Bir abim şöyle dedi: yaşının tutmasını bekleme sürücü kursuna şimdi yazıl dosyan hazır olsun yaşın tutunca dosyan hazır olduğu için sınava girer ehliyetini alırsın. Bunun doğruluk payı varmıdır?
Bir abim şöyle dedi: yaşının tutmasını bekleme sürücü kursuna şimdi yazıl dosyan hazır olsun yaşın tutunca dosyan hazır olduğu için sınava girer ehliyetini alırsın. Bunun doğruluk payı varmıdır?
Yasin kac? Dolmasina ne kadar sure kaldi? Harc yatiracaksin sadece 2014 yili icinde gecerli, saglik raporu ve adli sicil 6 ay gecerli. Yani yine ugrasirsin. Yasin dolsun yaptir islemi.
mayıs 12 de 17 doluyor yanı 4,5 ay var doldurmamaYasin kac? Dolmasina ne kadar sure kaldi? Harc yatiracaksin sadece 2014 yili icinde gecerli, saglik raporu ve adli sicil 6 ay gecerli. Yani yine ugrasirsin. Yasin dolsun yaptir islemi.
6 ay geçerliyse kurtarır değilmieğer kurtarırsa hemen yaptıracağım
Ehliyet almadan önce bende hep böyle sanıyodum ama kaç tane kurs gezdim hepsi böyle bişey yapamıyacaklarını söyledi.Yaşın dolduğu gün yazılabiliyosun
Milli egitim bakanlığı denetliyor kursları bu ihtimal zor ama olursada iyi olur
Subatın başında yazılsam, martta ki direksiyon sınavına girebiliyorum dimi? Yoksa kayıt gunu var mi belli ?
arkadaşım az sabret zamanı gelince yazıl derim.
Her Zaman Baktığın Yere Gidersin.
twitter.com/bytohana
Yok mu bilgisi olan ? veya martta girecek?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)