Silah, tekme falan diyen iki ayakli saldirgan kopeklere de buradan sevgiler.
Silah, tekme falan diyen iki ayakli saldirgan kopeklere de buradan sevgiler.
Kamyon kornası gibi bi korna taktırdım. Çok apaçi işi değil yine de ama trafikte çok işime yarıyor. Özellikle gece saatlerinde baktım beni kesiyor, üstüme atlıcak, gözlerinin içine bakıyorum üstüne de kornaya basıyorum genelde zafer benim oluyorlar, geri vitese takıp yaylanıyorlar :D
Bi önerim daha olcak. Eğer hergün aynı yoldan geçiyor ve aynı köpeklerden saldırıya uğruyorsanız evdeki yemek artıklarını bi kaba koyun, köpeklerin olduğu yakın bi yere motoru parkedip yayan gidin ve yemeği yedirin. Köpek kuyruk salladıysa tamamdır, tanıdığı için bidaha saldırmayacaktır :D
Zaten bu hayvancağızların derdi motorun sesiyle. Hani karşı sokakta oturan yaşlı teyze varya, onun gibi. Bi desibelden sonra sinirleri bozuluyor galiba
Artık memleketin köpeklerine de güven kalmadı. )
Çok korkuyorsanız bunun için icat edilmiş elektronik cihazlar var bir kaç paket sigara parasına.
Yok ben korkmam ama tedirgin oluyorum hareket halinde saldırırlarsa diyorsanız da hareket halindeki bir araca köpek saldırısı kaydı yok denecek kadar azdır.
Bu nedenle biraz yavaşlayıp ayaklarınız ve ellerinizi sağa sola açmadan motosikletiniz üzerinde tutarsanız hiç bir problem olmaz. Zaten olması gereken hıza düştüğünüz de kararsız kalacak ve birden (uygun zemin ve şartlarda) gazlarsanız sizi kovalama fırsatı olmadan uzaklaşmış olacaksınız.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Olasi bir köpek saldirisina ugrayacagim durumlarda durup kendisini ısırmakla tehdit ediyorum geri dönüyorlar :D
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
İşte bu hareketin senin köpekten daha vahşi ve ilkel olduğunun kanıtı.
Ne hale geldik. Birde bu yorumu beğenenler var onları hiç anlamıyorum.
Kendi köpeğimin bana verdiği güveni ailem hariç kimseden hissetmedim.
Benim canımın sıkkın olduğu zaman gözlerinden yaş geldiğini bilirim.
Masum bir hayvana saygısı olmayanın insana hiç olmaz...
Asla ve asla cevap vermeyin gözümde nohut tanesi kadar değeriniz yok. Cevap dahi vermem.
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
köpeklere yaklaşınca durun kendinize çağırın. gelmeyecektir, biraz hareketlenince yine sizi kovalamaya kalkacak ama siz durunca o da duracak. bir süre sonra zaten geçip gitmiş olacaksınız. ya da arkadaşların dediği gibi arkadaş olmayı deneyin.
tehlikeli hareketler yaparak kaçmaya çalışmak, hem kendinize hem de köpeğe zarar vermek daha akıllıca değil.
Marifetmiş gibi anlatıyor vahşi insan.Birilerininde çok hoşuna gidiyor basıyor beğeni.Ama hep derim , böle tiplere acayip gıcık oluyorum..O Eksozla atarsın havanı , dikkat çekersin flan , ama aldığın küfürlerin ve o masum hayvanların ahını almaktan o eksoz bigün....Neyse sinirliyim kimse kusura bakmasın..
Saldirsin sikinti yokta esim arkada olunca cok korkuyorum kopek gorunce son surat geciyorum oyle korkusu varki selenin ustune cikma suresi 1 saniyeden az :D :D bi gun cok fena dusucez bu kopek korkusu yuzunden ama kac kere diyorum dusunce kacma ihtimalinde olmicak diye ama yok abi laf anlamiyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)