agv k3 yerine kompozit fiber bell m1 öneririm sharp testinden 5 yıldız aldı.. bell çok köklü bir firmadır.. 2 arkadaşımdada bell m1 var.. Tek eksisi Konfor olarak çok memnun değiller..
agv k3 yerine kompozit fiber bell m1 öneririm sharp testinden 5 yıldız aldı.. bell çok köklü bir firmadır.. 2 arkadaşımdada bell m1 var.. Tek eksisi Konfor olarak çok memnun değiller..
Ceket olarak biraz daha butceyo arttirabilirsen revit tarmac deri ceketi tavsiye ederim. Izmir hudson da dedigim bu ceket bulunuyor. Almasan bile dene derim. Ben de soguk zamanda kullandim ama inan usumedim. Bilmiyorum hevesten de hissetmemis olabilirim.
Muhakkak soylediklerinizde haklisiniz fakat insan o kadar para verdikten sonra goze de hitap etmesini istiyor. En azindan sahsen ben oyle olsun isterdim. Tabiki oncelikli kriterim guvenlik sonrasinda fiyat performans sonrasinda da goruntu oldu. Sukur gonlume sinen biseyler alabildim. Karar verme donemi hem heyecanli hem sancili geciyor.
Bu arada benim ekipmanim ;
Kask shoei xr 1100.
Ceket revit tarmac deri.
Eldiven revit monster.
Pantolon borclarim bitince tech 90 dusunuyorum.
Bota da borclar bitince karar verecegim. Arastirma asamasindayim.
agv k3 modelini 1 yıla yakın kullandım.onu kullanmaktaiken 2.kask olarak bir çok kaskı deneme şansım oldu ve agv k3 modelinin parasını haketmediğini düşünüyorum.
çoktandır araştırmıyorum ama agv parasına daha konforlu ve güvenlik seviyesi yüksek marka ve modeller bulunabilir .
takılı kalma biraz daha araştır derim ben.
ben en son şehir içinde kullanmak için scorpion exo 500 air aldım bana sorarsan k3 den çok daha güzel bir kask
Motosikletin üstünde rahat olmadıktan sonra pek keyif alabileceğimi sanmıyorum :/
AnlAşılan daha hiç kaza yapmamışsınız ki bizim gibi olgun düşünemiyorsunuz ..
Bu kadar şekilci olmayın mantıklı olun motosikletten düşmek bisikletten düşmeye benzemez..
Kaza yaptıktan sonra ekipmanların şekil olması yada rahat konforlu olmasının hiç bir önemi kalmayacak...!
Yazdıklarımı tekrar bir okuyun isterseniz.Ben "Ekipmanlarım şekil olmadan motosiklet sürmem,herkes bana baksın,ilgi kaynağı olayımda kaza anında ne bok olursa olsun" demedim.O ekipmanlara o kadar para vericem tabiki ilk aranan özellik güvenlik olmalı ama bunun yanında sizin deyiminizle "şekil" benim deyimimle de şık ve konforlu olmalı.Ha dersen ki "Bu kadar konfor arıyorsan ne diye Gt250r düşünüyorsun?" O da benim zevkim kimseye bir şey söylemek düşmez Olgun arkadaşım.
Tekstil ve Deri konusunda çok iyi ülke olduğumuz bilinir anlatılır.... Neden Motosiklet Deri Markamız yok şöyle kaliteli iddalı tüm dünyanın beğeneceği... Hemde TL ile satılan... Bence DERİ Mont firmaları çalışmalı bunları....
Neden gt250r düşünüyorsun biliyormusun çünkü şekil olmak istiyosun tıpkı ekipmanlarında olmak istediğin gibi
Bu difi monzalar full deri değil tekstil olan yerlerden soğuk hava girmez mi?
250 cc ile baŞlıyorsun..ki bu alet virajlara güzel giren bi alet değildir..Tecrübesi az olan virajlarda motoru mAlesef yatırıyo..Ekipmanlarında AZ güvenli .. ama .. çok şekil çok rahat olacağına göre Sonun pek hayır gözükmüyo kardeş Allah yardımcın olsun..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)