Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Köpek saldırıları...

REKLAM ALANI
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Silah, tekme falan diyen iki ayakli saldirgan kopeklere de buradan sevgiler.
    Tech_N9ne bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seinfeld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 Mcx Roadracer
    Kamyon kornası gibi bi korna taktırdım. Çok apaçi işi değil yine de ama trafikte çok işime yarıyor. Özellikle gece saatlerinde baktım beni kesiyor, üstüme atlıcak, gözlerinin içine bakıyorum üstüne de kornaya basıyorum genelde zafer benim oluyorlar, geri vitese takıp yaylanıyorlar :D

Bi önerim daha olcak. Eğer hergün aynı yoldan geçiyor ve aynı köpeklerden saldırıya uğruyorsanız evdeki yemek artıklarını bi kaba koyun, köpeklerin olduğu yakın bi yere motoru parkedip yayan gidin ve yemeği yedirin. Köpek kuyruk salladıysa tamamdır, tanıdığı için bidaha saldırmayacaktır :D

Zaten bu hayvancağızların derdi motorun sesiyle. Hani karşı sokakta oturan yaşlı teyze varya, onun gibi. Bi desibelden sonra sinirleri bozuluyor galiba

ahmetersoz1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 KN
    Artık memleketin köpeklerine de güven kalmadı. )

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok korkuyorsanız bunun için icat edilmiş elektronik cihazlar var bir kaç paket sigara parasına.

Yok ben korkmam ama tedirgin oluyorum hareket halinde saldırırlarsa diyorsanız da hareket halindeki bir araca köpek saldırısı kaydı yok denecek kadar azdır.

Bu nedenle biraz yavaşlayıp ayaklarınız ve ellerinizi sağa sola açmadan motosikletiniz üzerinde tutarsanız hiç bir problem olmaz. Zaten olması gereken hıza düştüğünüz de kararsız kalacak ve birden (uygun zemin ve şartlarda) gazlarsanız sizi kovalama fırsatı olmadan uzaklaşmış olacaksınız.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Olasi bir köpek saldirisina ugrayacagim durumlarda durup kendisini ısırmakla tehdit ediyorum geri dönüyorlar :D
    oluroyle ve cenkito bunu beğendiler.

HONDAANTALYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Alıntı Nomad_41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merak etme gardaşım intikamını hergün alıyorum.. Caddeye çıkarken yolumun ustunde bahçeli bir ev var tellerin arkasındaki köpek hep uyur ve yatar haldeyken oraya yavaş yavaş gelip sonra akropovici cinayet işletircesine böğürttürüp sinir stress edip uzuyorum zuhauhaua :D birgün olurda beni yakalarsa çok fena şeyler yaşayacaz
    Aferim Aferim çok iyisin....Şimdi bişey derdimde ...

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok korkuyorsanız bunun için icat edilmiş elektronik cihazlar var bir kaç paket sigara parasına.

Yok ben korkmam ama tedirgin oluyorum hareket halinde saldırırlarsa diyorsanız da hareket halindeki bir araca köpek saldırısı kaydı yok denecek kadar azdır.

Bu nedenle biraz yavaşlayıp ayaklarınız ve ellerinizi sağa sola açmadan motosikletiniz üzerinde tutarsanız hiç bir problem olmaz. Zaten olması gereken hıza düştüğünüz de kararsız kalacak ve birden (uygun zemin ve şartlarda) gazlarsanız sizi kovalama fırsatı olmadan uzaklaşmış olacaksınız.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    cihazlardan kullanıyosanız, önerir misiniz ?
    Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya

Motosikleti
    CBF 150
    Alıntı HONDAANTALYA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aferim Aferim çok iyisin....Şimdi bişey derdimde ...
    Vede , koca forum da su adama sen ne yapıyorsun die sormamasi çok ilginç. Kendisini köpekle aynı tutan insanlara diyecek sözüm yk..
    beko12345 bunu beğendi.

