knox sırt ve göğüs koruması beden karasızlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Sırt göğüste bir sorun yok gibi. Biraz fazla sıkmışsınız ama motorda rahatsız edebilir.(Bolda olmamalı tabiki)
Eldivenlerde manette bir sıkıntı yaratmazsa bir sorun olmaz kanımca. Güle güle kullanın.
-
5 dk da cevap saolasın hocam
eldivenleri daha kullanmadım. manette sorun vericek kadar bol değil gibi inş öyledir
korumaların gergilerini denemek için sıktım . dediğiniz gibi motorun üstünde ayarlamak lazım
-
Korumalarin iyi gibi ama eldivenin büyük olduğundan şüphen varsa degistir revit marka elime büyük gelen eldivenim vardı aldım aylarca hiç kullanamadim sonra sahibindende sattım büyük eldiven adamı ayar ediyor
-
hasanfuat güle güle kullan.
arkadaşlar bnm aklımın almadığı bişi var motomax de baktığım kısa bi bot vardı indirimden önce 259 tl idi indirimde 209 tl oldu şimdi ise hala indirimde ve 349 tl nası bi fiyat politakısı anlamadım
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bnm aklımın almadığı bişi var motomax de baktığım kısa bi bot vardı indirimden önce 259 tl idi indirimde 209 tl oldu şimdi ise hala indirimde ve 349 tl nası bi fiyat politakısı anlamadım
Fiyatlar indirimden sonra nerdeyse 2 katina cikmis
-
-
Uway adlı üyeden alıntı
Eldivene birşey diyemem.genişleyeceği zaman o boşluk daha da artar..sırt korumasını da iyi yapmışsın ama sanki sırt için bir beden küçük gelmiş..bendede bundan var..ha sorsan dışarıda giyemedim..giymem.hoş durması için biraz göbeği eritmek lağzım..şimdi onla uğraşıyorum..
komik duruyor yoksa.
gazi sende motomaxta çalışmaya başladın galiba reklamlar güzel..
(şaka tabiki)
http://www.knoxarmorusa.com/assets/i..._tour_1_lg.jpg
Aldigim urunun bir buyuk bedenini verene kadar 40 takla attirdilar
Keske bir ilgim alakam olsaydi
-
gazo0202 adlı üyeden alıntı
Bizim buradaki motomaxa ilk gidişlerde neler çektim..taksicilere kondrad adaneur caddesi diye aratmaktan uzaylı muamelesi görüyordum :D
-
-
eldivenin hafif sıkması gerekir. deri eldiven esneyerek elin yapısına göre genişleyince mükemmel rahat ve güvenli oluyor yoksa eldiven alışınca genişliyor ve gidonu tutarken katlanan yerleri (örneğin parmak boğumu) kat yaparak rahatsızlık veriyor ve acıtıyor. bende böyle oldu... bu yüzden elini hafif sıkan bir eldiven tavsiye ederim.
-
Korumalarin cok guzel, hayirli olsun.. O eldiveni degistir derim, ilerde kendini salinca cok bitik olacak "his" olayi..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
parmak ucundaki boşluklar kontrollere basarken sorun olur mu diye düşünüyom. sizinki de 1 beden mi büyüktü ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------
Korumalarin iyi gibi ama eldivenin büyük olduğundan şüphen varsa degistir revit marka elime büyük gelen eldivenim vardı aldım aylarca hiç kullanamadim sonra sahibindende sattım büyük eldiven adamı ayar ediyor
AWESQME adlı üyeden alıntı
Sırt korumasının çatala kadar olması normal çünkü orası kuyruk sokumu omurgan orda bitiyor orayıda koruyacak. Eldivenlerde ben şahsen tam oturanları seçiyorum hissetmek için. Zaten genelde eldivenler giydikçe genişler yıkanınca gene daralır
Göğüs ve sırt korumasını t-shortün içinden filan giyebilirsiniz eğer hoş durmuyorsa
Bir arkadaşım önce tshort sonra koruma sonra üstüne bi tshort daha giyiyor. Bir yerde durup oturcağı gezeceği zaman ilk tshortu çıkarıp korumaları çıkarıyordu
Güle güle kullan
tam kuyruk sokumunun bitimine gelmiyo . usta işi gibi çatal gene acıkta
deri eldiven nası yıkanıyor ? domuz kanı bulaştı diye 1 kere bıcak kılıfını yıkamıştım ılık suda töbe ettim bi daha 3 te küçüldü . çöp oldu kılıf
body armour ları tek kullanmayın dedikleri için sırt korumasını da montsuz kullanmıyom .
eyw saolasın .sende en yakın zamanda motorunu inş
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
sağolasın hocam
her üründe indirim yoktu .%30 dediler %6 indirim yaptıkları ürün vardı konusu da geçti forumda
Turist görmüş esnaf mantığındalar tuttuğunu ....
normal fiyatta ve indirimli ürünlerde vardı
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------
siparişi 3 farklı şubeden , 4 farklı paket halinde kargoya verdiler . 10 liralık balaklava yerine zippo cep sobası göndermişler fazladan .
telefonda görüştüğüm Arzu hanım ilgiliydi şimdilik. pazartesi iadesini için arıcam tekrar. beden değişimi sorucam bende sorun çıkarmazlar inş
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
ozgurakman adlı üyeden alıntı
eldivenin hafif sıkması gerekir. deri eldiven esneyerek elin yapısına göre genişleyince mükemmel rahat ve güvenli oluyor
yoksa eldiven alışınca genişliyor ve gidonu tutarken katlanan yerleri (örneğin parmak boğumu) kat yaparak rahatsızlık veriyor ve acıtıyor. bende böyle oldu... bu yüzden elini hafif sıkan bir eldiven tavsiye ederim.
parmaklarda ki sıkıntıdan rahat olsun diye 1 beden büyük aldım . parmak uclarındaki boşluk kontrollerde sorun cıkar mı düşündüm ama kat yapması aklıma gelmedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------
Linwelin adlı üyeden alıntı
Korumalarin cok guzel, hayirli olsun.. O eldiveni degistir derim, ilerde kendini salinca cok bitik olacak "his" olayi..
sağolasın hocam . daha güzeli senin olsun pazartesi değişim için konuşucam motomaxla
beden uygun mudur sence ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
Uway adlı üyeden alıntı
Eldivene birşey diyemem.genişleyeceği zaman o boşluk daha da artar..sırt korumasını da iyi yapmışsın ama sanki sırt için bir beden küçük gelmiş..bendede bundan var..ha sorsan dışarıda giyemedim..giymem.hoş durması için biraz göbeği eritmek lağzım..şimdi onla uğraşıyorum..
komik duruyor yoksa.
gazi sende motomaxta çalışmaya başladın galiba reklamlar güzel..
(şaka tabiki)
http://www.knoxarmorusa.com/assets/i..._tour_1_lg.jpg
bilmediğin ürünü internetten almanın sıkıntısı bu diğer bedeni deneme şansım olsa kıyas yapabilicem
sence neden küçük . bütün halimi ?
bende daha anlayamadım doğru beden mı diye
en rahatı sırt korumalı yelek . göbeği topluyo 10 numara duruşu var
indirim zamanı 50 liraya aldım. çok memnun kaldım
http://www.tchibo.com.tr/sirt-destek...400037069.html
-
-
Hocam iyi günler. Sırt korumasından memnun musun ? Aynısından almayı düşünüyorum ben de. Boyunuzu da söyleyebilir misiniz
-
hem sırtlık hem bellik yokmu arkadşalar 2 si ayrı parçamı olmak zorunda ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)