nerhaba arkadaşlar.kaskın yan pedlerini filan söktümde.bunları makınada yıkasam bişe olur mu?elde yıkamayla adam akıllı temiz olmuyor
nerhaba arkadaşlar.kaskın yan pedlerini filan söktümde.bunları makınada yıkasam bişe olur mu?elde yıkamayla adam akıllı temiz olmuyor
kuru temizlet yıkıyınca sertleşirse sıkıntı hissedersin
2 parçayıda kuru temızlemeye vermek biraz garip kaçıyor ya
Makinede bir kaç kez yıkadım bir sorun olmaz. Ama genelde elde yıkarım pedleri.
Biraz sabunlu veya deterjanlı suda bekletip elimle çitilemeden sadece sıkarak
yıkıyorum. Sabunu tercih et bence deterjan durulamada çıkmazsa rahatsız edebilir yüzü.
Ben makinada yıkattım bir şey olmadı. Miss gibi oluyor. Yanlız, o pedleri kurutması baya bi zor oluyo. pedlere bi zararını görmedim. sadece yüksek ısıda yıkatmayın o kadar.
Hiç birşey olmaz biraz da hoş kokulu yumoş katarsan mis gibi kokuyor kaskın içi.
Kendin yıkanırken pedleri lif niyetine kullan.
O zaman temiz oluyor.
Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar bi beze sararak makinaya attim yikaniyor suan cikinca yazarim:-) pek bise kalmadi birazdan biter
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
Arkadaslar hic bise olmamis.tertemiz olmus ne guzel:-)
elde yıka biraz sabunla mis gibi oluyor eteğin üstüne koy 2 saate kurur
tuz ruhuna yatır...
WD40 sık
espri olarak...
LS2 nin pedlerini yıkıyorum sertleşme bozulma vs olmadı şimdiye kadar.
yüz temizliğimize özen gösterirsek pedleri daha az yıkarız.Sakalımız varsa hergün bol sabunlu sularla yıkamaya özen gösterelim.Çunkü biliyosunuzki sakal yağlanma ve kötü koku yapar..saçlarımızıda aynı şekilde..pasaklı pasaklı kask takmayalım..
pedleri eskitmeden hijyenik yıkamanın tek yolu vardır ki 40 derecede, çok düşük devirde ve suyunu sıkmadan bırakacak şekilde 30 dakikayı geçmeyen bir makine programıdır. hassas modunda falan yıkamak gerekir. ayrıca suyunu sıkmadan süzdürerek ve ısı kaynağından uzak bi yerde kurutmak gerekir yoksa 4-5 seferden sonra pedler çöküyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)