Git gel 1400km uzun yol için rota önerisine ihtiyacım var..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
denizliden sonra nasil devam edeceksiniz peki
-
Sivrihisar Afyon arasında 4 adet benzinlik var endişeniz olmasın. Yolda gayet güzeldir, yani traşlanmış falan değil. Afyon dan sonra yalnız mutad yani genel kabul görmüş yolun dışına çıkmak kış günü için macera aramak olur bence. dolayısıyla ara yollara girmeden ana yollardan devam edin bence
-
Afyon merkezden geçen rota çok daha mantıklı.
-
ferguson adlı üyeden alıntı
denizliden sonra nasil devam edeceksiniz peki
denizli honaz üzerinden tavas-kale yönüne devam edeceğiz
metinkilic adlı üyeden alıntı
Sivrihisar Afyon arasında 4 adet benzinlik var endişeniz olmasın. Yolda gayet güzeldir, yani traşlanmış falan değil. Afyon dan sonra yalnız mutad yani genel kabul görmüş yolun dışına çıkmak kış günü için macera aramak olur bence. dolayısıyla ara yollara girmeden ana yollardan devam edin bence
en son afyon ankara yapalı biraz oldu demek ki o süre zarfında değişenler olmuş bahsettiğim emirdağ-çay arasını konyaya gitmek için kullananlar varmış galiba
Acil112 adlı üyeden alıntı
Afyon merkezden geçen rota çok daha mantıklı.
evet aslında bana da mantıklı geliyor da diğer rota biraz daha kısa ve daha düzlük gibi?
-
Benzinlik sıkıntısı çekmezsin, farklı daha önce gitmediğin bir rotadan git ki zevki çıksın
yeni yerler gör
-
Ankara -bolvadin -emirdagi -cay bolvadin yolunu defalarca gittim ... en son bu yol uzerinden Ankara -Antalya-Alanya yaptim 700-750 km civari(antalyadan yolu uzattigim icin)
Bolvadine kadar dinlenmene gerek yok.
-Bolvadin Opet de Konyali Lokantasi var .Her gecisimde orda durur karnimi doyururum.(cok leziz ve hesapli) Yemegin ustune kaymakli ekmek kadayifi yemeyi unutma...
Dinardan sonra isparta egirdire sapıp yolunu uzatabilirsin azıcık (göl kenarindan gidiyosun manzara super)
Sormak istedigin bisey olursa pm atabilirsin
-
papazkemal adlı üyeden alıntı
Benzinlik sıkıntısı çekmezsin, farklı daha önce gitmediğin bir rotadan git ki zevki çıksın
yeni yerler gör
kesinlikle yeni yerler görmeli
ersin90 adlı üyeden alıntı
Ankara -bolvadin -emirdagi -cay bolvadin yolunu defalarca gittim ... en son bu yol uzerinden Ankara -Antalya-Alanya yaptim 700-750 km civari(antalyadan yolu uzattigim icin)
Bolvadine kadar dinlenmene gerek yok.
-Bolvadin Opet de Konyali Lokantasi var .Her gecisimde orda durur karnimi doyururum.(cok leziz ve hesapli) Yemegin ustune kaymakli ekmek kadayifi yemeyi unutma...
Dinardan sonra isparta egirdire sapıp yolunu uzatabilirsin azıcık (göl kenarindan gidiyosun manzara super)
Sormak istedigin bisey olursa pm atabilirsin
çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. tavsiyenize uyacağım lokantanın özel bir yemeği var mı tavsiye edeceğiniz yoksa her yaptığı yemek güzel oluyor mu giderken rotayı uzatmamız biraz zorda dönüşte belki olabilir
-
Her yemegi guzel , fiyatlari cok cok uygun ..opetin icinde..Küçücük de bir mekan ...
Depoyu tekrar opette fullemeni oneriyorum dinara kadar kaliteli benzinlik oldugunu hatirlamiyorum cunku ...
Dinara kadar yollar fena degil , dinara yaklasnca daraliyor tek serit falan , ama kötü degil...
Yalnız Havalar soğuk , ekipmanlarin ne kadar kaliteli olsa da , bu soğukta o kadar yol hasta eder ..
Decatlonda falan satilan vucut isiticisindan al üsürsen ic camasirlarina yapistirirsin(ismi aptonia'ydı galiba)
...acelen yoksa mart ayini bekle derim...
Hayirli yolculuklar ...
-
Kara kış ve motosikletle uzun yol. Büyük cesaret. Artçın ve sen tam korumalı kıyafet giymezseniz zatürre garanti. Yollardaki gizli buzlanma büyük tehlike. Ne olduğunu bile anlayamazsın. Yol kenarından aheste gideyim desen kışın yol kenarları daha da güvensiz. Aklını başına alıp vazgeçmeni. Eğer gidersen de yol hikayeni yazmanı bekleriz.
-
-
afyon kılıçaslan kasabasında opet var alimoğlu dinlenme tesisleri...10 numara ve ucuz...yollar kaymak gibi ..yapacağın en önemli iş bence lastikleri michelinle değiştirmek olur bence..
-
actros1 adlı üyeden alıntı
afyon kılıçaslan kasabasında opet var alimoğlu dinlenme tesisleri...10 numara ve ucuz...yollar kaymak gibi ..yapacağın en önemli iş bence lastikleri michelinle değiştirmek olur bence..
Tesisi yazdım bi kenara böyle giderse gezi sonunda 100 kiloyu bulcam
Michlen iyi güzel de çifti 250 tl. irc düşünüyorum ama tabii geziden sonra takabilirim anca
-
Pirelli Dure Action ( michlen'den daha iyi-yaz kış kullanabilirsin) öneririm, irc alma kauçuk oranı düşük, daha sağlam olabilir ama yol tutuşu daha önemli..
-
ersin90 adlı üyeden alıntı
Pirelli Dure Action ( michlen'den daha iyi-yaz kış kullanabilirsin) öneririm, irc alma kauçuk oranı düşük, daha sağlam olabilir ama yol tutuşu daha önemli..
pirelli de güzeldir de ankarada bulmak mesele maalesef internetten de almak biraz riskli geliyor bana eski tarihli olacak diye çekiniyorum. sonra bi de geri iade çabası falan.. :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler