Nasil bir hayal dunyan var bilmiyorum ama mont ureticilerinin mont bedenlerini ve bu bedenlerin hangi olculerdeki vücutlara uyacagini belirlerken "ozellikle küçük verelim ki k*clari baslari gorunsun" gibi bir dusunceleri olmadigina eminim.
Emin ol benim uzerime tam olan mont alirkenki amacim da arkamdakilere teshircilik yapmak degil, kaza aninda maksimum guvenlik ve surus sirasinda olabildigince rahatlik (daha once belirttigim paraşüt etkisi.)
Bu arada sen motor surerken nasil pantolon giyiyorsun bilmiyorum ama bahsettigin motoru surerken mont giymesen bile k*cinin acilmamasi lazim, tabi dedigim gibi giyim zevkini bilmiyoruz
Kaldi ki motosiklet pantolonlari ozellille yuksek bel yapilir hem soguktan korumak hem de yine guvenlik acisindan yani ozel bir teshirci degilsen yine oralari gostermenin imkani yok.
Son bir sey daha motosiklet montlari k*c ortmek icin degil ust bedeni korumak icin uretilir, alt taraflar icin farkli urunler ve aksesuarlar vardir.
Sen rahatsan memnunsan problem yok gule gule giy, yazmakdaki amacim yeni mont almayi dusunen arkadaslara fikir vermektir.