Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Köpek saldırıları...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2005
    Şehir
    istanbul/bahçelievler
    Motosikleti
    ybr125 2008
    köpek saldırılarından ben de musdaribim. ortaköy ulus bölgesindeki köpekler biraz da can sıkıntısından eğlencesine saldırıyorlar.
    ve sandığımızdan daha akıllılar. grup halinde saldırıp çapraza alanları da var. arabaların arasında kendisini gizleyip bir anda ortaya çıkanı da var. en ilginci rampa yukarı çıkarken hiç saldırmayan aynı rampayı çıkarken saldırıyor.

    havalı tabanca, sopa biber gazı bence iğrenç çözümler ne olursa olsun onları seviyorum. dilerim bu köpek kovucu cihaz işe yarar.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 03:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:01 ----------

    Alıntı UgurCanSoylu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en kesin yöntem sağ dizinde bi silah taşımak köpek gördünmü abi üstüne geliyormu hiç telaş yapmıcan cekecen sağa boşaltıcan bütün şarjörü. Senin canınmı daha değerli yoksa köpeğinmi?
    ciddi misin ? bence bu cinayettir. benim canım ne kadar değerli ise köpeğinki de o kadar değerli.insan oldum her yere kirlilik gürültü ve sömürü getirdim diye köpek benden daha değersiz olmamalı.
    phradrel ve shooter1 bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2010
    Şehir
    ☺ ßƲRĐƲR ☻
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    barkın yeni köpek videosu çekmiş bakmanı tavsiye ederim işine yarayacak bilgiler var ;)
    crxforever bunu beğendi.

  3. #63
    crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2005
    Şehir
    istanbul/bahçelievler
    Motosikleti
    ybr125 2008
    Alıntı JafJaf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırsız ada (sivriada) belgeseli var, köpek katliamı 15 dakikalık, animasyon seklinde işlenmiş.
    İzlemek isteyenler için

    o adanın içindeki köpekleri karekterleştirerek bu olayı anlatan bir hikaye okumuştum.tarihteki en üzücü olaylardan birisidir.
    phradrel bunu beğendi.

  4. #64
    phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mart 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    F650GS
    vurucan, sopalayacan, taş atacan diyenler şu aşağıda arkadaşın yazdığını okuyabilirler mi? bunlar hep ebeveynelerinizin çocukken sizi köpeklerle kedilerle korkutmasından pis diye sevdirmemesinden.

    anlaması basit, köpekler kendi alanına giren yabancıya ilk anda alanlarını koruma içgüdüsü ile yaklaşır, saldırgan görünebilir. durup kendinizi tanıtın, koklamasına izin verin. korkmayın her zaman kararlı olun. yine çok basit. alanı kendisinin sandığından siz kaçtıkça o da kovalayacaktır. o alan da sizin de hakkınız olduğunu kararlı bir şekilde gösterin. yavaş hareketlerle köpeği takmıyor gibi ilerlemeye devam edin. bir süre sonra üstünlüğünüzü kabul edip uysallaşma belirtileri gösterecektir zaten.

    sahipleri tarafından özellikle saldırganlaştırılmış köpekler var. sahiplerinin allah belasını versin ne diyim. bunlara karşı dikkatli olun yeter.

    bir de bilmeniz gereken önemli bir husus, sürü halindeki köpekler doğadaki kurtlar gibi davranır fazla rahatsız etmeyin


    Alıntı Colnar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Köpek size saldırdıktan sonra taş atarsanız, onu korkutursanız, veya onu tehdit edecek hareketler yaparsanız o köpek gördüğü her motorcuya saldırmaya başlar.

