Hesabi tahminen soyledim. Ortalama gunde 6 saat yol gidince tahmin sasiyor
Hesabi tahminen soyledim. Ortalama gunde 6 saat yol gidince tahmin sasiyor
Yaz evinin sokağını,yaz iş yerinin sokağını-caddesini saöylesin sana google map ne kadar olduğunu.
Net bilinsinde mesafe, yardımcı olsun insanlar sana.
Çünkü 120 ile 200 arasında çok fark var.
Bence bu genel kavram.
hemen her gün Esenyurt-Pendik arası gidip geliyorum işim gereği sabah 8:00 da Pendik te olmak gibi bir mecburiyetim var üstelik haftanın 6-7 günü ve bunu 4 aydır yapıyorum kar-kış-kıyamet kopsa da değişmiyor...TVS Apache kullanıyorum bir depo 70-75 lira arası (16 litre ) bir depo benzin ile 600 km üzerinde yol yapıyorum... hafta sonları Esenyurt-Pendik arası 50 dakika sürüyor hafta içi trafiğe göre değişmekle birlikte Tem kullanırsanız 1 saat 20 dakika gibi oluyor... bence 2-3 bin km motosiklet kullanmadan E-5 ve TEM otoyolunu tercih etmeyin... ben oldum olası motosiklet almayı istiyordum ama " artık yeter alıyorum" dediğim an metrobüs-otobüs vb. işkencelerden sonra oldu... bence iyi de oldu...
Sirf ise gitmek degilki is gezilerimi de motorla yapabilirim. Gun icinde suraya buraya imesten oto sanayi sirket araciyla gittigim yerleri benzin masrafi karsilanmasi dahilinde motorumlada giderim. 200 bulur
ekleme yapayım...
önceki gün E-5 de dehşet bir trafik vardı aynı idari binadan çıktığımız şantiye şefimiz Pendikten Esenyurt'a 3,5 saatte gelmiş neredeyse ağlıyordu ben yata yata sağa sola uğrayarak 1,5 saatte eve vardım bugün de mesela Tem felaketti Esenyurt-Kavacık sonra Sultançiftliği ve tekrar Kavacık ordan Esenyurt normal şartlarda bu kadar yol otomobil ile insanı çileden çıkarır toplu taşıma ile öldürü
250 cc bi scooter işinizi görür..ayrıca motorunuzuda kendi işiniz dışında kullanmayın iş yeri için falan madalya
vermezler benzin parasını bile vermezler kaldıki benzinle bitmiyor kaza da yapabilirsin..Sadece işe gidip gelmede
kullanmak mantıklı bi kaç ay böyle denersiniz baktın olacak gibi değil..son çare evi taşırsınız..
Bende geçtiğimiz son 4 ay Beylikdüzü'nden Kağıthane'ye gittim geldim. Insanların araçlarında çile çektiği o dehşetli trafiklerde ben kaskın içinde kahkahalar atarak yolculuk ettim. Benim de arabam var ama Beylikdüzü'nden dışarı çıkmıyorum. Eğer avcilardan ileri gideceksen motordan başkasına binmiyorum. Sizin yolunuz çok uzun ve bence sizi en uygunu inazuma olacaktır. Sizde biraz deneyin olmazsa metrobüse devam edersiniz ama işinizi seviyor ve geliriniz iyi ise evi taşımak en mantıklısı
Tüm motor sevenlere sevgilerle..
Inazumayi bayaa ovduler. Haftasonlari calismiyorum. Yarin sinavlar olmasa ilk isim arastirmsk gidip gormek olucakti ama bu hafta sinav oldugundan haftaya inazuma yi listenin birinci sirasina aliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)