İnternetten mont,kask,eldiven almak..
Reklamlar
-
Arkadaşlar izmirde motorcuları gezdim fakat mesela bugunkü motomax in %30 indiriminde sitesindeki dane valby goretex mont ve difa deri ceketi beğendim. aradım motomaxı elimde yok dedi. Aynı şekilde bell kask denemek istedim dün gezdim çocuk kalmadı dedi.
Agv kask için gittim k-3 serisinden small ve large vardı ellerinde. öyle saçma şeyler yaşadıgımdan internetten sipariş vermek istiyorum fakat ilk motorum dolayısıyla ilk ekipmanlarım olacağından denemeden almakta istemiyorum veya montu alıp 2-3 kere istanbula yollamak gibi..
Ne yapabilirim? Nelere dikkat etmeliyim? 177 boy, 72 kg yim. Kask bell m1 düşünüyorum. Mont olarakta 500-600 tl bütçem var. Eldiven için de 100 tl falan.. Neler alabilirim? İzmirdeki arkadaşlarad yardımcı olursa sevinirim.
Reklamlar
-
denemeden almanı tavsiye etmem
-
Tercihen deneyerek alın.Bazen kesin bedeninizi bilseniz bile firmaların kalıpları arasında farklar olabiliyor.Hatta bazı kasklar kafanıza tam otursa bile kalıbı kafanızı rahatsız edebilir kendinizi konforlu hissetmeyebilirsiniz.O yüzden imkanınız varsa mutlaka gerçek hayatta bir deneyin sonra internetten sipariş verin.Hemen belirteyim şu anki kaskımı denemeden bedenime göre sipariş etmiştim kafama uymuştu.Biraz da şans işi anlayacağınız.
-
Arkadaşlar tesekkürler yalnız deneme şansım yok. İzmir gibi bir yerde bell kask satan yer yok. Bunun dışında istediğim motosiklet montu motomax in sitesinde var, izmir şubesinde gene yok. prohel prosev tarzı montlarıda almak istemiyorum. dainese vs param yetmiyor.
venom n force deri ceket, dane valby goretex, http://www.motosikletciyiz.com/BUSE-B-RACING,PR-35.html falan.. ne önerirsiniz?
-
motomaxta hiç birşey kalmamıştır millet kapıştı resmen
-
Bell kask için motomax'ın biraz daha ilerisinde Hudson var elinde varmı dır bilmem ama çalışan arkadaş baya ilgili birisi yardımcı olur diye düşünüyorum ceket konusunda dane valby g.tex ceketi bende düşünüyorum beden sorunu için başka bir ceketi deneyip uygun olan bedeni internet'ten sipariş verebilirsin
-
Tecrübe konuşsun o zaman
1- İnternetten kask aldım, ilk kaskımdı. Geldi kafama taktım içinde zor nefes alıyordum. Şimdi buff olmadan takınca frenajda öne doğru kayıyor. Yani büyük almışım
2- Kışlık eldiven aldım, soğuktan çok iyi koruyor ancak çok kalın ve hissiyat zayıf. 2 tane cırt var, giyip çıkarması zor. Deneyerek alsam, almazdım.
3- Yazlık eldiven aldım, hatta mezura ile satan kişinin elini ölçtürüp denetip öyle aldım. Geldi elime bile olmadı ikinci el diye sattım.
4- Balaklava aldım, naylon bişe çıktı arkadaşa hediye ettim.
En son adam oldumda pantolon alcaktım, beğendiğim modeli gidip mağazada denedim. Beli tam oldu ama paçalar çok uzun geldi. İnternetten almış olsam yine pişmanlık.
Kısacası, 50 -100 lira otobüs parası ödeyip mağaza olan bi şehre gidip deneyerek alın.
-
Hepsini yurtdışından aldım hiç birisini denemedim. Bi 10 gün sonra elimde olur. Doğru mu yaptık yanlış mı görücez
-
yiqit adlı üyeden alıntı
Hepsini yurtdışından aldım hiç birisini denemedim. Bi 10 gün sonra elimde olur. Doğru mu yaptık yanlış mı görücez
Ürün değişimi nasıl yapacan bedenleri uymassa
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------
Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar izmirde motorcuları gezdim fakat mesela bugunkü motomax in %30 indiriminde sitesindeki dane valby goretex mont ve difa deri ceketi beğendim. aradım motomaxı elimde yok dedi. Aynı şekilde bell kask denemek istedim dün gezdim çocuk kalmadı dedi.
