12 kuruşluk bir zam daha hayırlı olsun bende benzinlikte çalışıyorum akhisar gökçeahmet mevkii opette duyunca şok oldum 95 oktan benzin 5,11 TL oldu yine giren girdi millet koyun hala
12 kuruşluk bir zam daha hayırlı olsun bende benzinlikte çalışıyorum akhisar gökçeahmet mevkii opette duyunca şok oldum 95 oktan benzin 5,11 TL oldu yine giren girdi millet koyun hala
fark etmez abi ben 20 liralık alıyorum
Bu zamları dolara bağlayacaklar ama dolar düştüğünde neden benzin düşmüyor onu açıklasınlar. Kimsenin umurunda değil 20 tl de olsa herkes arabası ile işine gider kimsede gık çıkartmaz
her seferinde motosikletlerle toplanıp farklı şeyleri protesto edeceğimize gelinde benzin zammını protesto edelim...
Yarın sabahtan itibaren benzin 10 tl olsun.
Ne olur .
Hiiç .
Bence şükredelim ki bu imkanlarını kullanmıyorlar. En azından accıh accıh yükseltip zamana yayıyorlar.
Kim olsa böyle bir imkanı kullanırıdı
Seçimde önemli değil seçime kadar unutulur gider. Hatta ozamana kadar Allah verede benzin 15 tl olmaya diye konuşulur halk arasında duruma şükredilir. Ve 15 tl yapmadıkları için hükümete minnet duyulur.
Şaka gibi dimi.
Ama maalesef değil.
asgari ücrete zam geldi diye sevindim bu zamnla hiç bişey farketmemiş oluyor..hükümetin takdiği güzelmiş önden ver arkadan al :D
Dünyada benzin fiyatları nedir; güncel olarak burdan bakabilirsiniz: http://tr.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/
Bize az bile....
10 lira yapmazlarsa ne olsunlar...
Allah Onların Evlerine Ateşlar Salsın. Birliklerini bozsun, Önlerini Kessin
bu akşam 50 tl lik aldım 10lt de ne kadar kar ettim acep biri hesaplayabilir mi ?
motor cbf 150 kar ettiğim benzinle kaç km yok giderim
14.07.2014 tarihi itibari ile 5,150 tl vatana millete hayırlı olsun.
Hüüllooğğğğğğ.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)