1000 liraya kadar deri ceket arıyorum.Alpinestar Gp Pro'ları çok seviyorum ama fiyat fazla geliyor.Tavsiyelerinizi bekliyorum...
1000 liraya kadar deri ceket arıyorum.Alpinestar Gp Pro'ları çok seviyorum ama fiyat fazla geliyor.Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Difi Monza'yı tavsiye edebilirim. Şekli ve fiyatı güzel.
Bu arada deri montlar rüzgar ve soğuktan korumuyor. Rüzgar kesici ve termal içlikler de almalısınız, eğer kışın kullanacaksanız.
Difi Monza baya güzel beden pek kalmadı ama olursa cidden iyi 500 lira civarındaydı en son indirimle.
Difi beyaz deri montları var. Onu almada ne alırsan al.
Dainese-Revit-Alpinestars markalarına bak ağırlık olarak. Yok ben yarı yarıya kar yapıcağım, rahat ediceğim dersen... Difi monzayı kesinlikle dene derim.
Burda deneyip revzilladan fiyat ve vergiyi karsilastirip amerikadan alsan?
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
İzmir'deyim ve kışın kullanmayacağım ama tekstil ürünlerden hoşlanmıyorum.Difi Monza zaten aklımda ama f/P olarak daha iyisini bulabilirmiyim diye araştırıyorum.
http://www.revzilla.com/motorcycle/a...leather-jacket
400$ vergisini eklesek %20, 480*2.3= 1104tl, hesap hataliysa kusura bakma, bu ara hesaplarda sikintim var..
Ama dogruysa boylesi gonlune gore olur kardesim..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Anliyorum, o zaman sasirmayacagin uzere cok da para harcamani istemem di fi monza cok iyidir.
Gonlune gore yapabilir miyiz dedim, yoksa tr icinde 1000tlde harcasan monzadan haoovv haoovv bisey cikmayacak
Monza icin de indirim bekle, 680 su an, 480di indirimdeyken..
Bu dolar euroyla zor. Ama fikrin olsun diye yazdim, magazaya bastirma sansin olur toplu bisey alirken, e bu indirimde bu kadardi zararina mi satiyodunuz, in biraz daha in diye Fuar zamani internete bi daha indirim geliyormus..
1 ay önce 490 civarlarındaydı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------
Kaskı hudson'dan alıcam ama diğerlerini motomax'ten alabilirim.Eldiven,dizlik,ceket vs derken toplu güzeldir indirim yaptırabilirim belki.
Hudsondan k3 mu alacaksin? Eger oyleyse bende ayni sistemi dusunuyorum sana direk alisveris listemi atayim motomaxtan eldiven dizlik bellik mont olarak..
Ne olacak bu dolar ve Euro böyle?Kaska baktım şimdi onunda fiyatı artmış(agv k3).Benzin desen uçmuş gidiyor,Ne olacak bu durumlar böyle?Nereye gidiyoruz ülke olarak?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
Evet k3 top gothic black alıcam .Atarsan sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)