Agv kask için gittim k-3 serisinden small ve large vardı ellerinde. öyle saçma şeyler yaşadıgımdan internetten sipariş vermek istiyorum fakat ilk motorum dolayısıyla ilk ekipmanlarım olacağından denemeden almakta istemiyorum veya montu alıp 2-3 kere istanbula yollamak gibi..
Ne yapabilirim? Nelere dikkat etmeliyim? 177 boy, 72 kg yim. Kask bell m1 düşünüyorum. Mont olarakta 500-600 tl bütçem var. Eldiven için de 100 tl falan.. Neler alabilirim? İzmirdeki arkadaşlarad yardımcı olursa sevinirim.
Beden ölçülerinde sıkıntı olur büyük ihtimal mont aldım 4 kere ürün değişimi yaptım kask aldım beden ölçüsü tablosuna göre olması lazım ama olmuyor montun sırtında ve kollarda koruma olduğu için küçükmüş gibi geliyor
Sen al Ürün değişimi yaparsın en kötü bi kere ürün değişiminde uygun bedeni denk getirmeye çalış kargo parasını hep alıcı ödemeli yaparlar haberin olsun tek yerden almaya bak
-
eldiven neysede..kesinlikle kask,mont,pantolon internetten alma.bunları deneyerek almanı tavsiye ederim.ben kask,eldiven ve montu internetten yeni aldım.eldiven neysede genellikle L oluyor mont dar geldı..kask L beden olmama rağmen büyük geldi..kaskı sattık şimdi montun içine rahat girebilmek için spora başladım inat ettim :D çunkü spor montta göbek iğrenç duruyor..
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Ürün değişimi nasıl yapacan bedenleri uymassa
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------
Öyle 4 kere değ
Beden ölçülerinde sıkıntı olur büyük ihtimal mont aldım 4 kere ürün değişimi yaptım kask aldım beden ölçüsü tablosuna göre olması lazım ama olmuyor montun sırtında ve kollarda koruma olduğu için küçükmüş gibi geliyor
Sen al Ürün değişimi yaparsın en kötü bi kere ürün değişiminde uygun bedeni denk getirmeye çalış kargo parasını hep alıcı ödemeli yaparlar haberin olsun tek yerden almaya bak
Hangi siteden alışveriş yapmıştınız? 4 kere iade etme hakkı gibi bir hakkımız varmı acaba?
-
Hangi siteden alışveriş yapmıştınız? 4 kere iade etme hakkı gibi bir hakkımız varmı acaba?
Hudson deriden almıştım olduğu gibi gönderdim ( kullanıpta geri göndermiyoruz )
Kargo paralarını hep ben ödedim kargo parası manyağı oldum Sonuçta istediğim bedeni aldım Etiketlerini ıvır zıvırını sökme
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
denemeden almanı tavsiye etmem
aynen bende öyle düşünüyorum
-
Arkadaşlar tesekkürler yalnız deneme şansım yok. İzmir gibi bir yerde bell kask satan yer yok
kaskı kesinlikle denemeden almayın. Madem belirttiğiniz markayı bulup deneyemiyorsunuz o zaman başka markalara yönelin ama denemeden almayın. Bir çok kaliteli marka mevcut.
-
mağazada dene internetten al. şimdi trend bu =) sizin için söylemiyorum tabi. sizde durum farklı.
-
valla motordan vazgeçmiştim, ama inanılmaz bir indirimdi. ben de gözümü karartıp full koruma aldım. hiçbirini denemeden aldım. umarım ürünler umduğum gibi çıkar. motoru almadan korumaları fulleyen ilk insan da benim herhalde. yaza anca alabilirim motor.
bu arada aldığım ürünlerin şuanki fiyatı 1400 TL civarı. ben 850 TL'ye aldım.
-
Arkadaşlar 600-700 tl arasına ne ceket önerirsiniz? Kullandığınız deri tekstil farketmez.
-
-
bende motomaxa gitmiştim indirimden önce hemde 2 tane uygun fiyatlı eldivenleri vardı ikiside kalmadı dediler..zaten sitelerinde var gözüküyor ama belki 2 senedir ellerinde yok..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)