    Köpek(ler) size saldırıyorsa sizi tehdit unsuru olarak algılıyorlardır yani ya onun bölgesine girmişsinizdir(bahçesinin önü,onun yaşadığı sokak veya park vb.) yada daha önce size benzer biri(altında 2 tekerlekli bir araç ve üstünde kask, korumalar vb. olan birisi) onu korkutmuş veya tehdit etmiş olabilir.
    İki durumda da yapabilecekleriniz basit
    * Hızla uzaklaşın. (Tekrar geçtiğinizde yine saldırabilir veya siz motosikletinizin kontrolünü kaybedebilirsiniz)
    ** Ara gaz verin, korna çalın, üstüne sürün ve bunları yaparken lütfen çok dikkatli olun kendinize veya köpeğe zarar vermeyin. ( Tekrar geçtiğinizde ya sizin üstünlüğünüzü kabul eder ve sizden uzaklaşır yada daha şiddetli saldırabilir)
    *** Durun, motordan inin köpekle aranızda ki mesafeyi koruyun ve köpeğin göz hizasına eğilip şaklabanlıklar(kıjjım, oğluum, agucucguau vb.) yapın yani köpeğe sizin bir tehdit unsuru olmadığınızı sadece oradan geçip gitmek istediğinizi, ondan üstün veya güçlü olmadığınızı aynı zamanda ondan korkmadığınızı anlatın. Mümkünse kendinizi koklatın ve ona yiyecek bir şeyler ikram edin, kendinizi sevdirin(En güzel yöntemdir tekrar geçtiğinizde size veya size benzer birine saldırmaz hatta durursanız yanınıza gelip size kendinisini sevdirir bir dost kazanmış olursunuz.)

    Lütfen sokak hayvanlarına zarar vermeyin onlarında canları ve duyguları var.

    Not: Her köpek aynı değildir bazı köpekler ruhsal dengesini kaybetmiş ve her durumda saldırgan olabilir. *** şıkta belirttiğim hareketi yaparken dikkatli ve mesafeli olun, köpeğin size saldırmayacağından emin olana kadar mesafenizi koruyun.

    Alıntı UgurCanSoylu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en kesin yöntem sağ dizinde bi silah taşımak köpek gördünmü abi üstüne geliyormu hiç telaş yapmıcan cekecen sağa boşaltıcan bütün şarjörü. Senin canınmı daha değerli yoksa köpeğinmi?
    köpeğin.
    Espaniole bunu beğendi.

  5. #65
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    08 Ocak 2014
    Motosikleti
    Mondial 125 mh drift
    En büyük silah çühh bee mendabur seni demektir
    Kaçmayan köpek yoktur yer yuzunde

  6. #66
    Kyonari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Sarışın Honda CBR600F
    Valla dostlar köpeğe tekme atmaya çalışmadım, sadece durdum pantalonu kaptı kafasını salladı belkide ısırmak istemedi bilmiyorum. Birde genelde kurt köpekleri çok sıkıntılı oluyor bekliyor yaklaşmanı ondan sonra saldırmaya çalışıyor yaklaşınca yavaşlayın sonra köpek hamle yapmaya doğru gazı açın başka çare yok. Ben bisikletle de köpeğin üstüne sürüp tam saldıracağı zaman zıt yöne doğru yatarak kaçarım hep.

  7. #67

    Üyelik
    25 Mart 2014
    köpek eğitimi konusunda can paksoy güzel eğitim veriyor. köpekler bu konuda eğitilirse motorları kovalamıyorlar

  8. #68
    yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2012
    Öyle cevaplar verilmişki sorma...

    İnsan olan biziz, hayvan olan o. Ama öyle fikirler atılmış, hayvan durup kavram kargaşasına girebilir bir an.

    İş bu yazı memleketimizin iç anadolu bölgesinde sıklıkla görülen ''Kangal'' cinsi köpekler hariç tutularak yazılmıştır. Kendileri ile olan yakın temasta kurşunu ilk atan kazanır. ©

  9. #69

    Üyelik
    13 Ekim 2011
    Motosikleti
    mondial 150 mr vulture
    nefsi mudafa yapıyorum ben.saldıran kopege bıraz yaklasıyorum kucuk bır taban hareketı etkılı oluyor.uzuluyorum ama saldırmasın bana...gecende ıkı kedı yolun kenarında kabarmıslar bırbırlerıne.bende yanlarından gecerken laf atar gıbı korna yaptım.biraz değişik bir kornadır bu arada.hayvan kornanın sesıyle kendını motorun altına attı.ön arka tekerler gectı kedının uzerınden.Allahan yavastım yoksa benı dusururdu.motorda ıkı kısıydık hayvanı goremedık attı kendını bıyerlere.inşallah bişey olmamıstır...