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı oluroyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cihazlardan kullanıyosanız, önerir misiniz ?
    Açıkçası hiç bir hayvanla aramda husumet olmadığında sadece bir dönem dağda bayırda orman çok gezdiğimden ulan acaba kurda kuşa da etkisi var mıdır alsam diye araştırdığım bir alettir. Ancak hiç kullanmadım.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    oluroyle bunu beğendi.
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı Nomad_41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merak etme gardaşım intikamını hergün alıyorum.. Caddeye çıkarken yolumun ustunde bahçeli bir ev var tellerin arkasındaki köpek hep uyur ve yatar haldeyken oraya yavaş yavaş gelip sonra akropovici cinayet işletircesine böğürttürüp sinir stress edip uzuyorum zuhauhaua :D birgün olurda beni yakalarsa çok fena şeyler yaşayacaz
    İşte bu hareketin senin köpekten daha vahşi ve ilkel olduğunun kanıtı.
    Ne hale geldik. Birde bu yorumu beğenenler var onları hiç anlamıyorum.

Kendi köpeğimin bana verdiği güveni ailem hariç kimseden hissetmedim.
    Benim canımın sıkkın olduğu zaman gözlerinden yaş geldiğini bilirim.

Masum bir hayvana saygısı olmayanın insana hiç olmaz...
    Asla ve asla cevap vermeyin gözümde nohut tanesi kadar değeriniz yok. Cevap dahi vermem.
    HONDAANTALYA bunu beğendi.
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    köpeklere yaklaşınca durun kendinize çağırın. gelmeyecektir, biraz hareketlenince yine sizi kovalamaya kalkacak ama siz durunca o da duracak. bir süre sonra zaten geçip gitmiş olacaksınız. ya da arkadaşların dediği gibi arkadaş olmayı deneyin.

tehlikeli hareketler yaparak kaçmaya çalışmak, hem kendinize hem de köpeğe zarar vermek daha akıllıca değil.
    Sadık1453 bunu beğendi.

Motosikleti
    CBF 150
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte bu hareketin senin köpekten daha vahşi ve ilkel olduğunun kanıtı.
    Ne hale geldik. Birde bu yorumu beğenenler var onları hiç anlamıyorum.

Kendi köpeğimin bana verdiği güveni ailem hariç kimseden hissetmedim.
    Benim canımın sıkkın olduğu zaman gözlerinden yaş geldiğini bilirim.

Masum bir hayvana saygısı olmayanın insana hiç olmaz...
    Asla ve asla cevap vermeyin gözümde nohut tanesi kadar değeriniz yok. Cevap dahi vermem.
    Marifetmiş gibi anlatıyor vahşi insan.Birilerininde çok hoşuna gidiyor basıyor beğeni.Ama hep derim , böle tiplere acayip gıcık oluyorum..O Eksozla atarsın havanı , dikkat çekersin flan , ama aldığın küfürlerin ve o masum hayvanların ahını almaktan o eksoz bigün....Neyse sinirliyim kimse kusura bakmasın..
    beko12345 bunu beğendi.

MotojeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Alıntı HONDAANTALYA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Marifetmiş gibi anlatıyor vahşi insan.Birilerininde çok hoşuna gidiy or basıyor beğeni.Ama hep derim , böle tiplere acayip gıcık oluyorum..O Eksozla atarsın havanı , dikkat çekersin flan , ama aldığın küfürlerin ve o masum hayvanların ahını almaktan o eksoz bigün....Neyse sinirliyim kimse kusura bakmasın..
    Köpek zaten pis insan ve iyi insanı çok iyi sezer.

Saldirsin sikinti yokta esim arkada olunca cok korkuyorum kopek gorunce son surat geciyorum oyle korkusu varki selenin ustune cikma suresi 1 saniyeden az :D :D bi gun cok fena dusucez bu kopek korkusu yuzunden ama kac kere diyorum dusunce kacma ihtimalinde olmicak diye ama yok abi laf anlamiyo

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)