Havalar güzelken tadını çıkar bence yazı bekleme
hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileği ile
kazasız belasız kullanmak nasip olur inş ...
hayırlı olsun.kazasız,belasız inşallah...
Lastik önemli para kıyıp alıcan artık yenisini Ben Uşak'da okuyorum dün sağnak yağdı bu gün havada bulut yok günlük güneşlik resmen
keske ılk once lastık alsaydm o derece kotu ıyı dılekler ıcın sağolun hkımseye kaza bela vermesın....
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler, şu koltuk tiplerini sevemedim bir türlü o ne öyle dümdüz nerdeyse
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
Hayırlı olsun.
Bu ara bu mcx ler iyi sattı.
Allah istemsiz açı değiştirtmesin :D Bu rada fotoğrafları neyle çektiniz çok iyi çıkmışlar
lickup s3 le cektık :D aynen yı cekıyo mcx ıyı motor paranın hakkını verıyo en azıdan tek sıkıntısı bırde lastık masrafı....
Güle güle kullan..Kaza bela vermesin yaradan...
At deyince dedim heralde bol beygirli bişey
Hayırlı olsun herkezin atı kendine güzel kazasız belasız lastik michelin taktır
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler.
Mcx ler çoğalıyor gittikce. Lastikleri paran varsa direk değiştir.Ben 7400 km oldu hala değiştirmedim.Dikkatli kullanıyorum.Hele hafif yagmur çiseledimi bu lastiklerle yola çıkmamanı öneririm gazı sert açınca göt atıyor.Ama yagmur normal yağdımı o kadar kaymıyor.
Vay topragım kocaeli 20 senemi devirdim orda şimdi istanbuldayız . Yardır değirmendereye ooohh çek sahile 2 kola bi çerez güneşin batışı . Hasretle tütüyo burnumda yaz olsun fulleyecem depoyu basacam gelecem . Bu arada Hayırlı olsun Kaza göstermez rabbim umarım gönlüne göre olur herşey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)