Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aman dikkat!

REKLAM ALANI
    Technico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150
    Arkadaşlar arkadaşım Mucahid ile gezmek için yola cıktı ağvaya doğru yol aldık virajlarını beğendigimiz icin AĞVA yoluna cıktık ve virajları cok zevklı bir şekilde geziyorduk ancak bir talihsizlikki 5.viraji aldıgımda düzlüge cıktıgımda ortadaki şerit ayıran cizgide gazı actım ve motor arkası sağa sola savruldu aman dikkat etin sanırım cizgide kayıyor başına gelen olduysa bilgilendirirse bende bilgi almış olurum :(
    ces2050 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Yollar daki şerit çizgileri , tranvay rayları, logar ve mazgallar her zaman dikkat edilmesi gereken yerler özellikle nemli iken çok kaygan oluyorlar.
    Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.

106GT! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16 Fireblade SP Repsol...
    Evet şerit çizgileri lastiği çok fena kaydırıyor, viraj içinde bu çizgilere basmamaya daha özen gösterin geçmiş olsun...

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Alıntı Technico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar arkadaşım Mucahid ile gezmek için yola cıktı ağvaya doğru yol aldık virajlarını beğendigimiz icin AĞVA yoluna cıktık ve virajları cok zevklı bir şekilde geziyorduk ancak bir talihsizlikki 5.viraji aldıgımda düzlüge cıktıgımda ortadaki şerit ayıran cizgide gazı actım ve motor arkası sağa sola savruldu aman dikkat etin sanırım cizgide kayıyor başına gelen olduysa bilgilendirirse bende bilgi almış olurum :(
    Ozellikle ıslak zeminlerde ( ki bunun en tehlikelisi yağmurun ilk damlalarının düştüğü andır) o şerit çizgileri daha kaygan olur. Bu nedenle kaza yapmışlığım var

Motosikleti
    125R 2013 - kawasaki ninja 250r
    o çizgiler resmen motosikletin nereye gideceğini belirliyor hem kaygan hem yön verdiriyor dikkat etmek gerek

Motosikleti
    Derbi ETX
    Motosikletimi yeni aldım 06.12.2013 acemiyim ve ilk 2 haftada bu şeritlerin kaygan olduğunu keşfettim
    Ve o nerde ne zaman çıkacağı belli olmayan çukurlar
    Bu çukurları doldurmuyorlar deyip belediyeye ''cana kasıt'' var burada deyip dava açmak istiyorum.

Çok doldum şu kısa süre zarfında, asfalt ayrı bir kaygan, çukurlar her yer de, benzin 5 lirayı geçti, standartlarımız belli, bu düzene lanet olsun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)