Bak şimdi sevgili kardeşim,
2 vahim hata yapıyorsun ve yanlış yöntemler izliyorsun.
hatalarının birincisi; o tablolardaki kodlar ZX icin senin motorun icin değil,o motor 4 silindirli,ilk tablonun en altında görülen 4 tane kod da ateşleme bobini hatalarına ilişkindir.yani kodlar senin motorunda uyum sağlamaz.
senin yapman gereken doğru repair manueli bulmak ondan yararlanmaktır
hatalarının ikincisi,malını ve canını profesyonele teslim edeceksin.
bana sorduğun soru yani "sence de önemli bi problem yapmaz dimi bu FI ışığı bana"demen durumun ciddiyetinin farkında olmadığını gösterir.
olmaz desem öyle mi kullanacaksın ?
Hem bir yerde ustası vardır onun,adamın bilgisine emeğine saygısızlık etmiş oluruz.
Kullanıcı yönünden bakarsak bir işe yaramasa o lambayı koymazlar.Arıza bu ,başına ne acacağını kim garanti edebilir.
benim kısıtlı bilgim çercevesinde yağ lambası ile FL lambasının hangisi önemli desen ikisi de yarışır derim.
gelelim yanlış yöntemlerine,
Trakya'da bir söz vardır,"aykırı gideysin",doğru yol varken yolun dışına çıkana söylerler bunu,e ben sana aklımın yettiğinde yol göstermedim mi ?
ben senin yerinde olsam
1-O repair manueli son bir iki saat icinde bulup okurdum,kod tablolarını burada paylaşırdım
2-FL lambasının yanıp sönmesinde verdiği kod şeklini tesbit ederdim.hatta bunu videoya cekip burada paylaşırdım.Çünkü göz yanılır,emin olmak gerek.
Bunları yapsaydın o zaman aramızdan bir kaç kişi o kodları sana tercüme eder,sen de sorunu çözme konusunda yol alırdın.