23 Şubatta 17'yi dolduruyorum ancak sürücü kurslarına gittiğimde bana hazirandaki sınava girebileceğimi söylediler. Haziran benim için çok geç malesef... bunun için yapılabilecek birşey var mı? Yaş doldurmadan kayıt yaptıramıyor muyuz?
23 Şubatta 17'yi dolduruyorum ancak sürücü kurslarına gittiğimde bana hazirandaki sınava girebileceğimi söylediler. Haziran benim için çok geç malesef... bunun için yapılabilecek birşey var mı? Yaş doldurmadan kayıt yaptıramıyor muyuz?
sınava girmeden önce para yatırman lazım o parayı yatırmadan seni o sınava sokamıyorlar, onunda günü geçmiştir..
yada seni bir sonraki döneme atmaya çalışıyorlardır.
hazirandan önce 1 sınav daha olması lazım değilmi nisanda muhtemelen
ücretler için süre var bu süre zarfında yaş dolmazsa diğerine kalıyor
Yaşın dolmadan kursa kayıt olamıyorsun.Ayrıca yazılı sınavdan en az bir ay önce kursa kayıt yaptırmış olman gerekiyor. Keşke aralıkta kayıt yaptırıp 12 ocak'taki yazılı sınava girseydin
bende aynı sıkıntıyı yaşadım martta yas doluyo hemde 7 martta sınavda 8martta ona girmek istiyordum ama olmuyordu açıkladı bana yok parayı yatırdıgında yasın dolması lazım falan dendı bende hazırana sarktım hayırlısı kardesım napalım.. elden ne gelır kı
benimde 2 martta dogum günüm ehliyet kursuna gidip sordugumda sizi alabilmemiz için doğum tarihinizin 17 18 şubat olması gerek ucu ucuna 17 şubattan kurtarabiliriz demişti. yani 23 şubat imkansız.
MEB denetliyor kursları izin vermiyorlar tanıdık felan olursan belki olabilir
Basit değil bu işler dosyalar tek tek inceleniyor diye biliyorum
Tanıdıksa uygun bir dille baban aracılığı ile durumu anlatırsınız kabul ederse eder etmesse yapacak bir şey yok 3 tane kursta kabul etmediğine göre vardır bi bildikleri
Kayıtlar kapanınca , hiç sanmıyorum . Kurs sahibi bile olsanız iş işten geçiyor. Herşey elektronik ortamda artık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)