yolla artık, senden çok merak edenler var, neden bunu yapıyorsun bize? biz ne yaptık sana? sat onu sat gel apaçi derneğine
Konuyu açan arkadaş sormuş koruma ekipmanları ile ilgili. Bir fark olduğundan değil, sadece sormuş, sakin ol şampiyon
Söz valla videoyu çekecem. Motor zengin karışımda diyordum, yeni jetler bu h.içi gelecek gibi, ben de ustaya yapışcam, jetleri değiştirip ayar yapsın diye. H.sonuna sözleştik. H.içi çok yoğunum zaten, hep akşamları çıkıyorum. Bu H.sonu da bildiğin seller içinde sürdüm motoru
Apachi derneğine hayıııırrr
xt 125 x bul temiz bi tane sonra yükse cc li bişeyler alırsın
birde şuna bak: HYOSUNG XRX 125 SM
Ben de pek yazmıyorum zaten oraya şöyle anlatayım kısaca, bulabildiğim en büyük silindiri pistonu krankı aldım. Tabi sığmadı bu benim motorun içine. Yatakları falanı filanı hareketli parçaları tornada genişlettim ucu ucuna da olsa sığdı içine. Başta sıkıştırması aşırı fazla oldu onu biraz düşürdüm contayla şimdi tam kıvamında oldu. ömrü biraz kısalmış gibi oldu ama bu zevke değer sonuna kadar. arka dişliyi 50den 34e küçülttüm ama hala ilk iki viteste kafa kaldıracak kadar torku var
yamaha wr 125 x, bir bakın tam şehiriçi oyuncak
selamlar...
cross motora duz lastik takmak istiyorum.
lakin jant ebadindan dolayi bulmak zor. (80/100/21 110/80/18 )
istanbulda yada yakin cevresinde tel jant yapan bir yer biliyormusunuz ? elle yapanlar olabiliyormus . yada bu ebatlara uyabilecek lastik ve satan yer tavsiye edebilirmisiniz? ( birkac yeri aradim yok dediler)
( daha once teknik kisma yazmistim cevap veren olmadi mecburen buraya yazdim kusura bakmayin)
Enduromotor Latif'te takım bulabilirsin.0537 232 26 23
Elle yapan usta da Ümraniye İkbal Caddesinde Ethem Ustadır.0507 328 09 30
ara sor istersen.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)