Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

1000₺'ye kadar deri ceket tavsiyesi

REKLAM ALANI

agv k3 yerine kompozit fiber bell m1 öneririm sharp testinden 5 yıldız aldı.. bell çok köklü bir firmadır.. 2 arkadaşımdada bell m1 var.. Tek eksisi Konfor olarak çok memnun değiller..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Smyrna35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RB
    Alıntı babaAkar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    agv k3 yerine kompozit fiber bell m1 öneririm sharp testinden 5 yıldız aldı.. bell çok köklü bir firmadır.. 2 arkadaşımdada bell m1 var.. Tek eksisi Konfor olarak çok memnun değiller..
    Bell'in ne kadar iyi bir firma olduğunu bilmeyen yoktur zaten,ama m1 serisi hem tasarım olarak berbat hem de çok konforsuz bir kask.Ben kask konusunda biraz takıntılıyım,kafamın içeride rahat etmesi lazım.

Ceket olarak biraz daha butceyo arttirabilirsen revit tarmac deri ceketi tavsiye ederim. Izmir hudson da dedigim bu ceket bulunuyor. Almasan bile dene derim. Ben de soguk zamanda kullandim ama inan usumedim. Bilmiyorum hevesten de hissetmemis olabilirim.

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RB
    Alıntı sametozturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ceket olarak biraz daha butceyo arttirabilirsen revit tarmac deri ceketi tavsiye ederim. Izmir hudson da dedigim bu ceket bulunuyor. Almasan bile dene derim. Ben de soguk zamanda kullandim ama inan usumedim. Bilmiyorum hevesten de hissetmemis olabilirim.
    O biraz aşıyor beni ileride 600cc'ye geçtiğimde düşünebilirim belki.

Alıntı Smyrna35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O biraz aşıyor beni ileride 600cc'ye geçtiğimde düşünebilirim belki.
    Ben de gececegim icin simdiden hazir olsun dedim insallah hersey gonlunuzce olur
    Smyrna35 bunu beğendi.

Bell'in ne kadar iyi bir firma olduğunu bilmeyen yoktur zaten,ama m1 serisi hem tasarım olarak berbat hem de çok konforsuz bir kask.Ben kask konusunda biraz takıntılıyım,kafamın içeride rahat etmesi lazım.
    Sadece kask değil tüm motosiklet ekipmanlarında şekle yada rahatlığına bakmamamız gerektiğini düşünüyorum..

Sadece kask değil tüm motosiklet 7ekipmanlarında şekle yada rahatlığına bakmamamız gerektiğini düşünüyorum..
    Muhakkak soylediklerinizde haklisiniz fakat insan o kadar para verdikten sonra goze de hitap etmesini istiyor. En azindan sahsen ben oyle olsun isterdim. Tabiki oncelikli kriterim guvenlik sonrasinda fiyat performans sonrasinda da goruntu oldu. Sukur gonlume sinen biseyler alabildim. Karar verme donemi hem heyecanli hem sancili geciyor.

Bu arada benim ekipmanim ;

Kask shoei xr 1100.
    Ceket revit tarmac deri.
    Eldiven revit monster.
    Pantolon borclarim bitince tech 90 dusunuyorum.
    Bota da borclar bitince karar verecegim. Arastirma asamasindayim.
    Smyrna35 bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    agv k3 modelini 1 yıla yakın kullandım.onu kullanmaktaiken 2.kask olarak bir çok kaskı deneme şansım oldu ve agv k3 modelinin parasını haketmediğini düşünüyorum.
    çoktandır araştırmıyorum ama agv parasına daha konforlu ve güvenlik seviyesi yüksek marka ve modeller bulunabilir .
    takılı kalma biraz daha araştır derim ben.
    ben en son şehir içinde kullanmak için scorpion exo 500 air aldım bana sorarsan k3 den çok daha güzel bir kask

Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv

Arkadaş bildiğim kadarıyla gt250r düşünüyor. Oturuş pozisyonu yatık olduğu için kafasını yukarı kaldırma isteği duyacaktır. Bu ceketin boyun kısmı biraz uzun gibi geldi. Kafasında kask varken kaldırınca da ceketin boyun kısmı rahatsızlık verebilir diye düşündüm.
    Smyrna35 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RB
    Motosikletin üstünde rahat olmadıktan sonra pek keyif alabileceğimi sanmıyorum :/
    sametozturk bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    bu ne yaa bu parayı sakın bu monta vereyim deme bu paraya dainese alırsın dostum hem de kralını alırsın.daha da ucuza alırsın

Motosikletin üstünde rahat olmadıktan sonra pek keyif alabileceğimi sanmıyorum :/
    AnlAşılan daha hiç kaza yapmamışsınız ki bizim gibi olgun düşünemiyorsunuz ..
    Bu kadar şekilci olmayın mantıklı olun motosikletten düşmek bisikletten düşmeye benzemez..
    Kaza yaptıktan sonra ekipmanların şekil olması yada rahat konforlu olmasının hiç bir önemi kalmayacak...!

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RB
    AnlAşılan daha hiç kaza yapmamışsınız ki bizim gibi olgun düşünemiyorsunuz ..
    Bu kadar şekilci olmayın mantıklı olun motosikletten düşmek bisikletten düşmeye benzemez..
    Kaza yaptıktan sonra ekipmanların şekil olması yada rahat konforlu olmasının hiç bir önemi kalmayacak...!
    Yazdıklarımı tekrar bir okuyun isterseniz.Ben "Ekipmanlarım şekil olmadan motosiklet sürmem,herkes bana baksın,ilgi kaynağı olayımda kaza anında ne bok olursa olsun" demedim.O ekipmanlara o kadar para vericem tabiki ilk aranan özellik güvenlik olmalı ama bunun yanında sizin deyiminizle "şekil" benim deyimimle de şık ve konforlu olmalı.Ha dersen ki "Bu kadar konfor arıyorsan ne diye Gt250r düşünüyorsun?" O da benim zevkim kimseye bir şey söylemek düşmez Olgun arkadaşım.

RODWIN250R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Tekstil ve Deri konusunda çok iyi ülke olduğumuz bilinir anlatılır.... Neden Motosiklet Deri Markamız yok şöyle kaliteli iddalı tüm dünyanın beğeneceği... Hemde TL ile satılan... Bence DERİ Mont firmaları çalışmalı bunları....
    Carbondioxid bunu beğendi.

Neden gt250r düşünüyorsun biliyormusun çünkü şekil olmak istiyosun tıpkı ekipmanlarında olmak istediğin gibi

kurufasulye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200ns
    Bu difi monzalar full deri değil tekstil olan yerlerden soğuk hava girmez mi?

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RB
    Neden gt250r düşünüyorsun biliyormusun çünkü şekil olmak istiyosun tıpkı ekipmanlarında olmak istediğin gibi
    250cc'yle başlamak istiyorum,boy kilo olarakta diğer modeller küçük kalıyor ve ben bunu beğeniyorum.Bundan sanane?

250 cc ile baŞlıyorsun..ki bu alet virajlara güzel giren bi alet değildir..Tecrübesi az olan virajlarda motoru mAlesef yatırıyo..Ekipmanlarında AZ güvenli .. ama .. çok şekil çok rahat olacağına göre Sonun pek hayır gözükmüyo kardeş Allah yardımcın olsun..

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RB
    250 cc ile baŞlıyorsun..ki bu alet virajlara güzel giren bi alet değildir..Tecrübesi az olan virajlarda motoru mAlesef yatırıyo..Ekipmanlarında AZ güvenli .. ama .. çok şekil çok rahat olacağına göre Sonun pek hayır gözükmüyo kardeş Allah yardımcın olsun..
    İyiliğimi düşündüğün için Sağol da,fazla abarttın bu "şekil" ve konforlu olayını.Baktığım kask bir ls2 veya baktığım ceket 100₺'lık birşey değil ikiside kendini kanıtlamış ürünler(Ls2'yi kötülemiyorum,kimse yanlış anlamasın.).

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)