  10. #70
    Siyah&Beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Aralık 2013
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda Cbr 250
    Bu sabah ilk kopek saldirisina ugradim. Aslinda saldiri denmez. Racon kesti. Yolda 2 tane yanda yatiyordu beni gorunce biri kalkti arkama sardi. Kopegin tam dibimde havlamasini duydum. Gazi kesip debriyaja bastim sakince devam ettim. Isiracaksa isirsin kacarken kaza yaparim ruh halindeydim. Neyseki az kovalama sonrasi birakti pesimi. Kopekleri cok severim, 3vde ve sokakta epey beslemisligim de vardir. O yuzden epey bir sure sonra kopekten korkmak ilginc oldu.

  11. #71
    Fatiiiik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Şubat 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Mondial Rx3i Evo 2016
    Babam genelde işten gece döner alibeyköy yolunda hep kovalayan köpekler için bir gün evden kuru sıkı ile çıkmıştı o gün bugun babam eve gelirken hep emekli mülayim türkçe öğretmenleri sıfatıyla gelmeye başladı ama bende bir keresinde aniden fırlayan bi itten kaçmaya çalışırken kafamı tabelaya çarpmıyo degildim, bazen yolunu değiştirmekte işine yarayabilir

  12. #72
    Adventure58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Temmuz 2014
    Şehir
    Zeytinburnu
    Motosikleti
    haojue 135S
    Dün ki gezimde köy içine daldım kask Ve kulaklık + müzik bir ses geliyorrr ama nee :D Bi döndüm arkamı ki durmuştum yol bitti elin bahçesine çıkmışız gocaman it bütün dişler dışarda kükrüyor cam ı açtım döndüm bende ona bagırdım snra kaçtı
    shooter1 bunu beğendi.
    Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik

  13. #73

    Üyelik
    16 Nisan 2013
    Motosikleti
    mondial mg125, mondial 150 mc
    arkadaşlar ben hep bu yöntemle köpeklerden kurtuluyorum sizede anlatayım hatta bazen bu yöntemle köpekleri kovaladığım bile oluyor bu köpekler çok inatçı hayvanat :D baktınki köpek ilerde bekliyor saldırıp saldırmıyacağını anlamıyorsunuz ilk başda ... o yüzden debriyajı sıkın bekleyin baktınızki köpek saldırıyor olabildiğinizce gazı kökleyin sonra köpek mefta ama sukuter için bişey diyemicem ben gazı köklüyorum köpeğin kulakları dalgalanıyor nasıl kaçıyor biz bir arkadaşla köpek ordusundan böyle kurtulduk :D yani hiç gitmeyeceksin sadece motoru boşda gaz vererek köpeği korkutacaz yöntem bu hepde etkili olmuşdur ama samandıra kartal yan yolunda emniyet şeridinin yanındaki bariyerlerde dipde gizlenen köpekler oluyor birden atlıyor dikkat edelim her an ölümcül kaza yaptırabilirler ALLAH muhafaza etsin

  14. #74
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Bizim burada bi sokakta var öyle köpekler genelde karşıdan gördüğümde motorda pozisyonumu alıyorum yanına doğru yaklaşırken sağ ayağımı çenesi hizasında kaldırıp savuruyorum daha denk gelmedim ama bi gün güzel oturacak aklı başına gelecek itin.

