Motor Güvenlik Önlemlerim
Reklamlar
-
Reklamlar
-
allah yardımcın olsun
gözüm korktu bu kadar işten . bizi bu hale sokan hırsızların ( diğerlerinin de ) te ...........
-
Ben bakla şeklinde içiçe geçmiş kilit aldım.Hemde alarmlı.Sallayınca ötüyor.Genelde de apartmanın içine kitliyorum ki toplamda 3 kilit eder çalmak isterse.
-
hasanfuat adlı üyeden alıntı
allah yardımcın olsun
gözüm korktu bu kadar işten . bizi bu hale sokan hırsızların ( diğerlerinin de ) te ...........
Aynen öyle daha önlemelerim bunlarla da sınırlı değil.Bizim burada hırsızlar grup halinde çalışıyorlar 6 7 kişi bildiğin tim:D içlerinden biri kardeşimin okulunda okuyormuş,çektim bir köşeye önce nasıl önlem almalıyım onu öğrendim(bu ön tekerle şaseyi bağlama fikrini kendisi verdi Aküye bağlanan alarmlardan alma abi akü kablosunu kesiyoz dedi.Dedim senin gruba söle benim motora ilişmesinler bişey olursa seni tanırım diye yok abi ayıpsın diğer gruplara da söylerim yanlış olmaz dedi ama bellide olmaz
Bɑzı insɑnlɑr yɑğmuru hisseder, bɑzılɑrı ise sɑdece ıslɑnır.
-
Motorumda alarm var, halat kilit var, disk kilitim var fakat anahtarla susturulduğu için kullanmıyorum. Bu gün pilli alarm siparişi verdim. Önlem almaktan başka çaremiz yok. Pilli alarmı aküden beslenen alarm arızalanırsa kullanacağım.
-
Ahmet Orhan adlı üyeden alıntı
Motorumda alarm var, halat kilit var, disk kilitim var fakat anahtarla susturulduğu için kullanmıyorum. Bu gün pilli alarm siparişi verdim. Önlem almaktan başka çaremiz yok. Pilli alarmı aküden beslenen alarm arızalanırsa kullanacağım.
İkisini bir kullanabilirsiniz aslında.Akü bağlantı kablolarını kestiklerinde 2.alarmınız devreye girer
-
Benim güvenlik önlemim şuan için işimi görmüyor yaklaşık bi 6-7 ay sonra motora yanaşsınlarda göriyim
-
SUKRU-35 kardeşim söylemin bana dokunmayan yılan bin yaşasın gibi birşey olmuş sanki. Madem hırsızla tanıştın şebeke olduklarınıda öğrendin bari karakola gidip ihbar etseydin en azından emniyet takip ederdi başkalarının canı yanmasın
-
HanzoLife adlı üyeden alıntı
SUKRU-35 kardeşim söylemin bana dokunmayan yılan bin yaşasın gibi birşey olmuş sanki. Madem hırsızla tanıştın şebeke olduklarınıda öğrendin bari karakola gidip ihbar etseydin en azından emniyet takip ederdi başkalarının canı yanmasın
Kardeş bunların hepsini polis bilmiyormu sanıyorsun? adres belli çalan belli ben şikayetçi olsam ne olacak 16 yaşında daha çocuk.Başımı belaya sokmaktan başka bir işe yaramaz.Menemende ünlü bir yer var.sor izmirde tanıdığın polis varsa.Şöyle özetliyeyim durumu;Bir şahsın motoru çalınıyor aynı gün malum yerden parçalanmadan zor bulup bir miktar parasını verip motorunu öyle alabiliyor.Bazen kanunların yavaş işlediği yada hiç işlemediği durumlarda olabiliyor malesef.Bu yazdıklarımı da burada yaşayan herkes bilir polis dahil ama kimse konuşmaz umarım anlatabilmişimdir.
Allah hiç kimseye böyle bir durum nasip etmesin.Ben hırsızla anlaşsam bahçemde kilide bile gerek kalmaz ama gördüğün gibi motorumu korumak için her türlü önlemi almaya çalışıyorum.Başkasının canı da yanmasın diye bu konuyu açtım.Bana dokunmayan yılan düşüncesinde olsaydım 1 saat emek verip bu konuyu açmazdım..
-
Ön koruma Demir'i ile ön lastiğe kilit+garaj başka önlem yok
-
yiqit adlı üyeden alıntı
Pratik çözüm tebrikler ) pil derdi kumanda derdi yok,gereksiz yere de devreye girmez:D
-
yiqit adlı üyeden alıntı
köpek maalesef çözüm olmuyor dostum.zehirli et verip öldüren,bayıltıcı iğneyle bayıltan falan çok duydum.başına aslan diksen şerefsizler bana mısın demez
-
FermanogLu adlı üyeden alıntı
Ön koruma Demir'i ile ön lastiğe kilit+garaj başka önlem yok
Hocam koruma demirine pek güvenmeyin zira 5 dakikada kolaylıkla sökülebiliyor garaj olunca zaten kilide gerek yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
EmrE_09 adlı üyeden alıntı
köpek maalesef çözüm olmuyor dostum.zehirli et verip öldüren,bayıltıcı iğneyle bayıltan falan çok duydum.başına aslan diksen şerefsizler bana mısın demez
Allah korusun öyle bir durumda insan neye üzüleceğine şaşırır.Köpek diyip geçmeyin insan öyle bir alışıyor ki hem can dostun hem motor
-
Her ihtimale karşı kilitliyorum Şükrü bey.
-
Ben otoparka bırakıyorum ordanda çalarlarsa otoparkcı düşünsün sözleşmemiz var . Cebimde de 45 tl ye aldığım 110 desibel alarmlı disk kilidim mevcut kafeye dürümcüye caycıya çorbacıya gittiğimiz zamanda . Takıyorum şiddetli esen rüzgarda bile ilk titreşimde 3 kere ötüyor uyarı olarak ( dit,dit,dit ) daha sonra ki ötüşü cidden kulak parçalıyo . Öneririm . telefon gibi cepte muhafaza ede biliyorum . Çıplak bırakmaktan iyidir motoru. Gidon kilidi dediğimiz şey se 3.5 sanıye alıyo kırılması
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)