camlar kapalı dit dit kornayı takan yok duysa bile motorludur diye sallamıyorlar 10 liraya röleli kornalar var çiftli datt daatt en mantıklısı onu takmak.
Polis birşey der mi acaba havalı korna değil sonuçta.
camlar kapalı dit dit kornayı takan yok duysa bile motorludur diye sallamıyorlar 10 liraya röleli kornalar var çiftli datt daatt en mantıklısı onu takmak.
Polis birşey der mi acaba havalı korna değil sonuçta.
Benim kornanın markasına baktım okuyamadım,çift korna var ön tarafta öyle büyük değil ama herifin dibine yanaşıp bastımmı afallıyor
Fayda etmiyor yurdum insanına.Eski motosiklette ana yolda ilerlerken,önüme yırtık dondan çıkar gibi atlayan 4 tekerlekli öküze korna çalarken kornayı yaktım yine de fayda etmedi.Motosiklete sığdırabilirsek yurdum öküzünü anca bu keser;
Yer varsa hellanın kafes tipi mercedes korna diye tabir edilen çiftli minibüs kornası tak. Ama çok büyük gerçekten çifti 70 80 tl arası sesi çok hoşuma gidiyor. Sağlam kornadır
Banada en sonunda xenon far taktırtcaklar kapatıp açacam uzunları gözlerine gözlerine . Akrpovic var bende. Aralara daldığımda ara gaz ile varlığımı belirtiyorum da hızlıyken yemiyo koyuyorum uzunları gözlerine kaçıyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
Gemi geliyor gibi :D
Bi ara tren kornasi videosu izlemistim. Korkmayan yoktu )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)