    Not: Kedileri çok severim köpeklerden nefret ederim (uysal golden' lar hariç) motorda bana saldıran köpek olursa vay haline yaya yakalarlarsa vay halime :D

  15. #75
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mayıs 2014
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Kopekleri cok severim gunduz kedi gibiler , arkadas hava kararmaya basladimi kurt kopegi kesiliyorlar beni motorda her gorduklerinde kovalarlar..indan ister istemez korkuyor ama saldirmiyorlar korkutmak amacli... sabah cok tatlilar cok sevimliler essekler... gecen gun kulaklik takmis yuruyerek o civardan geciyorum muzik sesinin icinde bir gurultu alahahalah kulakkigi cikarip bir dondum arkami mahallenin ne kadar kopegi varsa toplanmis pesimde havlarlarmis artik kac metre oyle yuruduysem... benim birden kanim cekildi dizlerimin bagi cozuldu.. artik birak kacmayi yuruyerek uzaklasmak mumkun degil.. havlamayi duyan kopeklerde sagdan soldan geliyor manzarayi tezahir edin aklinizda.. kulaklari sagir eden havlama gurultusu altindayim hepsi hirliyor bagiriyor kulakligima ve kapsonuma kil olmuslar belliki... son canimi toplayip bana atar yapan en ondekine elimi tokat atar gibi yapip avazim ciktigi kadar bagirdim ustune dogru yurumeye basladim baktimki en bastaki birden susup kicini bana donup uzaklasmaya basladi... daha cok gittim ustlerine teker teker kiclarini donup gitmeye basladilar boyle boyle grubu dagittim eve sag saglim dondum...

  16. #76

    Üyelik
    16 Eylül 2014
    Motosikleti
    F850 Gs
    Merhaba,

    Saldırdıklarında tek yaptığım hızımı arttırarak yoluma devam etmek,köpeğe bakmadan tabi , kulak tıkacı kullanın.

  17. #77
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2006
    Şehir
    istanbul
    Bir kopek sahibinden tuyo:
    Kopekler size havlayarak iyice yaklasmaya basladiginda debriyaji sikip son devir bir kac kez ara gaz verin (havlama formatinda). Bu onlarin karsisinda cok daha guclu bir hayvan oldugu izlenimini verip tirsmalarina neden olur, uzaklasirlar.

    Sasmaz tekniktir
    mehmetenis bunu beğendi.

  18. #78
    Tech_N9ne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Eylül 2012
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Ducati 848 Evo SE Ninja 300 SE
    Şurdaki yazıları okudukca şu lafa biraz daha inanıyorum - En Çirkin Hayvan İnsan- silah çekecen sıkacan diyen arkadaşı kınıyorum..

  19. #79
    MotojeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ağustos 2013
    Motosikleti
    KTM 125 Duke
    kusura bakmayın ama serefisz dolu bir memleketteyiz.
    O kopekleri cagirip şiddet uygulayan?tekmeleyen, üzerinde sigara söndüren
    Köpek ne yapsin herkesten korkar hale geliyor.
    Bana havladikalrinda iniyorum oturuyorum kaldirima (eger var ise malum Türkiye deyiz)
    Hepsi de bir anda kuyruk sallaya sallaya geliyor bir mıncıklıyorum hepsini :D

    "1 tane sıkacan" diyen arkadaş çok falza kurtlar vadisi izlemiş.

    Hiç ama hic tahamül edemiyorum hayvanlara kötü davrananları.

    Bizim mahalledeki köpeğe sigara dumanı üfleyen çocuğu o hareketi yaptığına pişman ettim.
    berkaye bunu beğendi.

  20. #80
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2013
    Şehir
    Manisa
    Alıntı MotojeN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kusura bakmayın ama serefisz dolu bir memleketteyiz.
    O kopekleri cagirip şiddet uygulayan?tekmeleyen, üzerinde sigara söndüren
    Köpek ne yapsin herkesten korkar hale geliyor.
    Bana havladikalrinda iniyorum oturuyorum kaldirima (eger var ise malum Türkiye deyiz)
    Hepsi de bir anda kuyruk sallaya sallaya geliyor bir mıncıklıyorum hepsini :D

    "1 tane sıkacan" diyen arkadaş çok falza kurtlar vadisi izlemiş.

    Hiç ama hic tahamül edemiyorum hayvanlara kötü davrananları.

    Bizim mahalledeki köpeğe sigara dumanı üfleyen çocuğu o hareketi yaptığına pişman ettim.
    kurtlar vadisi izliyorum fakat bende böyle bir tepki doğurmadı


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)